Dark gothic make-up

De cand n`am mai venit cu un nou make-up ?!! Nici numai tin minte.Ok,exagerez insa ma enerveaza teribil de rau ca nu e ziua mai lunga.Probabil daca ar fi fost de 48 de ore ar fi fost super.As fi avut timp de toate.
 Vorba multa,saracia omului . Am pregatit pt astazi un nou look. Unul foarte diferit de ce ati vazut pana acum. Dupa cum spune si titlul este vorba despre un machiaj gotic,iar cand spun asta ma gandesc la negru.Mult negru.
Desi este un machiaj puternic acesta este purtat de vedete cum ar fi:
                                                                Taylor Momsen





                                                                          Jessie J


Pentru a purta acest machiaj trebuie sa aveti un ten curat si luminos si bineinteles trebuie sa ai mult curaj.Mie mi s-a parut foarte amuzant avand in vedere faptul ca mi-am propus sa fac tot felul de machiaje.Nu vreau sa intru in monotonie postand  lookuri asemanatoare.
Sper sa va placa sa ma vedeti in varianta DURA(mai bine as spune: SA NU VA SPERIATI) :

(mOtzata mea se numeste Roxi.O ador )
Am inceput cu machiajul ochilor aplicand ca baza primerul de la Elf.Dupa care am aplicat negru pe toata pleoapa estompand usor spre arcada.Pe aceasta am aplicat o nuanta de alb sidefat pt a o ilumina.Am conturat partea inferioara cu creionul negru din trusa  beauty Elf Encyclopedia dupa care am aplicat mascara in 2 straturi Maybelline Colossal.Am conturat sprancenele cu creion maro,dupa care am aplicat un fard maro'mat dintr'o trusa (oriflame),dupa care le'am aranjat cu o pensula de la un rimel vechi,astfel luand si surplusul dandu-le un aspect natural.
Probabil va intrebati de ce am inceput cu machiajul ochilor si nu prin "pregatirea" fetei.
Pai raspunsul este simplu.Se intampla deseori sa cada fard pe fata ,pe care trebuie sa-l curatam oricum.Asa ca  eu prefer modalitatea aceasta.
Pentru fata am folosit Fondul de ten Maybelline Affinitone,am aplicat concealer in 2 straturi(da,am foarte mari probleme cu cearcanele.daca stiti vreun remediu help me.)
,dupa care am fixat cu pudra din trusa Coastal Scence .Am conturat foarte putin fata si am aplicat blush din aceeasi trusa pe care l-am blenduit si estompat foarte bine.
Buzele le-am hidratat cu balsamul \de la Nivea ,dupa care le`am conturat cu un creion negru si am aplicat fard negru din trusa active deoarece nu detin inca un ruj negru.

Cam acesta este look-ul pt astazi:) ! So ,i hope you like it!

X.O.X.O.,

5 comments

  1. @ Dina.Da.multumesc frumos!Am vorbit aici despre acesta http://alinabarbumake-up.blogspot.com/2011/05/favoritele-lunii-aprilie-altele.html

    ReplyDelete
  2. seama k pozele.frumos a iesit.ms mult ca m ai anuntat ca am castigat:D.raman datoare

    ReplyDelete

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!