Machiaj ochi albastri

Astazi vreau sa discutam putin despre machiajul ochilor albastri.
Cateva informatii generale :

"Pentru a concura cu albastrul rece al ochilor, foloseste farduri in culori calde. Pentru a scoate in evidenta albastrul ochilor si a da intensitate privirii, in special pentru machiajul de seara, foloseste culori sidefate, puternice, mai reci.

Pentru machiajul de zi, alege culori mate sau usor sidefate precum: gri deschis, argintiu, roz, lila, bej, turcoaz, portocaliu, rosu, aramiu, galben, piersica, auriu. Daca nu ai prea mult timp la dispozitie in timpul zilei, o linie trasata cu dermatograful maro va accentua seducator irisul albastru. Daca vrei un efect sofisticat, poti sa folosesti dermatograful maro si pe pleoapa inferioara, intinzandu-l putin cu degetele. Fardurile sidefate aurii sunt ideale pentru a scoate in evidenta arcada si coltul intern al ochiului.

Pentru machiajul de seara, alege culori mai reci precum: gri petrol, indigo, maro pamantiu, albastru marin(inchis), violet, bordo. Daca vrei un machiaj indraznet de seara sau de ocazie, poti folosi nuante electrizante dar si contur negru cu tus sau creion dermatograf negru.

Eye-liner-ul: este indicat in nuante de albastru cobalt, verde, gri, maro sau negru. Eye-liner-ul poate fi folosit atat pe pleoapa superioara cat si pe cea inferioara dar si pe interiorul pleoapei. Pentru a da un aspect misterios privirii poti intinde eye-linerul cu ajutorul degetelor sau cu o pensula.
Mascara: cea mai potrivita alegere ar fi un rimel negru, insa pentru un plus de feminitate si senzualitate — mai ales daca ai tenul deschis si parul blond sau roscat — poti alege mascara maro. Pentru un look jucaus, poti experimenta si mascara colorata: albastru, roz, verde."

(sursa lectiadestil.ro )

Bineinteles, voi puteti alege si combina culorile dupa bunul plac.Ce am prezentat mai sus nu`i o regula stricta dupa care trebuie sa va ghidati.
Saptamana aceasta am realizat diferite machiaje pt ochi albastri. Sper sa va placa :

  model :CRISTINA

                   1).






                2)
 
          


                                                            
    Model : NADINE



                      3)

                              5)


Later edit : un articol interesant (machiajul vedetelor cu ochi albastri ) gasiti  AICI !
Puteti sa va inspirati si din machiajele blogaritei Dei-Dei ( a 17 year old doing makeup) care are niste ochi albastri superbi !


Xoxo,

1 comment

  1. Foarte tare articolul si machiajele realizate. Cel mai mult imi plac machiajele realizate Nadinei :)
    Eu am citit intr-o revista ca la persoanele cu ochii albastri nu prea e indicat sa aplici eyeliner negru deoarece le face privirea foarte rece. Eu sunt de parere ca acest lucru se aplica mai mult in cazul persoanelor cu ochii foarte albastri,blonde si cu pielea foarte deschisa:) Bine, acum depinde si de nuanta de albastru a irisului...
    Mult succes in continuare cu blogul:) :*

    ReplyDelete

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!