Tefal aniversează 60 ani

Săptămâna trecută am luat parte la aniversarea celor 60 ani de Tefal de la lansare. Deși eu nu abordez subiecte culinare pe blogul meu, am acceptat invitația la acest eveniment pentru că fiecare dintre noi cunoaștem acest brand, iar aceștia pregătesc o serie de surprize pentru voi pe care vreau să vi le aduc la cunoștiință.



Despre Tefal:

Prezent în 120 de tari, Tefal este lider mondial pe piața vaselor de gatit antiaderente și un furnizor de top al aparatelor de gătit și cântarelor. Tefal face parte din Groupe SEB, liderul mondial al electrocasnicelor de mici dimensiuni, cu 200 de milioane de produse vândute anual și aproape 25.000 de angajați în întreaga lume.

Când spui Tefal, te gândești la viitor. De la oale sub presiune, tigăi și aparate de gătit digitale, produsele Tefal® care vor fi lansate în perioada urmatoare, vor permite consumatorilor să-și adapteze metoda de gătit la propriile ingrediente sau rețete.



Ivo Grozdanov mentionează că: în 1963 Tefal a avut stralucita idee de a creea Ziua Clătitelor (Crepe Day). De atunci, în fiecare an pe 2 februarie, Tefal vinde în intreaga lume milioane de tigăi de clătite. Anul trecut, s-a implementat acest concept și pe piața din România, iar în martie anul acesta se va lansa cea de-a doua edișie a acestui eveniment atât de apreciat, oferindu-le fanilor produse aniversare exclusive.




Voi folosiți produse Tefal?!



No comments

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!