* Review - Oriflame Beauty Conceal Kit

Sa vedem si partea buna a lucrurilor a racelii. Stau acasa..scriu pe blog, pe cand altii dau lucrari,sunt la scoala! HE! Imi cam place mie sa fac haz de necaz, dar daca v-am promis ca ma pun pe treaba, acum cu aparat nou ce-mi usureaza munca..asa fac.

Dupa cum stiti, ma confrunt cu cearcane oribile si tot am folosit diferite anticearcane..fiind in cautarea celui"care face minuni". Am vrut sa-mi iau Erase Paste de la Benefit, insa cateva dintre voi m-ati descurajat spunandu-mi ca nu`i atat de minunat pe cat pare. Daca aveti alte sugestii, nu ezitati sa mi le impartasiti si mie.
Astazi vreau sa va vorbesc despre Conceal kit de la Oriflame.







Acopera toate tipurile de imperfectiuni cu ajutorul acestor trei tipuri de corectoare inovatoare intr-o singura paleta.Este instrumentul perfect, atat pentru machiajele elaborate,cat si pentru retusurile rapide.Contin ingrediente care trateaza iritatiile,care ingrijesc si hidrateaza.



Dupa cum se observa kitul contine 3 corectoare:
                                       ♥ cel verde - folosit pentru a neutraliza roseata
                                       ♥ corectorul deschis -pentru acoperirea cearcanelor
                                       ♥ corectorul inchis -pentru acoperirea liniilor fine"spun ei"

Sincer, nu ma asteptam sa fie atat de bun. Corectoarele sunt cremoase si foarte pigmentate. Nu ai nevoie decat de putin produs. Initial ,am crezut ca nu-mi va ajunge mai mult de o saptamana la cat de micut e, insa dupa cum spuneam produsul se consuma destul de greu. Cutiuta este practica si incape in gentuta/portfard.




Swatch:




Corectoarele sunt aplicate intr-un singur strat.


Va spun parerea mea in special despre corectorul deschis,cel pentru cearcane caci pentru acesta l-am achizitionat mai mult.
Nu ma asteptam sa aibe o asa putere mare de acoperire pentru pretul care il are. Adica, cu siguranta face cat si un anticearcan care costa dublu, poate chiar triplu. Imi place ca nu usuca pielea din jurul ochilor.
Un minus il are pentru faptul ca anticearcanul nu vi se potriveste decat daca aveti tenul deschis.





Avantaje :
♥ putere mare de acoperire
♥ sunt cremoase
♥ pret mic
3 corectoare intr-un singur kit
♥ poate fi transportat cu usurinta

Dezavantaje:
♥ trebuie sa avem grija cand folosim produsul pentru acoperirea cosurilor. Daca folosim ceva mai mult produs, riscam ca tenul sa para incarcat.



Ingrediente:PROPYLHEPTYL CAPRYLATE, TALC, HYDROGENATED POLYDECENE, DI-C12-13 ALKYL MALATE, OZOKERITE, NYLON-12,POLYGLYCERYL-2 DIISOSTEARATE, SILICA, CERA MICROCRISTALLINA, POLYBUTENE, POLYETHYLENE, OCTYLDODECANOL, GLYCERYL TRIACETYL HYDROXYSTEARATE, BUTYLENE GLYCOL, DIMETHICONE/VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, MAGNESIUM ALUMINUM SILICATE, ETHYLENE BRASSYLATE, TOCOPHERYL ACETATE, BISABOLOL, PANTHENOL, METHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, ASCORBYL PALMITATE, RETINYL PALMITATE, TRIMETHOXYCAPRYLYLSILANE, AESCULUS HIPPOCASTANUM EXTRACT, BOSWELLIA SERRATA EXTRACT, CAMELIA SINENSIS EXTRACT, MELIA AZADIRACHTA LEAF EXTRACT, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, TOCOPHEROL.



Cantitate : 3 grame

Pret: 25 lei (pretul maxim. Il puteti achizitiona mai ieftin in functie de campanie. Eu l-am luat cu 13 lei.)

Este un produs bun, mai ales daca n-ai cearcane imense si negre ca si mine. Momentan, pe acesta il folosesc, insa inca sunt in cautarea produsului "MINUNEEE"!!


10 comments

  1. am vazut unul identic la esence :D abia ast sa mi-l cumpar nu am cearcane si nici corsuri :))) dar curiozitatea asta ma omoara:))

    ReplyDelete
  2. Ce bine de tine ca stai acasa! eu am teste zilnic.
    Si eu tot pe acesta il folosesc inca din vara. Am vrut si eu sa fac review la acest produs, insa facuse alta bloggerita si parerea era aceeasi asa ca am zis sa numai scriu. Dar am facut postare despre cum sa il folosim in ascunderea imperfectiunilor si am pus linkul acelei bloggerite acolo. Daca vrei sa pun si link catre postarea ta, spune-mi :D

    ReplyDelete
  3. @ Mariposa - n-ai pe ce da banii?>Dar ce tot zic eu..stiu cum e:))! Astept sa il iei si dupa sa faci un review:*!

    ReplyDelete
  4. @ Valentina.Bucur -Cum doresti.Multumesc:*!
    Ne vedem maine la guitarrada,asa-i ?!

    ReplyDelete
  5. si eu il am,tie nu iti ramane intre liniile fine din jurul ochilor?ca mie mi se cam strange:-s.

    ReplyDelete
  6. Dupa review-ul tau ma incanta sa incerc acest produs,l-am vazut in catalog si mereu mi-a facut cu ochiul,dar mi se parea prea micut.Cred ca am sa-l incerc imediat ce-l mai prind. Pupici!

    ReplyDelete
  7. Buna :)Am si eu acest trio. cum il aplici? peste fdt, nu? eu il aplic peste fdt prin presare, cu degetele si nu prea imi place aspectul.. daca l-as intinde ar arata mai bine dar ar anula practic efectul fondului de ten...

    ReplyDelete
  8. @ Alexandra-incerca-l.e un produs bun pentru pretul pe care'l are!:*

    ReplyDelete
  9. @ ank_eliza_01 - Il aplic la fel ca si tine,peste fondul de ten.Incearca sa iei mai putin produs.Eu totusi punand o cantitate ceva mai mare,il intind oarecum,pentru un aspect mai fresh si natural.Pupici si multumesc de vizita!:*Te mai astept.

    ReplyDelete
  10. Buna:*...il am si eu si sunt foarte multumita de el.Ce parere ai despre kitul de spancene de la oriflame??Ma gandesc sa-l pun acuma ca am auzit k ar fi bun dar oscilez inca intre el si kiturile de la elf.

    ReplyDelete

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!