Review: Crema THERMO Slimming Anticelulitica

Primul meu giveaway l-am organizat impreuna cu Beauty Stores., iar castigatoarea cremei anticelulitice a fost Claudia. Am rugat-o ca atunci cand isi va forma o parere despre crema sa-mi trimita un mic review. Zis si facut.


"Buna. Folosesc crema de mai bine de 2 luni, asa ca am reusit sa-mi formez o parere despre aceasta.



Este ideala in masajul anticelulitic.

Face parte din seria cremelor de "paprika", are un efect termic pentru topirea rapida a grasimii si celulitei.
NU este recomandata persoanelor care sufera de varice,vase de sange sparte sau fragilitate capilara.
Reactia termo (de incalzire) este foarte puternica.
NU este recomandata persoanelor care au probleme cardiace si tensiune.


Cantitate: 500 ML

Ingrediente:

Aqua, PG, Glycerin, Carbomer, Aesculus Hippocastanum, Gingko Biloba, Fucus Vesiculosus, Hedera Helix, Arnica Montana, Calendula Officinalis, Sodium Hydroxide, Tocopheryl Nicotinate, Aetheroleum Cinnamomi, Citrus Dulcis, Tocopheryl Acetate, Glyceril Stearate, Steareth25, Ceteth20, Atearil Alcohol, Polysorbatum60, Stearid Acid, Coconut Acid, Isopropyl Myristate, White Petrolantum, Sorbitol, Corn Oil, BHT, Imidazolinidyl Urea, Methil-, Etil-, Propilparaben





Pentru inceput, vreau sa va spun ca ador mirosul cremei  de scortisoara, acesta fiind primul lucru care mi-a placut inca de cand am deschis cutia.
Cel de-al doilea lucru este textura cremei foarte fina, care nu intra imediat in piele ceea ce nu poate decat sa ma bucure pentru ca ma ajuta la masare. Imi place efectul termic, deoarece simt ca "isi face treaba". Dupa un masaj de circa 10-15 minute pielea se inroseste si simt o senzatie de caldura. Dupa ce am folosit-o timp de 2 saptamani, am facut o pauza de 1 saptamana, deoarece nu mai simteam ca isi face efectul, senzatia de caldura disparuse. Am folosit aproximativ 3/4 din cutie, si nu pot sa spun in ce masura s-a redus celulita dar cert este ca pielea a devenit mai ferma si mai fina.
Ca o concluzie, o recomand, si daca as cumpara-o din nou? Da! "

Multumesc Claudiei pentru review, iar voi  daca sunteti interesati de aceasta crema o puteti gasi pe
http://www.beautystores.ro la pretul de 62 lei .  




2 comments

  1. Alyna, eu am castigat atunci crema cu colagen, dar n-am apucat inca s-o folosesc, nefiind in tara. Dupa ce revin (in august) si ma bucur de ea, o sa-ti trimit si eu un mic review :) Multumesc, te pup!

    ReplyDelete
  2. @ Madutza, astept cu drag ! te pup

    ReplyDelete

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!