DE CE BIO?

De ce fac parte din campania bio ? Pentru ca in primul rand bio = viata , un lucru foarte important de care multi dintre noi nu tinem cont. Majoritatea fetelor suntem pasionate de make-up,vrem sa aratam cat mai bine, sa avem un ten cat mai ingrijit, folosind produse de calitate insa de foarte multe ori "Calitatea" aceea contine foarte multe chimicale,care cu timpul dauneaza tenului nostru.Trebuie sa recunosc ca nici eu nu ma uitam pe lista ingredientelor ,pana cand nu m-am informat despre anumite chimicale care se gasesc frecvent in produse si sunt destul de periculoase.De aceea acum imi aleg cu grija produsele cosmetice si de ceva timp tind catre cele BIO si anume produsele certificate organic!
Cosmeticele bio sunt acele cosmetice fara coloranti sau substante toxice,ci bazate pe ingrediente naturale extrase din plante netratate chimic.Suna bine?Probabil veti spune:da..insa e costisitor ! Gresit.Gasim produse bio,la un pret acceptabil , insa dupa parerea mea , felul in care aratam,este important , si chiar daca ar  costa ceva mai scump merg pe principiul"Putin si bun".
Bineinteles ca sunt destule produse promovate ca fiind bio, insa trebuie sa stiti ca numai acelea certificate corespunzator sunt reale.
Am vorbit despre cosmetice, insa alimentatia, stilul de viata pe care trebuie sa il ducem trebuie sa fie bio,pentru ca este o necesitate ,pentru ca fiecare ne dorim sa ducem o viata sanatoasa !
Pe parcursul acestei campanii eu va voi informa cu privire la unele dintre ingredientele daunatoare din cosmetice, va voi prezenta review-uri la diferite produse BIO si cel mai important scop al meu este sa va fac sa alegeti sau macar sa incercati si voi sa fiti bio.!



7 comments

  1. Buna Alina,cred ca o sa realizez o postare de ce nu bio,dar nu acum...dupa ce ma documentez un pic...un fel de raspuns la postarea ta,sau la campanie pentru ca asa cum in toate cazurile exista si o parte negativa,si in aceasta capmanie.Sper sa iti placa ideea de raspuns la articol si sa nu o consideri o "divergenta"

    ReplyDelete
  2. In niciun caz Sudessa.Astept cu drag postarea ta !:*

    ReplyDelete
  3. Eu nu prea am incredere in aceste produse asa-zise bio. Spun asta pentru ca produsele care contin ceva 100% natural, netratat chimic, nu rezista mai mult de cateva zile, poate chiar si mai putin. Am intalnit destule cazuri in care aceste produse bio erau mult mai periculoase decat cele obisnuite. La fel ca in cazul sucurilor din comert care "cica" sunt naturale; pai sucul brut extras din fructe trebuie consumat in maxim 4 ore, altfel isi pierde beneficiile nutritive. Insa sunt de acord cu tine, produsele din comert au multe ingrediente daunatoare iar noi trebuie sa avem un stil de viata sanatos. Bine, acum nu vreau sa generalizez, poate chiar exista vreo firma de cosmetice bio cu adevarat buna din punctul asta de vedere. Totusi, astept urmatoarele postari :)

    ReplyDelete
  4. Sunt curioasa! Astept review-urile tale >:D<

    ReplyDelete
  5. Eu nu pot spune ca folosesc numai produse bio, dar oricum am devenit foarte atenta la ingredientele cremelor si a produselor care ajung pe tenul meu.

    ReplyDelete

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!