Review: Trusa si Pensula Giordani

De trei luni am achizitionat trusa Giordani de la Oriflame si este cazul sa discutam putin despre aceasta. Fiind convinsa de un lider al acestei firme sa devin reprezentant, mi-am zis ca nu am nimic de pierdut. Am acceptat pentru a-mi lua produsele care-mi sar in ochi la un pret redus. Eh, si uite asa am avut parte de aceasta trusa cadou + o pensula Giordani !!



Trusa este compusa din 6 nuante de fard pentru pleoape, 2 blushuri  & 6 glossuri + O oglinda.Contine si 3 pensule:una pentru fard,una pentru glossuri ,iar una pentru blush.


Voi vorbi despre fiecare in parte. In primul rand, dupa cum vedeti mai sus am facut si swatch-uri pentru farduri. Incepand de la fardul alb, prima nuanta e aplicata fara primer, a doua cu primer.
Rozul poate  fi folosit foarte lejer ziua. E soft la fel ca si albastru deschis. Albul il folosesc ca highlighter.
Nuantele verde si negru sunt mate si nu foarte pigmentate.De fapt negrul nu prea e negru.E de fapt..un fumuriu.Dar nu-i o problema pentru mine.E  bun pentru smokey eyes sau pentru umbre/cut crease. In schimb, maroul este pur si simplu preferatul meu. Este destul de pigmentat si contine particule stralucitoare care dau un efect placut.Ce imi place cel mai tare este faptul ca rezista foarte mult si fara primer. De exemplu, astazi l-am folosit de la ora 8:30 si la ora 17, cand m-am demachiat arata la fel ca dimineata. Pentru acest fapt are un mare plus de la mine.
Acum este randul blush-urilor.Ce pot spune? De cand am aceasta trusa au devenit blushurile mele preferate!!
Este adevarat ca sunt putin prafoase, insa pe mine nu ma deranjeaza. La fel ca si fardurile, sunt rezistente. Dupa 8 ore blushul e la locul lui.


Despre glossuri, din pacate, nu pot spune nimic deocamdata pentru ca nu le-am folosit. Insa, din cate am observat sunt destul de cremoase, si din cate am auzit sunt si ele destul de rezistente.

Daca pana acum nu am avut nimic rau de spus la adresa acesteia, devin putin rea si o fac acum.
Pensula pentru buze e ok, buretelul pentru fard ca oricare altul, insa nu inteleg ce cauta pensula pentru blush. Este de-a dreptul oribila. Are perii foarte dezordonati, este prea mica si neeficienta.




Imi place mult Are perii moi, frumosi aranjati. Este retractabila.


LATER EDIT : ( 14.06.2011) - nu vreau sa va induc in eroare asa ca trebuie sa stiti ca pensula nu este asa de stralucita precum credeam in momentul in care i-am facut review. Se comporta urat la spalat, ii cad foarte multe fire de par. Intr-adevar, designul este profi, insa se pare ca doar atat e de ea.


5 comments

  1. hy...imi place mult trusa... super blog....pwpici :*:*:* follow u :X:X:X

    ReplyDelete
  2. @ slow motioN - multumesc mult.inseamna mult pentru mine cuvintele tale ! :*

    ReplyDelete
  3. am si eu pensula asta , dar mereu ii stramb perii cand incerc sa ii bag la loc:))

    ReplyDelete
  4. buna.si eu am cearcane asemanatoare ca ale tale. le am nu ca nu dorm indeajuns ci ca are si tata la fel. tu ce concealer bun folosesti? am nevoie de unul care sa faca minuni si nu stiu care. ma poti ajuta? mersii

    ReplyDelete
  5. @ ANonim - Eu vreau sa imi achizitionez erase paste de la benefit.Am citit numai pareri bune si se pare ca ar fi in top impreuna cu cel de la malu wilz -camouflage cream.Ambele costa in jur de 100 RON.
    Erase paste se gaseste in sephora.
    Unul la un pret mai avantajos si despre care se vorbeste ca ar fi bun este Camo Quad produs de Coastal Scents ( o firma renumita) si costa 40 lei .Se gaseste pe http://cosmetic-style.ro/?x=arata&p=375 insa nu stiu daca e chiar atat de bun pentru cearcanele noastre imense:(
    Sper ca te-am putut ajuta.PUpici

    ReplyDelete

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!