*August Favorites

Cu bune,cu rele,cu sau fara voia noastra a mai trecut o luna.Vara tocmai a plecat,toamna a sosit,iar mie mi-a venit randul sa scriu despre produsele pe care le-am utilizat frecvent in aceasta luna.


Sa incepem :).

1)Gelul de curatare cu extract de musetel de la Avon.-Isi face treaba binisor,dar mi.as dori totusi sa incerc si altceva:).Recomandari???




2) Cine a numit-o "Cutiuta cu minuni" bine a facut ! Buzele mele sunt indragostite pana peste cap de aceasta minunatie.Hidrateaza , iar mirosul de vanilie e absolut...genial -Ca'ti vine sa-l mananci..



3) Benefit Lip Gloss (crystal) - Urmeaza review.


4) Parfum Far away - castigat la un giveaway,iar de atunci nu ne`am despartit.E pur si simplu perfect pentru o vara perfecta !


5) She-StyleZone Concealer - urmeaza review.


6) Visions Mascara -Oriflame - Este exact ce-mi trebuie !Il ador.Nu ma asteptam sa fie ce caut eu .Ofera volum si alungire.Si costa doar 10 lei!!

7) Blush Elf ( nuanta glow) - acesta este de fapt produsul verii.De cand l`am cumparat l`am folosit zilnic.Revin cu un review si la acest produs .

8) Acest fond de ten l-am cumparat in urma cu ceva timp de pe blogul Andradei (cool-cosmetics ), iar luna aceasta l-am folosit ceva mai des.

9) Pensula travel E25 Sigma - e pur si simplu superba si multe dintre voi stiti asta.


10) Sigma F80 - i.m in love with her :X .Urmeaza review.

Deci..dupa cum observati..luna aceasta va fi luna review-urilor . Sper sa nu va deranjeze prea tare:))!

X.O.X.O.
Alyna.make-up

5 comments

  1. Pensulele le am si eu si le iubesc!!! :D Ca gel de curatare iiti recomand The body Shop cel cu alge marine :D http://www.thebodyshop.com/images/product/zoom/32582m_z.jpg Adica asta :D Te pup! :*

    ReplyDelete
  2. am si eu parfumul far away de la avon, insa eu il folosesc mai mult iarna, atunci cand aerul e mai tare pentru ca mirosul parfumului mi s-ar parea prea puternic in zilele toride de vara. fiecare insa cu gusturile lui!!! pupici :)

    ReplyDelete
  3. @Blonde Kitten - Ms pentru recomandare:*!

    @Alina eugenia - eu iarna folosesc mai mult amber elixir de la Oriflame.Intr'adevar ,fiecare cu gusturile lui. Te pup si eu>:D<

    ReplyDelete
  4. Ummm... Age Renew este un fdt destinat persoanelor mai..cu riduri, nu cred ca e cazul tau si nu prea inteleg de ce nu folosesti ceva pentru tenul tau...

    ReplyDelete
  5. @ Iguanitza - eu l-am luat pt mama, dar cum sunt o curioasa de fel, l-am incercat si eu..si mi-a placut atat de tare cum arata pe ten,incat am abuzat de el.:">.De obicei folosesc Affinitone.

    ReplyDelete

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!