Review:Golden Rose pressed powder

Primul review al anului 2014 a fost cel al rujului cremos golden rose ( review aici ).
Astazi discutam despre pudra compacta Golden Rose.




Asigura o acoperire excelenta fara sa usuce pielea, pentru a obtine un ten perfect mat, fin si catifelat. Contine filtru UV SPF 15 si vitaminele antioxidante A și E, care protejeaza pielea pe toata durata zilei.  




AMBALAJUL. Nu e prima oara cand mentionez ca imi place design-ul acestor produse. Auriul ce caracterizeaza acest brand mi se pare foarte profi. Consider ca ambalajul trebuie sa fie atragator, sa ne faca sa ne dorim sa aflam de ce este capabil produsul in sine.
La fel ca in viata; nu contest ca frumusetea interioara este cea mai importanta, dar pana ajungem sa o descoperim, suntem mai intai atrasi ( sau nu) de frumusetea exterioara.

DESPRE PRODUS. Imediat ce aplic pudra, tenul este complet mat, fin si catifelat. Exact ca in descriere. Imi place ca fixeaza machiajul, ajuta la reglarea excesului de sebum din timpul zilei . Este o pudra cu care se poate lucra usor si care isi face treaba foarte bine.  Indiferent de pudra, eu o aplic doar in zona T, altfel pot risca ca tenul sa para matur, imbatranit. Insa, acest produs il folosesc cu usurinta pentru toata fata, datorita faptului ca nu incarca fata, iar stratul de pudra aplicat este unul fin.
Contine vitaminele A si E, iar cel mai important lucru: are SPF 15.
A devenit preferata mea, motiv pentru care o folosesc zilnic. 








Cantitate: 12.7 g
Magazin onlinewww.cosmania.ro
Pret: 35 RON
                                     Disponibil in 10 nuante ( eu am ales nuanta ivory):

Per total, este un produs care satisface nevoile tenului meu mixt.
Motivul pentru care mi-a placut, pe scurt, este faptul ca are SPF 15 si pentru ca isi face treaba foarte bine, cel putin, in aceasta perioada.
Cu toate acestea, de abia astept sa se incalzeasca vremea, sa vad daca se comporta la fel de bine la temperaturi mai mari. Voi reveni atunci cu un update.
Voi ati folosit acest produs? Daca nu, v-ati dori?! Daca da, voua ce impresie v-a lasat?




3 comments

  1. Nu am folosit-o dar ma mai uitam pe site la ea si eram indecisa daca sa o cumpar sau nu :D Acum m-am decis si o voi cauta si in magazine poate o gasesc sa vad nuantele mai bine :)

    ReplyDelete
  2. Interesanta pudra asta! Multumim pt review! :*

    ReplyDelete

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!