RED HAIR:Vopsea semi-permanenta Movie Colors


Daca AICI va spuneam ca mi-am facut parul roz cu spuma coloranta Elysee, astazi vreau sa va arat noul meu par rosu.


Sa nu ma intelegeti gresit. Nu imi doresc sa renunt la blondul meu, insa fiind vara mi-a venit pofta de experimentat. Pentru a-mi face parul roz am folosit spuma coloranta, iar pentru a'mi schimba parul in rosu am apelat la aceeasi spuma. Am incercat pe o suvita, iar acel rosu care trebuia sa iasa era de fapt un fuchsia. Am renuntat la spuma, iar draga de Ioana mi-a mentionat de nuantatorul Movie colors. 
Am intrebat-o pe Miruna de la Comtex Giurgiu daca au la magazin acest nuantator, iar in clipa urmatoare a si fost rezervat pentru mine. Multumesc mult, Miruna!



Iar acum sa discutam putin de acest nuantator:


Vopsea pentru par ce da posibilitatea crearii unor culori intense luminoase si creative, in pas cu moda.
 Avantaj: Vopsea cosmetica cu hidroxiacizi alfa din fructe, fara amoniac.
Caracteristici: Formula sa cosmetica speciala nu are putere decoloranta si poate fi aplicata pe par natural sau decolorat in prealabil. Nu necesita amestecarea cu substante oxidante.



In primul rand, vreau sa stiti ca am asteptat sa iasa rozul, dupa care am folosit vopseaua mea obisnuita pentru a obtine blond. De abia apoi am inceput operatiunea cu acest nuantator

Mod de folosire: am umezit parul, am aplicat o crema grasa pe frunte, pe gat, in jurul urechilor pentru a nu ramane patata de culoare, dupa care am inceput sa aplic vopseaua. Se urmeaza aceeasi pasi ca si atunci cand folosesti o vopsea normala. Dupa aplicarea acesteia, se lasa 20-30 minute sa actioneze, dupa care se spala parul cu sampon.


Rezultatul:



O sticluta a fost de ajuns pentru parul meu. Pot spune ca a mai ramas aproape un sfert, desi am folosit din abundenta, pentru a obtine un rezultat cat mai bun. Dupa cum se stie si se mentioneaza si in descrierea oficiala, nu va prinde niciodata o culoare precum rosu pe un par inchis, decat dupa decolorarea acestuia. Deci, aceasta vopsea NU are putere decoloranta. Nu spune nimeni ca daca folositi rosul aprins pe un saten, acel par nu va iesi un rosu foarte inchis, insa niciodata nu se va obtine o culoare atat de aprinsa.



Cantitate: 130 ml
Pret: 22,5 - 30 RON ( eu l-am achizitionat cu 22,5 ron de la Comtex,  insa in DM costa 30)
Magazine: In Giurgiu- la Comtex, DM
magazin online: beautyromania.ro
Nuantatorul Movie colors este disponibil in urmatoarele nuante: 

 Gama de produse Bes se gaseste doar in RomaniaUSA si Ungaria.


Ce parere aveti de noul meu look?
.Imi plac schimbarile( in limita bunui simt ). Da, urasc monotonia. Va incurajez sa faceti asta daca simtiti. E vara...si de ce sa nu recunoastem? Cu totii avem nevoie de o schimbare la un moment dat.:)




37 comments

  1. dar a prins pe par natural sau decolorat / blond?:)

    ReplyDelete
  2. Buna intrebare. EU nu m-am decolorat niciodata. Am folosit blond pe parul meu natural si a prins intotdeauna ok. Asa ca, de data aceasta m-am vopsit blondul meu obisnuit, dupa care am folosit nuantatorul:*

    ReplyDelete
  3. Cristina Kein EngelAugust 7, 2013 at 11:49 AM

    Ador nuantatorul asta! Pe parul un pic mai inchis decat blond iese un rosu super intens, sangeriu. Mi-am facut si eu luna trecuta cateva suvite 'inflacarate'. Iti sta foarte bine roscata :D Sa stii ca poti sa stai destul de mult cu nuantatorul in cap.. eu stateam cel putin o ora. Oricum textura parului se simtea la fel, dupa 20 de minute sau dupa o ora, deci nu consider ca l-am agresat foarte tare..

