Mini Concurs- Gerovital plant

Buna tuturor ! Astazi vin cu un mini concurs pe care l-am organizat impreuna cu  www.prietene.com .Acesta va dura pana Duminica - 17.04.2011, ora 15:00 .In aceeasi zi voi alege castigatoarele ,iar luni va vom trimite premiile.

Tot ce aveti de facut este sa imi spuneti intr-un comentariu ce produse cunoasteti de la Farmec si daca ati incercat produsele si ce parere aveti despre ele.Lasati si adresa de mail pentru a va contacta in cazul in care ati castigat
Se vor acorda 5 premii alese cu random.org si vor contine cate 2 mostre din fiecare crema si mai exact :
- crema nutritiva
- crema hidratanta
- crema antiimperfectiuni
- crema antirid
- ser contur ochi si buze
- 1 Flyer

Va astept sa participati in nr cat mai mare .Succes !

NU UITATI DE CONCURSUL beauty stores!VA ASTEPT !

15 comments

  1. buna,am multe produse de la Farmec si sunt foarte multumita de ele,pretul lor este accesibil iar produsele sunt de calitate,in prezent am gelul de curatare si crema pentru tenul accneic,batonul coretor,strugurelul,tratamentul pentru par deteriorat,crema de corp cu ulei de masline si cafea si 3 oje.
    yadydeea_puss@yahoo.com

    ReplyDelete
  2. Buna!cunosc o gramada de produse de la farmec,de la lacuri de unghii la creme de fata.
    Folosesc acetona de la farmec ,de care sunt f multumita pt ca nu imi 'ataca' unghiile,lacurile de unghii pe care le ador si demachiantul de buze si ochi de la gerovital,care este un must have.
    Din pacate,inca nu am avut ocazia sa testez noile creme,insa am auzit numai lucruri bune despre ele!
    luiza_th@yahoo.com

    ReplyDelete
  3. Buna!
    Am folosit multe produse de la Farmec de-a lungul timpului si toate mi-au placut: pudra de argila o amestec cu diverse uleiuri sau fructe, lotiunea regeneranta cu petroleum mi-a refacut parul, cremele si uleiurile pentru plaja m-au protejat de efectele nocive ale soarelui,cremele pt maini mi-au redat pielea fina, iar demachiantele mi-au curatat tenul lasandu-l fin. Mi-au placut de asemenea cremele si benzile depilatoare si sa nu mai vorbesc de produsele Doina, primele cosmetice. Mai folosesc si Triumf, care-mi curata aragazul incredibil de bine (nici nu stiam ca Farmec il produce)
    Pupici

    ReplyDelete
  4. Buna,
    Eu folosesc produse farmec de aprox 3 ani si anume gama asla vital cu care ma inteleg mai mult decat perfect, pot spune.
    Folosesc demachiantul, lotiunea tonica, crema de fata cu efect de lifting, crema hidratanta.
    Tot de la farmec folosesc dizolvant de unghii si o oja rosie care-mi place f mult.
    Atat eu cat si mama folosim crema de maini cu ceai verde si aloe care mi se pare absolut superba.
    Cam astea ar fi toate produsele momentan dar pe viitor sigur mai apelez si la alte produse deoarece sunt cam nationalista si consider ca romanii chiar fac lucruri f bune.
    O seara perfecta,
    Irina (irina_ulesan@yahoo.com)

    ReplyDelete
  5. hello !
    Produse de la Farmec am folosit pentru maini si fatza.In prezent am un autobronzant de la Farmec si o crema depilatoare si sunt foarte bune,sunt multumita de rezultate! :)
    Pupici si mult succes in tot ceea ce faci !
    lavy_lavinia6@yahoo.com

    ReplyDelete
  6. Bunaaa ftle :*...De.la farmec ...crema de maini face minuni , am incercat-o pe cea simpla, fara "arome" , am avut mainile f f aspre si dupa o singura aplicare, la cateva ore , eram super ok. Pupyy :*:*:*
    dangerously_girl92@yahoo.com

