Concurs: Cosmetic Plant reda frumusetea

Cand vine vorba despre frumusete, intotdeauna exista pareri diverse. Unii spun ca frumusetea interioara este cea care conteaza, iar altii spun sa nu ne mai amagim. Motivul? Traim intr-o lume superficiala in care majoritatea se afla intr-o continua agitatie. Deci, nimeni nu mai are timp sa descopere frumusetea interioara a unei persoane, motiv pentru care frumusetea exterioara este cea care primeaza, care este promovata.

Haideti sa va spun parerea mea. Frumusetea exterioara nu exista fara frumusetea interioara. Ca vorbim de starea de spirit sau de sufletul nostru, toate acestea izvorasc din interior si inevitabil se reflecta pe chipul nostru.




De cand ma stiu, am avut o relatie foarte buna cu baietii, ceea ce intodeauna a reprezentat un avantaj pentru mine. De multe ori am asistat la discutiile lor despre femei si nu doar o data mi-a fost dat sa aud "Este frumoasa, dar pacat ca este atat de superficiala si nu-i nimic de capul ei". Astfel, dragi femei, frumusetea exterioara deschide usi, dar sunt alti factori mult mai importanti care definesc ceea ce suntem noi cu adevarat.

Tuturor ni s-a intamplat la un moment dat sa fim atrase de un barbat pentru felul in care arata, insa la primul dialog sa dispara magia si frumusetea acestuia si, in schimb, sa fim fascinate de inteligenta si de capacitatea de a gandi, de a percepe lucrurile, unui alt barbat nu atat de atragator. So?

Fiecare om este frumos in felul sau. Din punctul meu de vedere, ca beauty blogger, va spun ca ceea ce conteaza in primul rand, este ca fiecare persoana sa fie ingrijita.
Este adevarat ca degeaba ai un suflet bun, o cultura generala dezvoltata, stii sa vorbesti in societate pentru ca nu o sa fie dragoste la prima vedere daca prezinti acnee, 120 kg (pentru ca nu te poti renunta la carnea de porc, chips-uri si cola), o dantura neingrijita, iar parul nespalat de 10 zile. 

Nu spun sa cadeti in extrema cealalta, sa disperati apeland la operatii estetice cautand astfel perfectiunea sau sa aruncati salariul pe cosmetice si produse de ingrijire scumpe ( NO WAY!!), insa este important sa fim ingrijite si sa aratam bine.
Atunci cand aratam fizic bine, suntem mai increzatoare, optimiste, si cu siguranta mai frumoase.

Orice femeie trebuie sa aiba grija de corpul sau, de ten, de par. Alimentatia corecta, cei 2 litri de apa/zi si produsele cosmetice pentru ingrijire sunt necesare. Am auzit replici precum "folosesc gel de dus pentru a nu mai avea tenul gras".  Nu vreau sa cred ca exista asa ceva, motiv pentru care va rog sa va documentati si sa optati pentru produsele potrivite.

Asa cum va spuneam mai sus, ca sa fim ingrijite nu trebuie sa aruncam banii pe produse de lux.

De aceea, vreau sa va propun astazi produsele Cosmetic Plant pe care le-am descoperit recent si pe care le consider potrivite pentru a intra in ritualul nostru zilnic de ingrijire. Iata unul dintre motivele pentru care va recomand Cosmetic Plant:    

In viziunea fondatoarei firmei Cosmetic Plant, D-na Ileana Mester, “toate femeile trebuie sa aiba acces la produse cosmetice de calitate la un pret accesibil. Pornind de la acest ideal si de la convingerea ei ca natura poate conferi stiintei o putere suplimentara, a ales din buchetul naturii acele plante care, prin proprietatile lor speciale, pot satisface necesarul de ingrijire a femeii moderne. Extractele naturale din galbenele, museÅ£el, salvie, catina, ceai verde, aloe vera, argan, ulei de masline si macese incorporate in cremele, emulsiile si lotiunile Cosmetic Plant imbunatatesc puterea acestora de ingrijire a tenului – fie acesta normal, delicat, matur sau acneic –, a pielii mainilor, corpului si picioarelor.”

