Review: True match minerals - L'oreal Paris

Am tot amanat review-ul acesta , insa a venit timpul sa va povestesc cate ceva despre pudra true match minerals de la L'oreal Paris.




Pudra minerala cu proprietatile unui fond de ten este formulata 95% din minerale.Pigmentii minerali confera pielii un finish perfect iar formula este potrivita tuturor tipurilor de ten si in special tenului sensibil cu probleme.


Aceasta pudra vine cu un aplicator care este foarte moale,dar care insa nu e tocmai bun pentru aplicarea pudrei din cauza faptului ca este destul de mic;daca vrei sa aplici pe o portiune mica este ok,altfel incarca foarte mult tenul.
Detin nuanta Golden Ivory D1.



Pudra minerala de la L'oreal are o acoperire medie spre mare;trebuie sa se aibe foarte mare grija cand este aplicata deoarece daca aplici de prima data ceva mai mult produs cu siguranta rezultatul nu va fi cel dorit deoarece fata va parea incarcata.E nevoie de putina rabdare la aplicare acesteia ,iar rezultatul va fi unul pe masura asteptarilor.
Se poate aplica atat peste fondul de ten pentru o acoperire mai mare,cat si singura.
Mie una imi place foarte mult aceasta pudra si o folosesc in special la machiajele pentru ocazii,deoarece sunt incantata de acoperirea pe care o ofera.De asemenea,fixeaza foarte bine fondul de ten,iar tenul nu incepe sa-mi luceasca dupa 2-3 ore.




Per total daca aveti rabdare si grija la aplicarea acesteia, o recomand.In caz contrar, va sfatuiesc sa va indreptati spre o alta pudra.


Cantitate: 10 g
Valabilitate: 30 luni de la deschidere

Voi ati folosit aceasta pudra?Ce parere aveti despre ea?!




No comments

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!