    ReplyDelete
  7. Buna! folosesc de la Farmec mai multe produse de care sunt foarte multumita ptr ca dau rezultate .Argila e fff buna ,crema grasa antirid ptr ocki,crema grasa antirid de noapte ,batonul corector purificator,crema Doina e nelipsta de multi ani ,crema semigrasa hidratanda de zi..si corector pete pigmentare...recomand acest produs ..folosit cum regulat ..rezultatele sunt garantate .shannona_2005@yahoo.com

    ReplyDelete
  8. Buna!folosesc de la farmec gelul de curatat fata antimicrobian,lotiunea tonica si crema hidratanta de zi si sunt foarte multumita de ele,imi fac pielea catifelata;))si hidrateaza f bine.Gelul il folosesc chiar si la demachiere:)
    e-mail:ameliatundrea@yahoo.com

    ReplyDelete
  9. Buna , am folosit multe produse de la Farmec ... in prezent am : crema depilatoare rapida (3min) … lotiunea regeneratoare cu petroleum pentru par … samponul regenerant … pudra de argila … ulei spray FP6 pentru plaja ... acetona care mi se pare cea mai bunaa :x si am folosit diverse produse ca : Triumf de care mama e foarte multumita :) ) ... celebra Doina cu laptisor de matca :) , benzi depilatoare ... lotiune pentru tratarea unghiilor ... diverse nuante de oje ... creme de maini si fata ... si sunt multumita de calitatea lor iar pretul este accesibil. e-mail:ramona_cristina_91@yahoo.com

    ReplyDelete
  10. Salut!
    Folosesc acum o crema anticelulitica de la Gerovital, e pe terminate dar sunt foarte incantata de rezultate.De asemenea fac un tratament cu acea crema sebo-reglatoare purificatoare de la Gerovital si imi place mult mirosul delicat si sebuumul pare sa se mai stranga.
    Cred in produsele romanesti si Gerovital ramane o marca pe care o voi folosi cu incredere.
    e-Mail: irinapopescu26@yahoo.com

    ReplyDelete
  11. buuna!! Folosesc pudra de argila de la AslaVital si crema pentru plaja..de ambele sunt foarte multumita!..sunt Pro Farmec!!!

    Email:Emy250491@yahoo.com

    ReplyDelete
  12. buna alina!!
    imi place foarte mult acetona de farmec care intareste unghiile si e foarte foarte buna,si crema pt paine cu miere:*
    g_simona17@yahoo.com

    ReplyDelete
  13. Buna seara Alina:d
    Farmec este o firma romaneasca care inca asi pastreaza esenta ,imi plac ojele foarte mult..dar in general cam toate produsele farmec sunt de calitate!
    E-maill: ancutik_ancu@yahoo.com

    ReplyDelete
  14. Alina, intrucat un blogger este neologismul scriitorului, iar un scriitor trebuie sa isi cunoasca si sa isi respecte limba, incearca sa scrii corect din punct de vedere gramatical. Ti-am observat numeroasele greseli cat timp te-am citit si e pacat ca o fata frumoasa sa nu fie frumoasa si acolo sus...la „mansarda”. ”Acesta v-a dura” „va” aici nu se scrie cu cratima deoarece nu desparte o forma neeaccentuata a unui pronume de auxiliarul verbului, ci cuvantul este in sine un auxiliar al viitorului. Te rog frumos, hai incearca si mai deschide si o carte de gramatica pe langa toata cutiile de cosmetice. Si accepta comentariul daca nu esti lasa.
    Asta nu e un atac la persoana, ci e un simplu pas spre binele tinerilor intelectuali, cica viitorul tarii.

    ReplyDelete
  15. @ Iris - Multumesc de precizare.:) O sa fiu mai atenta de acum inainte !Si nu sunt lasa.Nu as avea de ce sa nu public comentariu atata timp cat este formulat in limita bunului simt.
    Il iau ca pe un sfat !O zi buna.

    ReplyDelete

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!