Pentru ca vrem sa va ajutam, Cosmetic Plant are cateva propuneri pentru voi. 
Daca aveti nevoie de o crema antirid la un pret convenabil, puteti opta pentru Bioliv antiaging - cremă antirid (produs ce a primit 2 premii Grand Gold la World Quality Selections in 2013 si 2014).
Aveti probleme cu parul? Va cade si nu stiti cum sa rezolvati problema? LoÅ£iunea STOP! căderii părului va vine in ajutor.
 De asemenea, in magazinul online gasiti zeci de produse pentru problemele voastre.




Pentru ca vrem sa fiti frumoase si fericite, avem o surpriza pentru voi:





  • Intra in magazinul online http://shop.cosmeticplant.ro/, alege-ti un produs, posteaza link-ul produsului intr-un comentariu si spune-mi de ce ti-ai dori sa il incerci.
  • Da un share postarii pe facebook


La finalul concursului, pe 14 februarie, voi extrage o castigatoare cu random.org, iar aceasta va primi produsul ales + inca doua surpriza!



EDIT LATER: Am avut 63 inscrieri, iar castigatoarea este.....


Felicitari!!!

Aceasta va primi crema restructurantă de noapte cu ulei de argan bio si extract bio de aloe vera, dar si cele 2 produse surpriza promise!


Astept datele de contact in 48h pentru a le da mai departe sponsorului. In caz contrar, voi alege o alta castigatoare!





37 comments

  1. As incerca acest produs http://shop.cosmeticplant.ro/gel-antiacnee-cu-extract-de-busuioc.html pentru ca nu am folosit nimic din aceasta gama si sunt curioasa cum se comporta cu tenul meu.

    share: https://www.facebook.com/nicoleta.alexandra.5099/posts/1554790034798608?pnref=story

    ReplyDelete
  2. cat de frumos.. un articol minunat draga mea!!

    ReplyDelete
  3. http://shop.cosmeticplant.ro/lotiune-stop-caderii-parului.html asta am nevoie!

    ReplyDelete
  4. Rocsana Ana Maria PuiaFebruary 10, 2015 at 2:59 PM

    http://shop.cosmeticplant.ro/lotiune-stop-caderii-parului.html,AS AVEA NEVOIE DE ASA CEVA DUPA NASTERE I-MI CADE MULT PAR AM INCERCAT CATE CEVA DAR NU MI-A FACUT NIMIC

    ReplyDelete
  5. http://shop.cosmeticplant.ro/greenstem-crema-de-zi-matifianta-pentru-ten-normal-mixt-spf-15.html

    Mi-as dori sa incerc acest produs deoarece am tenul mixt ce are nevoie de asa ceva inainte de a aplica fondul de ten, si mai aduce si beneficii pieli prin substantele pe care le contine.

    In plus, am citit review-uri extraordinare despre el.

    ReplyDelete
  6. http://shop.cosmeticplant.ro/crema-regeneranta-de-zi-cu-ulei-de-argan-bio-si-extract-bio-de-aloe-vera.html ,A si vrea sa o incerc pentru ca tenul meu e uscat si cred ca aceasta crema e buna

    ReplyDelete
  7. http://shop.cosmeticplant.ro/crema-restructuranta-de-noapte-cu-ulei-de-argan-bio-si-extract-bio-de-aloe-vera.html

    As vrea sa incerc acest produs pentru ca de obicei noaptea inainte culcare imi place sa ma cremuiesc.

    Pup multumim pentru concurs

    https://www.facebook.com/oana.alexandru07/posts/1029890450358103?pnref=story

    ReplyDelete
  8. http://shop.cosmeticplant.ro/gel-antiacnee-cu-extract-de-busuioc.html
    Imi doresc acest produs pentru ca am probleme cu acneea si nu am folosit nimic pe baza de busuioc pana acum pentru acnee.


