Eyeliner gel Elf - Review

Buna tuturor. Stiu ca am fost absenta in ultimele zile, mi-am neglijat blogul din cauza problemelor cotidiene, dar mi-am propus ca de acum incolo sa acord cat mai mult timp hobby-urilor mele care-mi fac viata frumoasa si anume make-up-ul & cantatului . Scoala si cele ce tocmai le-am scris vor face parte din principalele mele ocupatii

Astazi m-am hotarat sa-i fac un review tusului crema de la Elf.

Imi aduc aminte cum am dat de el. Gasisem pe internet un eyeliner de la mac si unul de la fraulein crema. Toata lumea lauda tusurile crema. Dau si eu un search pe google si cand vad "eyeliner gel elf-18 lei". Am ramas mirata !Cum se poate sa coste doar atat? Caut review despre acesta. Toate iubitoarele de make-up aprecieaza acest tus. Mi-am zis ca trebuie neaparat sa-l achizitionez avand in vedere ca eu folosesc zilnic.
Pentru a vizualiza produsul apasati click aici .



Creaza linii fine, definite si precise. Nu se intinde, nu curge si rezista in contact cu apa, se pastreaza timp indelungat chiar si in contact cu transpiratia, lacrimile si ploaia!



Intradevar, creeaza linii finedefinite si precise. Este un produs de care eu m-am indragostit de cand l-am folosit prima oara. Nu curge ce'i drept, insa nu este waterproof.
De cand ma stiu am o problema mare cu tusul. Folosesc zilnic, iar mai mult de 2-3 ore cu baza nu ma tinea. Ajungeam de la scoala fara nicio codita la ochi. Si uram asta, pana cand a aparut acest produs in calea mea.
Se gaseste intr-un borcanas care contine 4.7g produs. Rezista fara baza pana la 7-8 ore,iar cu baza-fara probleme 12 ore. Este mat si nu stralucitor, lucru care-mi place la nebunie. Este foarte accesibil ca pret si desi la prima vedere pare mic si ai impresia ca nu-ti va ajunge o luna, eu il folosesc zilnic de vreo luna si mai tin vreo 4-5 luni din el fara sa exagerez.
Deocamdata pentru mine este numarul 1, insa am auzit ca se va usca in timp. Acum nu ma pot pronunta fiindca nu am patit-o .
Un machiaj unde am folosit acest eyeliner este pin up .

Daca il voi recumpara? Ramane de vazut.

LATER EDIT: (14.06.2011) Nu, nu il voi mai recumpara. S-a uscat, si desi am incercat sa-l repar cu crema, dupa cateva zile s-a intarit din nou. Pentru 18 lei isi face treaba, insa doar atat.


6 comments

  1. ai la mine pe blog un award :)

    ReplyDelete
  2. Hei ! Ai un tag din partea mea aici http://make-upbydina.blogspot.com/2011/03/tagversatile-blogger-award.html pup:*

    ReplyDelete
  3. Il am si eu si am observat ca incepe sa se usuce..:(..dar am gasit metode ca sa-l repar:>!
    pupici!!

    ReplyDelete
  4. BebytSa Sh BebytSuAugust 5, 2013 at 6:25 PM

    cum il repari?

    ReplyDelete
  5. Pun putina crema peste eyeliner si amestec. Va mai merge o perioada.

    ReplyDelete

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!