TOP 5 produse Oriflame

Nu cred ca exista persoana care sa nu fi folosit macar un produs de la Oriflame.Am fost reprezentant si am avut ocazia sa incerc destule produse , asa ca am decis sa fac un top 5 al produselor care mi-au placut cel mai mult si cu aceasta ocazie vreau sa-mi impartasiti si parerea voastra.

1.Parfumul Amber Elixir 


Inca de cand l-am folosit a devenit preferatul meu. Are un pret incredibil pentru cat persista.Daca nu l-ati incercat, va recomand sa o faceti cat mai repede.



2.Conceal Kit 


I-am facut un review AICI .


3.Cutiuta cu Minuni Tender

O Recomand pe cea cu aroma de vanilie.Ah,ca' ti vine s'o mananci.Hidrateaza buzele si desi pare mica iti va ajunge pentru mult timp.

4.Hand & Body cream Milk & Honey

Imi place in primul rand ca are in compozitie miere care hidrateaza si catifeleaza pielea uscata.Intra repede in piele si o recomand,clar !!

5.Very me Mascara

Daca iti doresti volum genelor, este alegerea perfecta.Eu ma inteleg de minune cu acest produs care costa atat de putin.

Acestea sunt produsele de la Oriflame care m-au multumit si pe care le-am recumparat .
Pe voi ce produs(e) Oriflame v-a(u) incantat ?!

Xoxo,
Alyna.make-up

17 comments

  1. si mie imi place crema de corp milk&honey. parfumul meu preferat de la oriflame midsummer woman, insa din pacate nu persista. amber elixir nu stiu cum miroase, insa cred ca este cam dulce pentru gustul meu.

    ReplyDelete
  2. @ Alina Eugenia - fa rost de o monstra si vezi daca iti place. E pur si simplu adorabil:X insa..gusturile nu se discuta! PUpici!

    ReplyDelete
  3. Tu ai schimbat ceva la blogulet? parca esti mai organizata, imi place de mor cum ai postat reviewul anterior, cum arata pe ansamblu :X Multa bafta iubita:X

    ReplyDelete
  4. si eu am rimelul si sunt incantata de el :D

    ReplyDelete
  5. @ Miu Miu - nu am schimbat deat structura review-rilor deocamdata.Vreau sa'i aduc blogului schimbari majore.Nu vreau sa-l mai neglijez.
    Multumesc mult:*

    ReplyDelete
  6. @ Pixie - hihi! Ma bucur ca suntem pe aceeasi lungime de unda.Pupici

    ReplyDelete
  7. Eu folosesc parfumul...il adorrrrrrrr si cutiuta cu minuni :). In rest nu am testat altceva, dar stiu ca sunt bune. Cumnata mea este reprezentant si am la ea deshidere :D
    Pupicei

    ReplyDelete
  8. Mie imi plac mult si rujurile din gama vision:)
    Sunt extrem de cremoase si nuantele superbe:)

    Daca doresti sa facem schimb de linkuri acesta e blogul meu:
    http://brilliant-beauty4u.blogspot.com/

    te pup:*

    ReplyDelete
  9. @ DanaMakeup- stiam eu ca multe dintre voi iubiti parfumul acesta :X !Pupici

    ReplyDelete
  10. @ Dya - chiar nu am incercat rujurile acelea.E bine de stiut.:-? Multumesc:*

    ReplyDelete
  11. Am incercat si eu acel rimel. Mi se pare bunicel, dar nu imi ofera volumul pe care mi-l ofera rimelul de la Avon, acela Plump Out la 8-9 lei sau rimelul Curlacious. Acestea doua mi se par mult mai bune. Sincera sa fiu eu nu ma impac cu rimelurile de la Oriflame, nu mi se pare ca ofera volum, iar eu asta caut la un rimel.

    ReplyDelete
  12. Din toate astea nu am decat cutiuta cu minuni (cu vanilie, btw). Parfumul...ce pot sa spun...am mirosit o mostra si nu-i pe gustul meu. In schimb ador Midnight Pearl (tine pe pielea mea extraordinar de mult). Rimelul nu l-am incercat, am de la Giordani si sunt f multumita. Si imi mai place si trusa pentru sprancene. Te pup!! ♥

    ReplyDelete
  13. Crema pentru corp Milk&Honey imi place si mie:X hidrateaza foarte bine, se absoarbe repede si miroase hmmmm:X Produsul meu preferat de la Oriflame este spray'ul autobronzant...l-ai incercat? :*

    ReplyDelete
  14. Mi-am pierdut cutiuta cu minuni cu aroma de ciocolata :X :)).

    ReplyDelete
  15. Camyutza trebuie sa incerc si eu neaparat trusa pentru sprancene:D.pupiicii

    ReplyDelete
  16. Special Beauty- am incercat mai acum ceva timp crema bronzanta si am facut numai pete pe mine.TE PUUUP.

    ReplyDelete
  17. Iulia - eu nu am incercat cutiuta cu aroma de ciocolata.Ce parere ai despre ea??

    ReplyDelete

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!