    Share: www.facebook.com/dinu.florina.5/posts/782749588479837?pnref=story

    ReplyDelete
  9. http://shop.cosmeticplant.ro/crema-contur-ochi-q10-ceai-verde-i-complex-mineral-energizant-30-ml.html Mi-as dori sa incerc aceasta crema contur pentru ca am citit foarte multe lucruri bune despre ea. Ma intereseaza mult cum se comporta cu ochii mei obositi (de la stat mult la laptop) si ceva cearcane.

    Link share: https://www.facebook.com/elisa.ababei/posts/10203707814997758

    ReplyDelete
  10. http://shop.cosmeticplant.ro/sampon-stop-caderii-parului-cu-trifoi-rosu-si-pantenol.html , mi-l doresc pentru ca imi pica foarte mult parul!

    Share: https://www.facebook.com/asimionesei.roxana/posts/1054144351268369?pnref=story

    ReplyDelete
  11. Cred ca acest demachiant/tonic se potriveste perfect nevoilor mele, intrucat am tenul putin sensibil. Imi doresc de mult timp un demachiant fara parfum si alte ingrediente care fac rau tenului.

    http://shop.cosmeticplant.ro/bioliv-clear-demachiant-tonic.html

    https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1413907948906829&id=100008629111718&pnref=story

    ReplyDelete
  12. http://shop.cosmeticplant.ro/crema-antiacnee-cu-ulei-de-salvia-si-sulf.html deoarece am probleme cu tenul

    https://www.facebook.com/arwenmy/posts/1012974128729941?pnref=story

    ReplyDelete
  13. http://shop.cosmeticplant.ro/crema-anticelulita-cu-extract-de-cafea-verde-forte.html mi-as dori sa incerc acest produs deoarece am celulita si imi doresc sa scap de aspectul de "portocala".

    Share:https://www.facebook.com/simina.vieriu/posts/1563891410517660?pnref=story

    ReplyDelete
  14. share: https://www.facebook.com/iulia.pandrea.7/posts/1779419428950107

    as vrea sa incerc: http://shop.cosmeticplant.ro/lapte-demachaint-reconfortant-cu-ulei-de-argan-bio-si-extract-bio-de-aloe-vera.html

    deoarece sunt in cautarea unui demachiat bun, cu care sa am o relatie de lunga durata :D

    ReplyDelete
  15. De mult imi doresc acest produs: http://shop.cosmeticplant.ro/crema-gommage-cu-extract-de-galbenele.html si din pacate inca nu am avut sansa. Este un produs esential si in plus am vazut si multe recenzii pozitive.

    Share: https://www.facebook.com/Danielle.Gociu/posts/942036652482467?pnref=story

    Multumim frumoos :*:*

    ReplyDelete
  16. Ioana Cristina PopescuFebruary 10, 2015 at 10:37 PM

    Imi doresc http://shop.cosmeticplant.ro/lo-iune-antiacnee-cu-extract-de-busuioc.html deoarece ma lupt cu acneea de ceva ani si nu am incercat inca acest produs...

    ReplyDelete
  17. Mi-as dori sa incerc aceasta crema - http://shop.cosmeticplant.ro/bioliv-hydra-crema-hidratanta-de-zi.html#recenzii - deoarece am citit multe recenzii pozitive despre ea. ♥

    Share: https://www.facebook.com/lore.l.lore.10/posts/401594589999963?pnref=story

    ReplyDelete
  18. Mi-asi dori sa incerc http://shop.cosmeticplant.ro/lo-iune-tonica-reconfortanta-cu-ulei-de-argan-bio-si-extract-bio-de-aloe-vera.html , pentru ai vedea eficacitatea
    Share https://www.facebook.com/gabriela.gabriela.564/posts/390529477792467

    ReplyDelete
  19. Mi-as dori sa incerc http://shop.cosmeticplant.ro/crema-nutritiva-maini-i-unghii-cu-ulei-de-argan-bio-si-extract-bio-de-aloe-vera.html pentru ca iarna mainile noastre au nevoie de atentie in plus datorita temperaturilor scazute.