    ReplyDelete
  4. Arata extraordinar!
    Imi place foarte mult cum iti sta cu parul rosu. :)
    Pupici

    ReplyDelete
  5. Multumesc Dee. >:D<

    ReplyDelete
  6. E bine de stiut " Pe parul un pic mai inchis decat blond iese un rosu super intens, sangeriu. ".
    Multumesc Cristina :*

    ReplyDelete
  7. Imi place la nebunie cum iti sta! Mi-as dori sa-mi fac si eu curaj sa incerc o schimbare radicala la parul meu. :)
    Pupici!

    ReplyDelete
  8. Wow ce misto e...dar cum arata dupa cateva spalari? Am mai folosit si eu curand ceva asemanator, dar mult mai light, un sampon pentru intretinerea culorii, insa dupa 2 spalari s-a facut un morcoviu sters aiurea si n-am scapat de tot de tenta de roscat decat dupa vreo 10-15 spalari :|

    ReplyDelete
  9. Silvia, la mine acum dupa cateva spalari e fuchsia.:)). Te voi tine la curent cu evolutia culorii. Pupici

    ReplyDelete
  10. Care nuantator este mai bun?As vrea sa imi fac varfurile mov sa albastru si nu stiu ce sa aleg intre Movie Colors si spuma coloranta Elysee :)

    ReplyDelete
  11. Din cate am observat, cel de la Movie Colors ii este superior cu mult nuantatorului Elysee, motiv pentru care si pretul difera mult. Spuma Elysee costa 13 ron, pe cand nuantatorul ajunge pana la 30 RON.

    ReplyDelete
  12. eu am tot parul nuanta Magenta ^_^

    ReplyDelete
  13. Buna, as avea o intrebare, eu am parul jumatate blond, decolorat, si partea de sus e culoare naturala, un saten destul de inchis, oare daca mi am pune acest nuantator ar iesi ceva in gen ombre roscat?? sau nu o sa imi prinda pe culoarea naturala? Multumesc anticipat!

    ReplyDelete
  14. Buna. Depinde ce culoare doresti sa te vopsesti. Daca vrei o culoare mai "nebuna" iti recomand cu drag nuantatorul de la Movie Colors. Altfel, vezi ca mai au si cei de la Loncolor nuantator la plicuri. Costa in jur de 10 ron. Iti las un link aici sa vezi ce nuante au: http://vopsea-de-par.compari.ro/loncolor/trendy-colors-sampon-nuantator-p155833635/

    ReplyDelete
  15. Depinde. E posibil sa iti iasa un ombre roscat, insa in partea de sus cred ca o sa iasa mult prea inchis, astfel incat trecerea de la o culoare la cealalta nu va fi una subtila, ci brusca.Insa da, cred ca va prinde.

    ReplyDelete
  16. Eu vreau ceva care sa iasa in maxim o luna, sa nu stric blondul pe care l-am obtinut asa greu.Ma gandeam la ceva roscat/violet.Dar daca nu stiu 100% ca iese de tot, nu vreau sa risc sa raman cu tente roscate.De asta te intrebam, caci tu esti blonda.Sau in cel mai rau caz, sa iasa cand ma vopsesc din nou blonda, cu vopsea.

    ReplyDelete
  17. servuuus, :D vreau sa te intreb, ce culoare e parul tau natural? adica atunci cand ai aplicat nuantatorul, eu sunt satena si nu ma pot hotari sa imi iau rosu sau orange. vreau sa se vada pe par, am luat un nuantator de la Loncolor - Rosu Rave si nu s-a prins deloc, am folosit 4 pliculete. aveam doar reflexii :)) si mi-e ca daca iau si de la movie colors - red, sa nu raman iar cu reflexii. mi-e ca portocaliul o sa il deschida putin. tu cum erai inainte?

