Produse favorite - 2012

Fiind la sfarsit de an, am stat si am analizat ce am realizat pe parcursul acestui an si ce nu, ce produse/ cosmetice am descoperit si iubit in acelasi timp.
Am realizat ca am reusit sa imi indeplinesc vise importante precum : am luat permisul, am luat bacul cu nota mare, am reusit sa intru la facultatea la care imi doream , am fost de 10 ori mai cautata pentru machiaj decat anul trecut ceea ce imi arata ca am avansat si ca merg pe drumul cel bun.
Astazi vreau sa va vorbesc despre produsele pe care eu anul acesta le-am descoperit si le-am indragit atat de mult incat nu ma pot desparti de ele.

Mineral Shimmer Powder Sparkle Dust



Este un produs incredibil de fin , cu o textura incredibila - un produs pe care il iubesc foarte mult si caruia trebuie sa ii fac un reiview cat mai curand !

Baza radiant



Un produs pe care il pot compara cu Jumbo milk de la Nyx. Se intinde foarte usor, se comporta extrem de bine ca si baza . Sincera sa fiu, este un produs indispensabil pentru colectia mea. De asemenea, cantitatea de produs este chiar foarte mare , desi la prima impresie nu crezi asta . Voi reveni cu un review complet , daca doriti .

Illuminator Radiant



Dupa cum se vede, anul acesta mi-au placut foarte mult produsele radiant . Acest iluminator mi-a salvat viata. Vi se pare ca glumesc ? Este extrem de bun, am numai cuvinte de lauda la adresa acestuia. Datorita acest produs am scapat de cearcane. Ilumineaza atat de frumos, arata atat de natural.. . Presimt ca va fi preferatul meu si in 2013 pentru ca este ABSOLUT GENIAAAAL !!!! Mai multe detalii despre acest produs am scris AICI .


Ruj mat KIKO

De foarte mult timp eram  in cautarea unui ruj mat, portocaliu si dupa cum se vede l-am gasit .
Este superb, sunt indragostita la maxim de acesta . Il recomand din suflet . Voi reveni in 2013 cu un review .


Gel eyeliner Essence

Eu sunt obsedata de tus, si intotdeauna am cautat unul pe placul meu si anume: sa fie mat, sa reziste pana la demachiere (10 -12 ore ) ...si daaaaaa ! L-am gasit . Nu numai ca rezista cel putin 10-12 ore ,insa se gaseste la un pret fabulos (maxim 15- 20 ron ) si spre deosebire de cel de la elf , nu se usuca dupa 2 luni.Au trecut 4 luni de cand il am si arata la fel ca la inceput. Cu siguranta ramane preferatul meu si nu il voi schimba cu nimic .


Iluminator Kiko

A fost dragoste la prima vedere cu acest produs. Are o textura fina, se aseaza frumos pe fatz\a .Il iubesc tare. Revin cu un review ,clar !!!


Blush Catrice



Se pare ca am facut o obsesie pentru portocaliu anul aceasta. Simt ca ma reprezinta aceasta culoare ! I love it !!

Deodorant Lady Speed Stick - liliac


Este singurul deodorant pe care il indragesc de mai bine de 2 ani. Am incercat si altele, insa acesta ramane preferatul meu .

Masca profesionala Oyster cu citrice 


Parul meu a devenit dependent de aceasta masca. O iubesc maxim , deoarece mi-a facut viata mai usoara. O folosesc de mai bine de jumatate de an si am consumat doar jumatate . Parul meu se descurca repede datorita acestei masti ( inainte era un calvar cand ma gandeam ca trebuie sa il descurc )  si este mai stralucitor.




Cam acestea sunt produsele pe care eu le iubesc foarte mult,pe care le recomand cu caldura si pe care, cu siguranta le voi folosi si in 2013.
Care sunt produsele pe care le-ati indragit anul acesta ?

No comments

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!