Make-up fest 2013

Am fost extrem de incantata cand am aflat ca pe 9, respectiv 10 noiembrie are loc prima editie a festivalului de machiaj - Make-up Fest.


Make-up fest a avut loc la sala Dalles ( si inca are fiindca astazi este ultima zi cand puteti merge pana la ora 20:00). Eu sunt extrem de fericita ca, in sfarsit, exista un astfel de eveniment dedicat in totalitate machiajului.
Acest eveniment are ca scop reunirea brandurilor de machiaj profesionale, a celor mai buni make-up artisti din industrie.


Dar sa incepem cu inceputul; am ajuns in jurul orei 12, deci am ratat concursurile de machiaj. Despre acest subiect, puteti gasi mai multe detalii la Iuliana Manea. Si ca tot veni vorba de aceasta, am intalnit-o inca de cand am ajuns, iar de data aceasta am abordat-o. Am mers impreuna la o cafea, am discutat si trebuie sa spun ca mi-a placut mult ca om, ca personalitate.


Am urmarit demonstratia de machiaj a celor de la Beauty One. Acestia au folosit produse Paese. Spre rusinea mea, nu stiam de existenta acestor produse, insa in cele din urma m-am informat si am aflat ca sunt produse profesionale, fara parabeni, ingredientele fiind naturale( bambus, argan, cocos).
Bineinteles ca nu am ratat ocazia, iar dupa prezentarea acestora, m-am fotografiat cu frumoasele modele.



Apoi am mers sa vizitez stand.urile :
La Make-up Atelier Paris era full. Serios. Toata lumea testa minunatele lor produse. Am si eu cateva pe wishlist.

Asa ca am fugit la Inglot. Yeeees !!! Inglot a venit la Make-up Fest. Iar acum trebuie sa va dau o veste extrem de buna: din decembrie ii gasim in  Baneasa Shopping Center. Me so happy !!!!


Nu am apucat sa fotografiez produsele, deoarece era extrem de aglomerat. Si pe bune dreptate !!!! Ana a avut grija sa fotografieze in detaliu motiv pentru care va rog sa o vizitati aici.
 Am mers mai departe si am ajuns la standul CUPIO.

Zeci de perechi de gene false, care mai de care minunate. Astfel, am avut ocazia sa o cunosc pe Ruxandra cu care colaborez de ceva vreme si care este extrem de draguta. Le multumesc ca au fost draguti si mi-au oferit un cadou:


Am ajuns si la Make-up Shop, unde am avut ocazia sa o intalnesc pe LadyDyvine. Nu cred ca exista persoana care sa intre pe blogul meu si sa nu fi auzit de ea.
E extrem de draguta, sociabila si cred ca a observat ca eram plina de emotii cand discutam cu ea.


Am avut ocazia sa vad minunatele lor produse live, pensulele RT la care salivez, dar pe care o sa mi le achizitionez in curand.

Am ajuns la Stage Line, unde am dat de zeci de bunatati:



Alte standuri vizitate au fost:


Dupa ce am terminat cu vizita stand-urilor, am intalnit-o pe Mirela Paduraru, consilier in estetica, trainer cosmetica si machiaj profesional, care a avut ca scop lansarea machiajului spa. Acest machiaj este un concept creat 100% de Mirela. Mai multe despre acest tip de machiaj gasiti in interviul  pentru cei de la Kanal D.


L-am intalnit si pe Alexandru Abagiu, make-up artist L'oreal cu o experienta de peste 18 ani in domeniu. 
Acesta prezinta astazi tendintele fashion make-up toamna-iarna 2013-2014.
Imi pare extrem de rau ca nu pot fi prezenta, dar ma vor pune la curent colegele mele de blogosfera care sunt prezente la demonstratie.


Un alt make-up artist pe care il admir extraordinar de mult este Mirela Vescan. Ea a prezentat sambata machiajul pentru show.  Pe zi ce trece sunt tot mai convinsa ca aceasta este ramura machiajului care ma reprezinta si pe care as vrea sa ma axez.
Am avut ocazia de a sta in culise si de a vedea machiajul ( pregatirea fetei, dar si machiajul corpului care reprezinta tinutele unor designeri internationali) , dar si coafura realizate inainte de a urca pe scena pentru demonstratia machiajului de show.







Demonstratia facuta de Mirela Vescan impreuna cu echipa sa, m-a incantat extrem de mult. O pot numi o demonstratie la un nivel inalt, plin de creativitate.






    Cu ce am plecat acasa ?! Cu un pigment Pure Colors de la Axelle, dar si cu o mostra crema anti-age Bielenda.
   Pure Colors este un brand de produse de make-up mineral facute si importate din Statele Unite ale Americii.





Per total, mie imi place acest concept. Imi pare rau ca nu am putut sta pana la sfarsit, insa aveam programari  la machiaj si a trebuit sa ajung in Giurgiu.

Voi ati fost la Make-up Fest? Astept sa imi spuneti ce parere aveti despre acest festival, daca v-ati cumparat ceva sau daca ati participat la vreun masterclass.





4 comments

  1. Eu nu am fost la Make-up Fest,insa datorita tie,simt ca am trecut si eu pe acolo;)) .Si mie imi place LadyDivine,nu o cunosc,insa transmite o energie pozitiva,se vede ca este o persoana calda.

    ReplyDelete
  2. Super, super, super !

    www.culore.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Foarte frumos. Mi-ar fi placut sa particip.
    Sa folosesti cu drag fardul. :)
    Pupici

    ReplyDelete
  4. Ce de poze dragute si tu sclipitoare ca de obicei! <3 Evenimentul -superb!!!!!!!!

    ReplyDelete

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!