Favoritele lunii aprilie + altele.

Hy girls!!

Imi pare rau ca nu am timp sa postez zilnic insa am avut o saptamana foarte incarcata,la fel va fi si cea care urmeaza.Sunt trista.Ma incearca o raceala nenorocita si numai pot scapa de  tuse.Chiar cand trebuia sa fiu ok pentru spectacolele pe care nu le am foarte des, mi s'a intamplat sa racesc.Azi am trecut printr`o serie de emotii,dupa cum va spuneam intr`o postare anterioara.Am avut un spectacol la chitara + ca a trebuit sa prezint . Nu e o misiune deloc usoara mai ales cand te simti rau .Una peste alta, a iesit bine ..a fost o experienta placuta de care sunt sigura ca`mi voi aminti mai tarziu cu zambetul pe buze.

Astazi m`am gandit sa va prezint si eu produsele pe care le`am preferat in luna aprilie.Stiu ca sunt o intarziata ,dar mai stiu ca sunt si iertata :D !
Acestea sunt produsele pe care le`am folosit in aceasta luna :
Si acum sa le luam pe rand..

        1.Eyelinerul crema de la Elf


Deocamdata este preferatul meu desi am vazut ca incepe sa se intareasca.Eu folosesc zilnic tusul pt. conturarea ochilor ,e nelipsit din machiajul meu zilnic.Stiti un tus crema mai bun ca acesta?Daca da..astept recomandari.





2. Trusa eye beauty encyclopedia Elf













Desi am fost cam suparata cand am primit.o, pot spune ca a devenit una din favoritele mele.Desi culorile sunt cam prafoase,sunt foarte pigmentate si rezista destul chiar si fara primer.Voi reveni cu un review.







3.6 Color contour & blush Pallette












Este foarte practica avand in vedere ca ai tot ce iti trebuie intr`o singura paleta.O recomand cu caldura.








4.Fond de ten Maybelline Affinitone                  



Acest fond de ten are o textura usoara si numai bun de folosit in machiajul de zi.Eu ma inteleg bine cu el avand in vedere ca nu am probleme cu tenul si il aplic in cantitate mica pt a'mi uniformiza pielea.


















5.Concealer


Dupa cum stiti,am mari probleme cu cearcanele. As vrea sa'mi achizitionez si eu minunatia aceea erase paste de la Benefit ,insa mereu dau banii pe altele.Cum sa rezist reducerilor ?!
Spre rusinea mea, nu imi dau seama ce anticearcan este cel pe care il folosesc insa e bun.Nu e chiar ce imi doresc eu ,dar pana imi achizitionez unul mai bun e oke.De ce nu imi dau seama ?!Pentru ca l`am primit de la matusa'mea din Spania , scrie ceva pe el ,doar ca e foarte sters.

6.Mascara Collosal de la Maybelline


 Mai trebuie sa spun ceva despre aceasta?Poate doar ca am uitat sa o fotografiez.In rest..stiti si voi. is the best.













 7. Cutiuta cu minuni -Oriflame













Am ajuns si la buze..Acest produs cred ca este unul dintre cele mai bune de la Oriflame.Hidrateaza buzele + ca are un gust si miros delicios.
il recomand.





8 Lipstick Avon Ultra color rich



Luna aceasta am folosit acest ruj de la Avon.Cand l`am cumparat am fost cam dezamagita.Eram in cautarea unui coral ,la fel cum arata in brosura.Bineinteles ca niciodata nu coincide culoarea photoshopata din catalog cu realitatea.Insa e o culoare foarte placuta numai buna pt machiajul de zi.Bineinteles ca nu`i favoritul meu.Sunt innebunita dupa creionul mat coral de la Elf studio,insa l-am pierdut..avandu`l zilnic la mine!Acum mi`am comandat altul.E pe drum..de abia astept sa ajunga !!

9.Crema de corp Amber Elixir













O ador!! La fel ca si parfumul . Au un miros incomparabil care persista pe tot parcursul zilei.
Daca o voi achizitiona din nou?!Cu siguranta.







10.Roll'on Lady Speed&Stick
Acesta nu este un produs pe care il prefer doar luna aceasta.Este produsul favorit al anului 2010,iar acum al anului 2011.Este cel mai bun pt mine.N-as renunta la el pt nimic in lume!


















  11.Lapte de corp Skin So Soft
 
Imi place fiindca are un miros placut si lasa pielea destul de fina.




















12. gEl de curatare naturals cu musetel

Acest produs chiar imi place.Curata bine si lasa pielea catifelata.

















Cam acestea sunt produsele folosite in aceasta luna.

Vreau sa va zic ca a ajuns giveawayul pe care l`am castigat pe blogul Dinei. Ce m`a surprins este faptul ca a fost foarte dragut ambalat + ca a venit cu un biletel dragut.
Acesta este premiul : Un parfum + o pereche de cercei Far Away





Pana data viitoare,aveti grija de voi !Mai ales pe timpul asta..protejati-va! Ne pacaleste rau!!!

XOXO,

3 comments

  1. Acealsi deodorant il folosesc si eu de foarte multa vreme :d si-mi place mult. Totusi , m-am apucat sa caut ceva mai natural :)). Stii tu ca am inceput s-o iau razna cu produsele bio.

    ReplyDelete
  2. Abia astept sa citesc review-ul la Beauty Enciclopedia de la Elf.Te pup!

    ReplyDelete
  3. Sunt de acord cu eyelinerul gel de la Elf. Este super!
    Fdt de la Maybelline mi se pare un pic lucios adica tenul se ingrasa foarte repede.

    ReplyDelete

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!