Shooting: a Pure and Innocent Soul

   A pure and innocent soul... Ce frumos suna ! Eu cred ca in spatele aparentelor, in spatele mastii pe care societatea de astazi ne obliga sa o purtam, se afla niste sufletele calde, pure.
   Am ales pentru aceasta sedinta foto o fata cu niste ochi albastri in care nu poti decat sa te scufunzi. Se spune ca ochii sunt oglinda sufletului, iar ochii modelului nostru nu-mi pot sugera decat puritate, inocenta. Acum, mi-as dori din suflet sa intrati in atmosfera de poveste, in care personajul principal este frumoasa Alexandra.


In ceea ce priveste machiajul, am ales sa folosesc rujul Kiko (review AICI) care pune in evidenta ochii albastri ai Alexandrei. Pentru acestia, am aplicat doar mascara. Daca va intereseaza produsele pe care le-am folosit pentru fata, let me know si voi reveni cu un update.

Si ca de obicei, "regizorii" acestei povesti : Alina Barbu ( me, of course ) & Lucian Ionescu.Astept cu mult drag parerile voastre. Dupa cum stiti, acestea sunt extrem de importante pentru mine.
Si, de asemenea, va invit sa-mi fiti alaturi si sa discutam diverse subiecte precum machiajul, frumusete si de ce nu sanatate/ stil de viata sanatos pe pagina mea de facebook Alina Barbu Make-up & Beauty .

Va multumesc ca imi sunteti alaturi !!
11 comments

 1. Foarte frumoase pozele si intr-adevar foarte frumoasa Alexandra :) Machiajul este fix pe gustul meu, accentul pus pe buze :***

  ReplyDelete
 2. Ma bucur tare. Te pup !

  ReplyDelete
 3. Ma bucur ca iti place machiajul. I se potriveste de minune, zic eu. Te pup Rux.:*

  ReplyDelete
 4. Foarte faina sesiunea foto si machiajul :)

  ReplyDelete
 5. Foarte frumos ca o poveste cu printese :) imi place inocenta pe care ati creat-o si ambianta :)

  ReplyDelete
 6. MINUNAT!
  Totul arata divin.
  Felicitari!
  Pupici

  ReplyDelete
 7. ma bucur ca iti place MIhaela. Te pup:*

  ReplyDelete
 8. Exact. Ca o poveste cu printese. Ma bucur mult ca iti place si ca munca nu e in zadar.:*

  ReplyDelete
 9. Multumesc mult Dee. Te pup cu drag !

  ReplyDelete

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!