Review:Concealer brush Elemental Esthetics

Dupa cum stiti, organizez un giveaway unde puteti castiga o pensula F 80 de la Sigma sau o pensula pentru concealer Elemental Esthetics.

     Pensulele Elemental Esthetics le puteti gasi accesand site-ul makeup-shop pe care sunt sigura ca majoritatea il cunoasteti. Acestia au fost draguti si mi-au oferit si mie pensula pentru testare.



Vă recomandăm să folosiţi pensulele anticearcăn Elemental Esthetics din păr de zibelină, deoarece acestea vă vor ajuta să aplicaţi produsul mult mai bine, într-un mod mai delicat şi mai puţin abraziv pentru aplicarea machiajului.
Sfaturi pentru curatare:
Păstraţi-vă pensulele în stare bună şi preveniţi acumularea de bacterii prin curăţarea lor o dată la 2 săptămâni. Puteţi folosi un lichid special pentru curăţare pensule, un şampon pentru păr delicat sau pur şi simplu apă şi săpun. După spălare aşezaţi pensulele pe un prosop curat pentru a se usca.










De cand am primit-o am folosit-o zilnic pentru aplicarea anticearcanului. Ce-i drept, este prima pensula destinata zonei de sub ochi pe care o detin .
Imi place pentru ca este moale. Inca un plus il are pentru design-ul profi care mi-a luat ochii de cand am primit-o. La prima spalare nu a pierdut fire ceea ce pentru mine conteaza mult. Ramane de vazut cum se comporta dupa mai multe spalari.
Imi place fiindca nu lasa linii, corectorul se intinde perfect si repede, insa sincera sa fiu ma asteptam la o varianta ceva mai mare.Nu -i mica dupa cum se poate observa si in poze, dar nu stiu de ce am avut senzatia aceasta.
O  recomand pentru aplicarea corectorului nu numai in zona cearcanelor, ci si pentru acoperirea imperfectiunilor.
  
 ♥ Pret: 19lei
 



4 comments

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!