Review: Eyeliner crema Love Alpha

Dupa lungi cautari, gasisem eyeliner-ul perfect. Vorbesc despre cel de la Essence, caruia nu i-am facut review, deoarece sunt sute de bloggerite care si-au spus parerea despre acesta cu mult timp in urma. Acesta este motivul pentru care era popular si am decis ca nu are rost sa spun aceleasi cuvinte.
SI da, ERA pentru ca nu mai este. Ce-i frumos, tine prea putin, iar cei de la Essence au luat proasta decizie de a scoate produsul de pe piata.
Am fost extrem de dezamagita cand am aflat, asa ca am pornit in cautarea unui alt eyeliner care sa semene macar 80% cu cel de la Essence.

Astfel, am comandat eyeliner-ul crema Love Alpha.



Acest produs vine insotit de o pensula micuta (pe care nu am fotografiat-o). Eu prefer  aplicarea tusului cu o pensula cu un maner lung precum cea din fotografie:

Ambalajul este unul atragator, care face ca produsul sa para unul high-end.


Am mai spus si in alte postari care sunt asteptarile mele de la un tus: 
- sa fie mat
-sa fie rezistent la transfer
- culoare intensa
-rezistenta 10-12 ore

Credeti-ma, nu sunt pretentioasa. Eyelinerul de la Essence costa pana in 20 Ron si indeplinea aceste conditii. Ramanea la locul sau mai mult de 12 ore. Culoarea era intacta, iar produsul nu se intindea. A fost preferatul meu !!!!

Dar sa revenim la Love Alpha. Textura este una cremoasa, culoarea este un negru intens, asa cum imi doresc eu.
 Totusi, eu nu aplic tusul direct pe pleaopa, fara o baza. Va recomand sa imi urmati exemplul, daca doriti ca acesta sa reziste cat mai mult.
Cand realizez un machiaj in care vreau sa evidentiez doar eyeliner-ul, aplic baza Radiant ( review AICI ), dupa care un fard nude, iar abia apoi eyeliner-ul. 
Este pigmentat si usor waterproof.(demonstratie- mai jos)

Fata de eyeliner-ul de la Essence, acesta nu ramane intact pana la demachiere. Culoarea isi pierde din intensitate pe parcursul zilei, si se intinde dupa 5-6 ore,cel putin in cazul meu.( nu am pleoape uleioase).
Nu ma intelegeti gresit. Eu consider ca este un produs bun, dar nu exceptional precum cel de la Essence.

Un mare plus il are pentru faptul ca il am de mai bine de 4 luni si NU s-a uscat, precum eyeliner-ul crema ELF ( review AICI ). Si da, se consuma extrem de greu. 

Mie mi se pare ca acest tip de tus se aplica cel mai usor. Nu mai sunt obisnuita sa folosesc eyeliner lichid.




Spun ca e usor waterproof, deoarece se ia greu cu apa, iar cu demachiant trebuie sa insist(2+3):










♥  Magazin: 
♥ Pret: 
Aprox. 25 Ron
♥ Cantitate: 8 g


Per total, este un produs bun pentru pretul pe care il are. 
L-ati incercat? Ce parere aveti despre acest produs?

:Urmatorul eyeliner pe care doresc sa il achizitionez este cel de la Inglot.




7 comments

  1. GuÅ£u Bianca LuciaNovember 20, 2013 at 4:37 PM

    foarte interesant..acum satu intre Inglot si acesta..grea alegere :)

    ReplyDelete
  2. Diferenta de pret este destul de vizibila intre aceste 2 produse. Eyeliner-ul Inglot costa 53 ron, iar acesta 25. Eu totusi, de abia astept sa il testez. Am auzit lucruri bune despre el.

    ReplyDelete
  3. Ca Essence nu ami e altul ... si eu il iubesc (inca nu l-am terminat) si nu stiu spre care sa ma indrept dua ce isi va da ultima suflare ....
    Oricum si acesta ma tenteaza.
    Pupici

    ReplyDelete
  4. Primul meu Eyeliner gel a fost cel de la Inglot. Mie una imi place, rezista pe pleoape dar tre sa mai exersez linia de tus :)

    ReplyDelete
  5. Nu ti-l recomand pe cel de la Inglot, se transfera pe pleoape si se usuca in bolcanel cam repede (il am de aprox 4 luni si am fost nevoita sa mai cumpar un produs de la ei ca sa-l subtiez).

    ReplyDelete
  6. Mare vorba ai spus "ca essence nu mai e altul":(

    ReplyDelete

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!