*Review& Make-up :Eyeliner Gosh Velvet touch

Astazi vreau sa va vorbesc despre eyeliner-ul Gosh pe care l-am castigat cu ceva timp in urma la un concurs de make-up pe blogul lui Jules.



GOSH VELVET TOUCH EYELINER belongs to a new generation of semi-permanent make-up. It does not smudge. It is 100% waterproof, long lasting, and resists almost anything. It has excellent coverage and a smooth, soft quality. GOSH Velvet Touch Eye Liner is soft and easy to apply. It contains vitamin-E and Jojoba Oil to care for your delicate skin, however it does not contain animal or mineral oils. It is also fragrance-free to prevent allergic reactions. 


Creionul pe care-l detin este nuanta..ICE BLUE



Imi place ca are o consistenta cremoasa,este foarte usor de aplicat.Dupa cum spun si producatorii, este Waterproof (rezistent la apa),deci poate fi purtat vara , cand mergeti la mare/plaja fara nicio problema.
Inca un plus il are pentru faptul ca unul din ingrediente este vitamina E, care stim foarte bine cat de benefica ii este tenului,dar si uleiul de jojoba care este foarte recunoscut pentru proprietatile sale anti-inflamatorii si de hidratare.



Pentru demachiere aveti nevoie de un demachiant waterproof,altfel nu scapati de culoare in totalitate.
Produsul acesta seamana cu creioanele de la Jumbo Nyx la consistenta .Fac aceasta comparatie pentru a va da seama despre ce vorbesc.
Ceea ce ma dezamageste este ca nu-mi ajunge cantitatea.Pot spune ca acest creion a fost folosit de 4 ori maxim.A ajuns in starea de mai sus dupa 2 folosiri. Dupa ca am facut pozele de mai sus, am m-am apucat de creeat un machiaj pentru a va da seama de culoare si deja s-a terminat.

Swatch:


Acum,mai pe scurt:

Avantaje:
♥ consistenta cremoasa
♥ este waterproof
♥ contine vitamina E si ulei de jojoba
♥ foarte pigmentat
♥ nu contine parfum
♥ disponibil in 30 nuante (Vezi aici )


sursa: okazii.ro

Dezavantaje:
- cantitate  1.2g ,insa nu-i chiar un dezavantaj pentru pretul de 10 lei
( atat era pe blogul Andradei - cool.cosmetics)

Si acum va las cu o demonstratie:







AND NOW..ENJOY !:))))



2 comments

  1. Ce draguta esti in ultima poza! M-ai facut curioasa in legatura cu creioanele acestea . Par foarte pigmentate!

    ReplyDelete

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!