Review: Produse Touch & Provocare

    Acum ceva timp va povesteam pe pagina de facebook ca am primit din partea celor de la Touch.antibacterial cateva produse pentru testare.
    In primul rand, in cazul in care nu stiti desi ma indoiesc, Touch ne protejeaza de bacterii punandu-ne la dispozitie diverse produse precum:





Hand gel Antibacterial Touch



Pentru mine, acest gel pentru maini nu este o noutate. L-am mai folosit si am fost multumita de el. Este o alternativa pentru eliminarea bacteriilor atunci cand nu avem ocazia sa folosim apa si sapunul . Un avantaj este ca fiind atat de mic recipientul, poate fi tinut in geanta si folosit la nevoie. 
Si nu, nu necesita clatire;se pune gel, se maseaza mainile pana la uscare. Mirosul este unul fresh.
Acesta nu contine coloranti, iar concentratia de alcool este de 70%.
Trebuie mentionat ca "Gelul antibacterian Touch este gelul antibacterian nr 1 din Romania ( conform studiului MEMRB noiembrie 2008 – decembrie 2010) si a fost atestat de catre Institutul Cantacuzino ca avand efect antibacterian, antiseptic, dezinfectant si fungicid".

Cantitate: 59 ml
Pret: 8,60 RON
Disponibil in 5 arome: Classic, Violet, 3in1, Kidz, Exotique, Violet.



Touch Gel Spray Anti bacterial 




Acest gel spray are rolul de a dezinfecta diferite suprafete precum manerul usii, suprafata biroului, a tastaturii ( ca majoritatea ne petrecem timpul la pc). Sincera sa fiu, nu m-am gandit pana acum sa achizitionez un astfel de produs, insa este destul de util. Ba pot spune ca este foarte util. Eu il folosesc in mod special pentru scaunul toaletei. Trebuie sa avem mare grija, pentru ca infectiile le putem lua imediat. Si se trateaza greu.  La fel ca si gelul pentru maini, contine 70 % alcool, pentru distrugerea bacteriilor.

Cantitate:59 ml
Pret: 10 RON

Servetele umede Touch




  Servetelele ne vin in ajutor atunci cand vrem sa scapam de bacterii in proportie de 99,99 %. In general, orice femeie are in geanta servetele umede. Cele de la Touch nu contin alcool, iar mirosul este unul placut, fresh.  Acestea asigura o curatare eficienta atat a pielii cat si a suprafetelor cu care intram in contact.
Sunt disponibile in varianta de 10 buc. ( Classic, Violet si Kidz) , 
15, 25, 50 si 70 buc. (Classic.)

Touch antibacterial soap Classic



Sapunul solid Touch are o formula imbogatita cu glicerina pentru a asigura hidratarea mainilor. Lucru care imi place, pentru ca nu stiu cum se face, dar dupa ce folosesc sapunurile clasice, mi se usuca mainile de'a dreptul. Acesta este disponibil in 3 variante: Clasic, Violet & Kids.

Pret: 3.2 RON
Cantitate: 100g

Sapun spuma Touch






   Personal, nu stiam ca exista un produs de genul acesta. Am fost foarte incantata cand l-am descoperit. Acesta are o formula pe baza de Aloe Vera, Brusture, Iasomie si Mandarin ce curata eficient. 
   Recipientul este prevazut cu o pompita, motiv pentru care nu are cum sa se piarda produs. Substantele active asigura protectie impotriva bacteriilor de pana la 10 ori mai mare in comparativ cu sapunurile traditionale. Mai mult decat atat, hidrateaza pielea, datorita glicerinei.
   Acesta este mai economic decat sapunul lichid. Este nevoie de putina spuma pentru a putea curata mainile.
Ph-ul acestui sapun, sau mai bine as punea spune ph-ul spumei este 5.5 ( ph-ul pielii). Mirosul este unul placut, floral.

Cantitate: 500 ml
Pret: 14 ROn

Toate produsele Touch sunt disponibile in supermarketuri si hypermarketuri


Touch v-a pregatit o super aplicatie de Facebook, unica in Romania. 

Intra pe pagina de Facebook Touch Antibacterial si descopera jocul-concurs interactiv care te provoaca la distractie de zile mari. 
Intra in aplicatie, porneste camera video si distruge bacteriile folosind doar mainile si miscarile corpului. 
Apoi inscrie-te in concurs si poti castiga unul din sutele de premii puse in joc in cadrul extragerilor saptamanale. 
Joaca de mai multe ori si aduni mai multe sanse in concurs. In plus daca ai achizitionat un sapun solid Touch, vi se acorda extra 10 sanse in tragerile la sorti saptamanale.


Voi folositi produse touch? Ce parere aveti despre acestea?




8 comments

  1. gel Antibacterial Touch este nelipsit din geanta mea si ghiozdanelu ficamei .

    ReplyDelete
  2. Si eu nu stiam de cel spuma si ma bucur ca am avut o astfel de colaborare ca sa il intalnesc, e nelipstic din baie de cand l-am primit. De cand am primit spre testare produsele am devenit mai constienta de nevoie de a ne proteja de bacterii. Sprayul mi se pare bun la birou pentru a dezinfecta diverse locuri, gen birou s.a.

    ReplyDelete
  3. hmm,este prima oara cand aud de aceasta firma.pare sa aiba produse interesante:)

    http://thatswhywesmile.blogspot.ro

    ReplyDelete
  4. Spray-ul mi se pare foarte util.O sa il caut prin supermarket-uri. :)
    Pupici

    ReplyDelete
  5. Intr;adevar. Chiar e util. Te pup >:D<

    ReplyDelete
  6. Ma bucur ca ai aflat cu ocazia review-ului meu despre aceasta firma.
    pUPICI

    ReplyDelete
  7. Ai mare dreptate Ancutza:*

    ReplyDelete
  8. Stiu ce zici. Te pup

    ReplyDelete

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!