La mare, in Mamaia - pe PLAJA SENSIBLU!

       E perioada vacantelor, a concediilor. Perioada pe care o așteptăm cu nerăbdare noi toți. Mare, plajă, soare. Fără muncă, fără obligații și griji. Trebuie să recunoaștem că avem nevoie să ne reîncărcăm bateriile, să putem funcționa. Dacă mă urmăriți pe instagram, știți că postez zilnic și vedeți cât alerg de colo-colo. Cel puțin lunile #mai si #iunie au fost extrem de pline, am machiat în două orașe, am alergat între evenimente și am mai trecut și printr-o intervenție chirurgicală. Știți voi despre ce vorbesc (dacă nu, follow me on instagram). Chiar și eu care nu obosesc, am zis că vreau o pauză. Verific mailul și ghici ce? Găsesc în inbox o invitație la mare, la plaja Sensiblu. Pe principiul ^Ai grijă ce-ți dorești că s-ar putea să se întâmple^.
Plaja Sensiblu s-a redeschis oficial pentru publicul larg pe perioada sezonului estival. Localizată în apropierea Cazinoului Mamaia, plaja se întinde pe o suprafață generoasă și pune la dispoziția vizitatorilor o zonă de relaxare, cu hamace și șezlonguri acompaniate de umbrele, un bar dedicat, precum și o serie de facilități pentru o experiență plăcută pentru toate vârstele:
 • Sesiuni speciale de Zumba;
 • Tobogane gomflabile pentru copii;
 • Trambuline;
 • Leagăne;
Pe toată durata sezonului festival, pe Plaja Sensiblu se va afla un reprezentant Sensiblu care va putea furniza vizitatorilor informații legate de protecția solară și de expunerea responsabilă la soare. În plus, pentru a păstra sănătatea pielii și a te bucura de soare fără griji, pe Plaja Sensiblu există un spațiu special amenajat cu produse dedicate îngrijirii pielii și a părului, deopotrivă, pe care vizitatorii le pot încerca sub îndrumarea specialiștilor.
Daă ajungeți în Mamaia, vă recomand cu drag să mergeți pe plaja Sensiblu!  În plus, găsiți și locuri instagramabile pentru fotografii. Vacanță faină vă doresc!


1 comment

 1. Like your blog, thank you for sharing.
  luxhairshop homecoming Hairstyle
  I think this post is very good.
  (*^▽^*)

  ReplyDelete

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!