*Winner Giveaway TPB*

Buna seara dragele mele ! Dupa cum stiti,aseara a luat sfarsit giveaway-ul unde puteti castiga placa de par roz.
In primul rand va multumesc pentru participare,pentru gandurile bune si pentru faptul ca v-ati rapit din timpul vostru pentru a-mi completa rubrica neobligatorie pentru a-mi da sfaturi sau a ma ajuta cu idei pentru noi postari.Ma bucur tare mult ca putem colabora.
In al doilea rand,inainte sa anunt castigatoarea, vreau sa va spun ca sunt dezamagita. Cum am scris in postarea anterioara, regulile sunt simple, si din neatentie sau dezinteres le gresiti si bye bye- premiul.Va spun asta,pentru ca extragerea a fost filmata  pentru transparenta totala , (desi imi cam tremura mana-sorry) verificate linkurile la camera pentru a vedea si voi daca norocoasa a indeplinit conditiile si daca au castigat premiul pe drept. 
Pentru ca v-am anuntat ca la acest giveaway nu voi verifica fiecare inscriere in parte ci doar pe cea a castigatorului, am avut surpriza ca cea pe care a ales'o random ,sa-mi lase linkuri gresite.Ceea ce spun,se confirma in filmuletul de mai jos.




Da,am fost nevoita sa o descalific pe Ileana Schor,din cauza faptului urmator:prima conditie a fost respectata si anume share paginii TPB ,insa la a2a regula eu am cerut sa-mi lase linkul unde a dat share pe fb postarii , si mi-a lasat linkul paginii celor de la TOTAL PRO BEAUTY.
Din pacate , a ratat premiul, desi eu de cateva zile postez acelasi lucru pe facebook, pe blog si rog sa se aibe grija la linkuri,ba chiar las link catre o postare care explica pas cu pas cum sa dai share pe facebook.
Aceasta este situatia.Imi pare rau Ileana..
In continuare, am facut o alta extragere si castigatoarea este....




Felicitari OANA CATALINA !!
Te voi contacta ,iar daca in 48 h nu-mi trimiti datele la adresa verrucktes_kind@yahoo.com voi fi nevoita sa aleg o alta castigatoare !

In aceasta seara se incheie si giveaway-ul unde puteti castiga un parfum TTA VOYAGE.Maine seara voi anunta castigatoarea.Daca nu v-ati inscris ,gasiti in sidebar concursul sau sus la Alina Barbu's 1 year anniversary giveaways !



3 comments

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!