    ReplyDelete
  20. http://shop.cosmeticplant.ro/emulsie-pentru-plaja-rezistenta-la-apa-spf-30-cu-ulei-de-catina-protectie-nalta.html Imi doresc acest produs pentru ca incet incet se apropie vremea cand incepem sa scoatem pielea la bronzat si vreau sa fiu pregatita. Share: https://www.facebook.com/Dulcikanik1.veve/posts/948861528477555?pnref=story

    ReplyDelete
  21. FB;HOSSU CLAUDIA

    AS VREA SA INCERC ACEST PRODUS PENTRU CA AM PROBLEME CU CADEREA PARULUI; http://shop.cosmeticplant.ro/lotiune-stop-caderii-parului.html

    SHARE; https://www.facebook.com/hossu.claudia/posts/965699810114368?pnref=story

    ReplyDelete
  22. FB Ionela Mihai

    GFC Mihai Ionela

    As dori sa incerc acest produs ...sunt in cutarea unei creme la care sa nu imi mai transpire fata si cred ca aceasta este foarte bunahttp://shop.cosmeticplant.ro/bioliv-antiaging-crema-antirid-de-zi.html

    share:https://www.facebook.com/ionela.mihai.14/posts/905651662798996

    ReplyDelete
  23. Buna Alina si multumim pentru concurs !!
    Mi-as dori sa incerc acest gel exfoliant,pentru ca folosesc de obicei astfel de geluri,si sunt foarte curioasa pentru ca acesta contine particule exfoliante,obtinute din samburi de masline : http://shop.cosmeticplant.ro/bioliv-clear-exfoliant-facial.html
    Link-ul de share este : https://www.facebook.com/burcescu.mirelaliliana/posts/936809023018135?pnref=story
    O zi minunata !

    ReplyDelete
  24. As vrea sa incerc crema antiaging GreenStem pentru ten mixt pentru ca se potriveste tenului meu usor gras si are si SPF 15 si in plus cred ca este momentul sa folosesc astfel de creme pentru ca nu am facut o pana acum. Ea pare potrivita si ma tenteaza. http://shop.cosmeticplant.ro/greenstem-crema-de-zi-matifianta-pentru-ten-normal-mixt-spf-15.html#descriere

    SHARE: https://www.facebook.com/lorena.neige/posts/467774816709960?pnref=story

    ReplyDelete
  25. FB: Mere Verzi

    Share: https://www.facebook.com/merreverzi/posts/1597674073785099?pnref=story

    Produs: http://shop.cosmeticplant.ro/crema-gommage-cu-extract-de-galbenele.html l-am alesc pentru ca am tenul mixt-gras si nu am folosit produse de la ei pentru acest tip de ten, sunt optimista ca isi va face treaba in cazul meu. <3

    ReplyDelete
  26. Buna !
    As alege acest exfoliant facial, pentru ca in timpul iernii pielea mea devine uscata si are nevoie de o exfoliere : http://shop.cosmeticplant.ro/bioliv-clear-exfoliant-facial.html
    Am dat share : https://www.facebook.com/bianca.rogoveanu/posts/796764460402690?pnref=story

    ReplyDelete
  27. FB;EMIL HOSSU

    PRODUS PREFERAT http://shop.cosmeticplant.ro/lotiune-stop-caderii-parului.html AS VREA SA IL INCERC SA SCAP PROBLEMELE CU PARUL;

    SHARE; https://www.facebook.com/Hossu.Emil/posts/787424884669062?pnref=story

    PRODUS PREFERAT; http://shop.cosmeticplant.ro/ampon-hidratant-regenerant-cu-ulei-de-argan-bio.html

