Review:♥ Iluminator Radiant ♥

Pentru ca v-ati dorit sa scriu despre produsele Radiant pe care le detin, am decis ca astazi sa incep cu iluminatorul din aceasta gama.
Daca imi urmariti blogul constant, stiti ca am o mare problema cu cearcanele si ca sunt intr-o continua cautare a anticearcanului perfect.
Draga de Miruna - care-i un adevarat make-up artist si care detine magazinul Comtex din Giurgiu - a decis sa ma ajute si impreuna am hotarat ca imi este potrivit acest iluminator.


Are o putere de acoperire mare; folosind fond de ten, iar apoi acest produs, pur si simplu pot spune BYE-BYE cearcanelor! Stiu ca de obicei batonul are o acoperire mai mare decat produsul lichid, insa spre surprinderea mea acesta este absolut genial !!!
Textura este una cremoasa; este nevoie de putin produs. Sunt sigura ca imi va ajunge cateva luni si nu exagerez.





Lumineaza foarte frumos zona ochilor. Intotdeauna aplic un strat de pudra pentru a nu avea probleme.
Demonstratie:


In prima fotografie nu aplicat absolut nimic, iar in cea de-a doua fotografie (dupa ) am folosit doar produsul Radiant( FARA FOND DE TEN).Cred ca poza aceasta spune mai mult decat 1000 de cuvinte.

Eu detin nuanta 01 Ivory:





Cantitate: 8 ml
Pret51 RON
Se gaseste: in Giurgiu doar la magazinul COMTEX
                   in Bucuresti : Kendra (etc.)


PER TOTAL sunt foarte MULTUMITA de acest produs si il recomand cu mare drag .Isi merita fiecare banut.

Ati folosit acest produs? Daca nu, va tenteaza?




5 comments

  1. Intradevar,rezultatul este vizibil.Te pup

    ReplyDelete
  2. Da am folosit nr3.e cel mai pun iluminator care mi l am gasit.cel putin pt mine.dar il gasesc greu.nu stiu de ce nu le baga si in sephora.

    ReplyDelete
  3. Nu l-am folosit, dar se vede foarte bine :D

    ReplyDelete
  4. Multumesc pentru informatie!Si eu am niste cearcane uriase,pe care cu greu reusesc sa le ascund!Cu siguranta,acest iluminator este urmatorul pe lista mea!

    ReplyDelete
  5. Eu nu am foarte mari probleme cu cearcanele, tocmai de aceea arata si mai rau cand nu dorm (de obicei cand sunt in proiecte), dar am dat de The Erase Eye de la Maybelline si isi face treaba absolut superb! Cred ca este si un pic mai ieftin, eu am dat 7 lire, adica 35 de lei pe el :)

    ReplyDelete

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!