    ReplyDelete
  18. Si daca stii de unde l-as putea comanda de pe net, ca in oras n'am gasit decat pe ice, deep red si violet -_- .. nicaieri un rosu sau portocaliu :))

    ReplyDelete
  19. Anca, singurul site pe care l-am gasit este cel specificat in articol. D:(

    ReplyDelete
  20. Eu sunt blonda. Cred ca daca ti-ai lua rosu, va iesi un roscat. Din pacate, nu cred ca va prinde asa cum iti doresti tu fara decolorare.
    Eu nu m-am decolorat niciodata. Am fost un saten deschis spre blond, iar cu vopsea mi-a prins astfel incat ai putea sa juri ca mi-am decolorat parul.

    ReplyDelete
  21. oh, okay, mersi mult. btw, foarte faina poza de cand erai blonda. o sa incerc sa ma fac cu cel rosu, o sa postez aici cum mi-a iesit. si daca ma enervez mai mult, trec pe vopsea. :))

    ReplyDelete
  22. De abia astept sa vad cum ti-a iesit!

    ReplyDelete
  23. Buna
    M-am vopsit si eu cu vopseaua asta rosie inainte de craciun si au trecut cam 6 luni de atunci si nu imi mai iese rosul din par. De pe varfuri unde am parul blond s-a dus tot rosul dar de pe parul natural nu mai iese. Sti vreo metoda prin care as putea sa-l scot?

    ReplyDelete
  24. Fatima Sheyla AisMay 25, 2014 at 4:20 PM

    Buna m-ar interesa sa comand online dar site-ul ce l-ai pus nu este disponibil:( Ma poti ajuta?

    ReplyDelete
  25. Sincer, singura metoda ar fi sa te vopsesti. Altfel, nu ai putea.

    ReplyDelete
  26. Te pot ajuta. Imi poti trimite banii pe card, iar eu iti cumpar si iti trimit vopseaua. Este singura metoda. Daca doresti sa vorbim mai multe, ma gasesti pe facebook "Alina Barbu" sua pe adresa de mail alinaabarbu@yahoo.com

    ReplyDelete
  27. Tie ti-a iesit tot rosul din par sau tot asa te-ai revopsit?

    ReplyDelete
  28. Buna! :* ti-a iesit supeeerr!!! Vreau si eu sa incer nuantatorul asta. Eu am parul saten deschis cu zone unde bate spre blond. Ce culoare crezi ca ar merge? Gen sa se prinda pe el fara sa ma decolorez. Eu ma gandeam sa incerc red sau deep red. As fi vrut sa vad si cum e albastrul sau portocaliul..dar mi-e ca nu se prinde si dau banii degeaba..iar de decolorat nu vreau sa ma decolorez..
    Ma poti ajuta? :)

    ReplyDelete
  29. Eu zic sa incerci red, insa cu siguranta nu o sa obtii un rosu turbat ca al meu ci undeva spre roscat. Deep red consider ca va arata foarte inchis.
    Din pacate, daca parul nu-i foarte deschis, nu iese exact cum ti-ai dori. Portocaliul in niciun caz nu ti-ar prinde ok.


    Pup cu drag si daca incerci, poate revii cu poze! :* Ma gasesti pe facebook "Alina Barbu - Make-up & Beauty".

    ReplyDelete
  30. Mersi de sfat :* o sa incerc rosu si voi reveni cu poze. Pup :*

    ReplyDelete
  31. este super review-ul l-am recomandat pe blogul meu
    www.petitmonde00.blogspot.com

    ReplyDelete
  32. Şi încă o întrebare, pătează haine, perne sau nu se duce culoarea ca la vopsea?

    ReplyDelete
  33. Poti combina nuanta Violet cu nuanta ICE c; pentru a obtine un pastel liliac

    ReplyDelete
  34. Buna! Am inteles ca aveai parul blond inainte de a aplica nuantatorul rosu. Spune-mi, te rog, daca se spala acest nuantator. Poti ajunge inapoi la blond, sau ramane patat? Multumesc

    ReplyDelete

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!