    ReplyDelete
  28. As vrea sa testez acest produs. Poate e acesta e bun, pentru ca pana acum am fost destul de dezamagita.http://shop.cosmeticplant.ro/crema-anticelulita-cu-extract-de-cafea-verde-forte.html

    share fcb : https://www.facebook.com/oanaroxana.ionut/posts/816327225069055?pnref=story

    ReplyDelete
  29. http://shop.cosmeticplant.ro/sampon-fortifiant-cu-nuc-si-rozmarin.html

    Acesta este produsul pe care mi-ar placea sa-l testez, poate ma va scapa definitiv de matreata nesuferita!

    SHARE: https://www.facebook.com/loredana.manciu/posts/10206232840686441

    ReplyDelete
  30. Produs: http://shop.cosmeticplant.ro/crema-anti-celulita-cu-extract-de-galbenele.html pentru că am declarat război celulitei.
    Share: https://www.facebook.com/adinamirabela.gavriloi/posts/850117608364570?pnref=story

    ReplyDelete
  31. produs http://shop.cosmeticplant.ro/crema-regeneranta-de-zi-cu-ulei-de-argan-bio-si-extract-bio-de-aloe-vera.html share https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=350678408453562&id=100005342163092&pnref=story

    ReplyDelete
  32. http://shop.cosmeticplant.ro/lapte-corp-revitalizant-q10-ceai-verde-i-complex-mineral-energizant-200-ml.html , imi doresc sa incerc acest produs deoarece contine Q10 si ceai verde care refac elasticitatea si tonifica pielea :)

    ReplyDelete
  33. Buna!
    As dori sa incerc aceasta crema, intrucat celulita este o problema cu care ma confrunt de ani de zile si careia inca nu i-am dat de cap :(
    http://shop.cosmeticplant.ro/crema-anti-celulita-cu-extract-de-galbenele.html
    Share pe FB: https://www.facebook.com/sofy.ene.104/posts/1543421515925505?pnref=story

    ReplyDelete
  34. as alege: http://shop.cosmeticplant.ro/crema-nutritiva-maini-i-unghii-cu-ulei-de-argan-bio-si-extract-bio-de-aloe-vera.html pentru putin rasfat al mainilor mele, mai ales acum, in sezonul rece! Eu am pielea sensibila si mereu am impresia ca mainile nu sunt suficient de catifelate, probabil e un deficit de hidratare!

    https://www.facebook.com/nadiaalina.candrea/posts/948537248499618?pnref=story

    Multumesc!

    ReplyDelete
  35. Pentru a proteja si a impiedica aparitia ridurilor de expresie as incerca http://shop.cosmeticplant.ro/bioliv-antiaging-crema-contur-ochi.html
    FB-Elena Racovita
    Share- https://www.facebook.com/elena.racovita.73/posts/1536003383328385

    ReplyDelete
  36. As vrea sa incerc acest produs pentru cearcane http://shop.cosmeticplant.ro/crema-contur-ochi-anticearcan-cu-ulei-de-catina-si-masline.html , pentru ca de cativa ani tot incerc sa scap de ele,sa le diminuez,dar probabil stresul de zi cu zi le fac sa reapara.Dar poate crema asta m-ar putea ajuta sa incerc sa le previn macar un pic.

    share: https://www.facebook.com/paulamaria91/posts/324081591122017?pnref=story

    ReplyDelete
  37. As dori sa incerc Exfoliantul facial deoarece sunt in cautatrea unuia care sa ma faca sa simt ca am pielea curata, proaspata si catifelata, pregatita pentru o noua zi.
    http://shop.cosmeticplant.ro/bioliv-clear-exfoliant-facial.html

    share: https://www.facebook.com/Violeta.Negru.P/posts/895697360463336?pnref=story

    ReplyDelete

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!