Review: Titania - rasfatul picioarelor

Am intarziat cu review-ul acesta, insa am dorit sa imi fac o parere clara despre produsele ce urmeaza sa vi le prezint. De ce spun ca mi-am facut o parere clara? Pentru ca am fost pentru 2 saptamani in Spania, iar gelul racoritor mi-a fost de folos in timpul calatoriei (mentionez ca am mers cu autocarul si a fost groaznic - insa asta a insemnat un test destul de bun pentru acest gel), crema exfolianta si crema pentru calcaie de asemenea m-au ajutat sa-mi  rasfat picioarele dupa zilele de stat la mare.

Despre TITANIA

Titania iti ofera o gama de produse care te protejeaza si redau picioarelor tale aspectul sanatos si ingrijit.


Acum ca ne-am lamurit care este treaba cu aceasta firma, desi sunt sigura ca ai auzit pana acum sa trecem la produsele pe care le detin eu; de la stanga la dreapta avem: Gelul racoritor pentru picioare ,crema pentru calcaie crapate ,crema exfolianta si pila titania.




Crema exfolianta Titania




Crema pe baza de coaja de nuca indeparteaza in mod delicat pielea aspra de pe talpi,gambe si coate.Uleiul de crusin lasa pielea moale si ii reda supletea.Extracul de castane,allontion si glicerina vitalizeaza si regenereaza pielea si ii ofera hidratarea necesara.


Mie imi place foarte mult deoarece se simt particulele exfoliante. Coatele mele de obicei sunt uscate , iar acum chiar "zambesc". Se simte clar diferenta, pielea chiar ramane moale si ceea ce ma incanta este faptul ca trebuie sa aplic putin produs; rezultatele chiar sunt vizibile.

INGREDIENTE  

 Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, Juglans Regia Shell Powder, Cetearyl Alcohol, Paraffinum Liquidum, Petrolatum, Glyceryl Stearate, Dimethicone, Aesculus Hippocastanium Extract. Allantoin, Sodium Cetearyl Sulfate, Hippophae Rhamnoides Oil, Tocopheryl Acetate, Citric Acid, Phenoxyethanol, Potassium Isomethyl Ionone, Butylphenyl Methylpropional, Hexyl Cinnamal, Linalool, Benzyl Benzoate, Benzyl Alcohol, Citronellol, Coumarin, Limonene, Parfum.

PRET: 11 Ron (aproximativ )


Crema pentru calcaie crapate Titania





Crema pentru calcaie crapate Titania asigura ingrijirea intensiva pentru pielea uscata, crapata si aspra a picioarelor dumneavoastra. Contine lanolina pentru hidratare si un complex de ingrediente active: bisabolol pentru calmare, extract de castane pentru fortificare, mentol racoritor si camfor. Pantenolul mentine nivelul echilibrat al umezelii. Contine uree hidratanta." 



La fix a venit crema aceasta..si nu,nu pentru mine.Tata are o problema cu calcaiele de foarte mult timp. Nu pot descrie cat de crapate erau..spun erau deoarece dupa o luna de folosire zilnica a acestui produs rezultatele chiar sunt vizibile spre surprinderea lui.
Imi pare tare rau ca nu am facut o poza before-after.
De asemenea, pe mine m-a ajutat mult deoarece picioarele mele erau foarte uscate dupa vacanta de la mare. Imediat si-au revenit dupa ce le-am aplicat intregul tratament.

Mod de folosire: aplicati crema pentru calcaie pe zonele aspre ale picioarelor dvs. si masati usor pana la absortie.
PRET: aproximativ 10 RON

Gelul racoritor Titania




Racoreste, improspateaza si revitalizeaza talpile si gambele obosite. Reduce umflaturile si senzatia de arsura.


Cum spuneam mai sus, mi-am facut o parere clara despre acest produs, in cele 3 zile pe care le-am facut pana in Spania cu autocarul .Cum? Pai nici nu vreau sa va imaginati cum mi se umflau picioarele. Gelul acesta chiar reduce umflaturile si da o senzatie nemaipomenita de racoare
Mirosul este unul mentolat.I love it !!

Mod de folosire: aplicati crema pe pielea curata si masati usor.

INGREDIENTEAqua, CI 42090, isopropyl alcohol, parfum, propylene glycol, linalool, triethanolamine, limonene, panthenol, acrylates/vinyl isodecanoate crosspolymer, mentha piperita oil, hamamelis virginiana water, alcohol, menthol, mentha viridis leaf oil, eucalyptus globulus leaf oil, gaultheria procumbens leaf oil, camphor, allantoin, mentha arvensis herb leaf oil.

                                                                   ♥ PRET 8 RON

Pila Titania



Pila safir de unghii Solingen cu maner de plastic prevazut cu instrument de plastic prevazut cu instrument pentru impingerea cuticulelor si acoperita cu un strat ultra-fin de micro-pulbere de safir. Are doua fete, una cu suprafata aspra si una cu suprafata fina, care asigura un tratament delicat pentru unghii astfel incat sa nu le rupa sau exfolieze. Calitatea produsului difera in functie de modul de folosire individual


Cand am desfacut coletul si a vazut mama aceasta pila era cea mai fericita. De atunci o foloseste mereu si imi spune :"Aceasta este pila d'aia buna ,cum cautam eu".:)) E tare incantata de ea asa ca nu m-am putut abtine sa nu i-o fac cadou.

♥ Pret :8.60 RON


  Toate cele 3 produse prezentate mai sus contin 75 ml 
  Valabilitate: 12 luni de la deschidere
  Tara fabricare: Germania
  Distribuitor : Apollo mod
♥ Se gasesc in: Supermarket: Carefour,Real ,Cora



Voi ati incercat produsele pentru picioare Titania?!
Ce parere aveti?!






No comments

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!