Eleva la scoala de beauty bloggining by L'oreal Paris

Dupa cum multe ati aflat, cei de la L'oreal Paris au realizat un proiect care ,pe noi bloggeritele ne incanta teribil de tare .


In ce consta acest proiect?


Timp de o luna de zile blogul fiecarei bloggerite inscrise va fi urmarit de catre Dana Sota,Liliana Olescu si Cristiana Bazavan si notat la sfarsitul fiecarei saptamani.
La sfarsitul lunii , 5 dintre bloggerite vor fi desemnate castigatoare si vor avea sansa sa invete de la cei mai buni din domeniu.Pe langa acest mare premiu, vor mai fi si altele.

Ce m-a determinat pe mine sa fac parte din acest proiect?
 Blogul meu a luat nastere acum 1 an si 3 luni datorita pasiunii mele pe care o am pentru make-up.Nu credeam niciodata ca va ajunge sa fie citit, ba mai mult sa dau sfaturi cititorilor mei a caror numar a crescut in decursul acestui an si pentru acest lucru nu pot decat sa va multumesc voua .
Apoi mi-am dat seama ca pe langa make-up. simt nevoia sa va impartasesc parerea mea, fie ea buna sau rea despre anumite produse.
De cand am acest blog am invatat foarte multe lucruri, insa imi doresc enorm sa am ocazia sa invat de la cei mai buni.Pentru mine acest proiect este..de vis!!

Desi in ultima luna nu prea am fost activa din cauza bacului ce urmeaza sa vina, imi reiau activitatea,pentru ca este adevarat;am terminat clasa a12a..insa sunt din nou eleva..LA SCOALA DE BEAUTY !!!






No comments

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!