Sedinte gratuite de machiaj GR in Mega Mall

Banuiesc ca ati aflat ca pe data de 14 mai se deschide Mega Mall (langa Arena Nationala). Golden Rose va inaugura o insula aici, iar eu va anunt cu mare bucurie ca voi fi din nou alaturi de acestia. Anul trecut am mers la Cosmetics Beauty Hair (vezi aici) si am realizat peste 30 de machiaje in 2 zile alaturi de GR. A fost o experienta minunata cu oameni minunati, asa ca am ales sa le fiu alaturi si anul acesta. Astfel, vineri (15 mai), in intervalul 16:00 - 20:00 si duminica, de la 10:00-18:00, va astept in Mega Mall pentru  sedinte gratuite de machiaj si consiliere privind alegerea produselor.










De asemenea, am o surpriza tare frumoasa pentru voi.
Cititoarele blogului meu vor avea discount la achizitionarea produselor Golden Rose de la insula din Mega Mall, in perioada 14 - 17 mai:
- 10% la achizitionarea unui produs
-15%  pentru 3 produse
 20% la achizitionarea a 5 produse. 

Trebuie neaparat sa incercati rujurile mate si creioanele dream pentru buze si ochi. Sunt dementiale! Diferiti make-up artisti au ramas placut surprinsi atunci cand au incercat aceste produse la recomandarea mea. 

Tot ceea ce trebuie sa faceti ca sa beneficiati de reducere este sa mentionati faptul ca sunteti cititoarele Alinei Barbu!




Gia va asteapta in acelasi loc, aceeasi perioada (14-17 mai), insa in alt interval de timp. Mai multe detalii gasiti aici.

 Va astept cu drag,
Abia astept sa ne cunoastem!





2 comments

  1. Iubesc rujul mat Golden Rose, mi-as dori inca o nuanta cel putin. :D Poate dau o fuga vineri, pacat ca nu se pot face programarile online. :(

    ReplyDelete
  2. Dragut! Bravo, Alinuta! Acum ai si mai multa experienta!
    Pupici

    ReplyDelete

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!