Wishlist & Castigator giveaway

Astazi am decis sa postez produsele pe care mi-am propus sa le (re)achizitionez in viitorul apropiat.


1. Dove body milk 

Daca cititi constant blogul meu, stiti deja ca ador acest produs. Din pacate, mi s-a terminat. Mi-a facut mama cadou o crema de corp de la Oriflame Milk & Honey, insa nu se compara cu Dove. Gasiti un review AICI



2. EYELINER ESSENCE

Din pacate, cei de la Essence au scos acest minunat produs de pe piata exact cand am dat eu de el. L-am avut, inca il mai am, dar deja a inceput sa se usuce. Acum sunt din nou in cauatarea eyeliner-ului perfect.:(
Daca aveti vreo sugestie pentru mine, astept cu mare drag. Sunt o mare iubitoare de tusuri.


3. Fond de ten Maybelline affinitone


L-am avut,  l-am recumparat, insa am decis sa incerc si alte fonduri de ten. Acum testez Miss Sporty so matte, insa doresc sa revin la cel de la Maybelline. Ne-am inteles de minune. Gasiti un review AICI .

4. Mascara Maybelline The Colossal



L-am avut si pe acesta si mi-a placut la nebunie. Intre timp am incercat si altele, insa doresc din suflet sa revin la cel de mai sus.


5. Amber Elixir -Oriflame


Iubesc acest parfum. Este preferatul meu. Il vreau din nou !!!

6. Fond de ten Revlon Colorstay



Vreau sa achizitionez acest fond de ten pentru clientele mele deoarece am auzit lucruri foarte bune despre dumnealui.:)


7. The porefessional

 

Am avut ocazia sa incerc acest produs la un shooting. Mi se pare fabulos. Il doresc in colectia mea neaparat.

8. Apa micelara Bioderma

 Un produs pe care am avut ocazia sa il testez si mi-a placut mult. Tenul se simte mult mai curat. Trebuie sa achizitionez aceasta apa micelara.


9. Pudra HD MUFE
De asemenea, am avut ocazia sa testez si aceasta pudra si m-a uimit faptul ca este atat de fina si se aseaza atat de frumos pe fata. Am trecut-o pe wishlist si sper sa am ocazia sa o achizitionez cat mai curand.



Stiti ca am organizat un concurs cu produse essence si de asemenea, stiti ca initial am crezut ca am pierdut comentariile, insa le-am gasit in disqus. Din pacate, nu le mai pot da import pe blog asa ca inscrierile de la concurs nu se mai pot vedea pe blog (decat cele postate dupa rezolvarea problemei cu disqus), insa eu le am. 
Nu pot posta fiecare comentariu aici, acum, insa voi trece numele participantelor, apoi castigatoarea si comentariul acesteia.

Au participat: Alexandra David, Enchanted Ana, Cream, Janeta_20072001, Mihaela.Pojogu, Ramona S. Nicoleta Ciocoiu,  Kaiyo Aino, Talpos Romina.
Castigatoarea este : Ramona S.
Comentariu lasat" Buna Alina. Te urmaresc de mai bine de un an. Imi place ca o data cu trecerea timpului evoluezi. Imi amintesc ca atunci cand am dat de blogul tau, arata destul de simplu, un oarecare, dar ai evoluat si imi place asta. E important sa nu stagnezi. Review-urile tale sunt structurate cum trebuie, iar machiajele tale sunt mai frumos lucrate de fiecare data.  Imi amintesc ca am citit o postare la tine pe blog despre comentarii rautacioase. Erai foarte suparata, insa te-ai gandit ca daca nu aveai parte de acele momente, nu te ambitionai probabil sa faci o treaba din ce in ce mai buna ??" Mi-ar placea sa scrii mai des si sa postezi mai multe shootinguri. Ai o personalitate frumoasa, esti rebela si de fiecare data surprinzi prin fotografiile tale. Daca ai face mai multe tutoriale cred ca ai avea si mai mult succes. Ne sunt tuturor de ajutor. Spune-ne si despre rutina ta de ingrijire si spune-ne si ce nu ar trebui sa facem. Incearca sa faci mult mai mult. Ai avea un blog de succes.Nu vreau sa lingusesc pe nimeni, ci doar sa imi spun parerea. De tine depinde soarta blogului tau. Cititorii sunt atrasi de modul tau de a percepe lucrurile si implicit de modul tau de a le transmite. La multi ani!"

Special nu am scris ca si titlu" Giveaway" deoarece stiam ca vor intra multi care probabil n-au auzit de blogul meu. De data aceasta vroiam ca de acest concurs sa dea persoanele care intr.adevar frecventeaza acest spatiu. Sunt putin dezamagita de numarul celor inscrisi, insa este la fel ca si in viata" Decat cu multi prieteni falsi, mai bine putini si adevarati "
Mi-ar fi placut din suflet sa pot premia fiecare fata, insa din pacate nu am putut. Din fiecare comentariu am extras cate ceva folositor. Va multumesc din suflet ca ma cititi !

 Ramona, astept mesaj din partea ta pe adresa de mail "verrucktes_kind@yahoo.com" cu datele tale !


1 comment

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!