Review: Garnier Moisture Match Protect & Glow Illuminating

In vara 2013 s-a lansat o noua gama de produse de care toate dintre voi a auzit: Garnier Moisture Match.



Fiindca tenul nostru difera ( uscat/normal/gras/tern), cei de la Garnier s-au gandit sa aduca hidratare fiecarui tip de piele in parte. Gasiti AICI mai multe detalii despre fiecare crema Moisture Match.





Astazi discutam despre Garnier Moisture Match Protect & Glow Illuminating. 



Eu am avut ocazia sa testez aceasta crema datorita lui Katynel. Am ales sa particip pe blogul ei ( din cele 5 care ofereau cate un tip de crema Moisture Match) deoarece imi doream sa incerc aceasta lotiune. Motivul? Motivul este descris de 3 cuvinte: hidratare, luminozitate, spf 20.




Este o lotiune iluminatoare, cu o textura non-grasa, iar cel mai important lucru este ca aceasta are SPF20.
Acest produs este absorbit imediat de piele, nu contine ulei, lucru care imi place. Ilumineaza foarte frumos tenul, datorita texturii satinate care il face sa para sanatos.

Lotiunea vine intr-un tubulet, ceea ce ma incanta extrem de mult. De ce? Pentru ca este totalmente mai igienic, decat daca ar fi fost intr-un borcanel. 

Acest produs este potrivit pentru toate tipurile de ten. In ceea ce ma priveste, am tenul mixt si am observat ca daca aplic aceasta lotiune pe toata fata, zona T incepe destul de repede sa luceasca. Astfel, evit sa aplic produsul in aceasta zona (folosesc crema de la Beccos pure & matt). 

De asemenea, nu aplicati produsul in zona ochilor. Eu am facut-o, motiv pentru care ochii incepusera sa imi curga, iar senzatia de usturime a aparut instantaneu. Initial, credeam ca este din cauza unui nou demachiant. Am incetat folosirea acelui produs si am realizat ca Moisture Match era de vina.
In descrierea oficiala a produsului se specifica "se aplică dimineaÅ£a ÅŸi seara pe toată faÅ£a evitând conturul ochilor", dar eu nu am tinut cont de acest lucru, din pacate. In schimb, Tenul se simte catifelat si se observa o uniformizare a tenului.  

Ingredientele acestui produs sunt selectate cu atentie. Astfel  "elixirul din plante Garnier bogat in minerale si nutrienti, ajuta tenul dvs. sa se reaprovizioneze cu apa.Lotiunea hidratanta asigura in permanenta pielea cu necesarul de apa de care are nevoie."
De asemenea, lotiunea Garnier Moisture Match este imbogatita cu extract de lamaie si pigmenti ce reflecta lumina. 


♥  Magazin: 
In Giurgiu: Comtex, DM
♥ Pret: 
Aprox. 20 Ron
Cantitate: 50 ml


Per total, este un produs bine formulat la un pret bun, dar care nu satisface nevoile tenului meu. 
Intr-adevar, ofera hidratare, luminozitateare un mare plus pentru ca are SPF 20.  Totusi, imi doresc un produs care sa nu ma faca sa lacrimez si care sa nu favorizeze aparitia sebumului in zona T.

Va invit sa cititi si parerea colegelor mele de blogosfera cu privire la Garnier Moisture Match: KatynelEnchanted Ana .( asta ca sa vedeti ca ele se inteleg de minune cu acest produs, spre deosebire de mine).

Voi ati incercat acest produs?! Ce parere aveti?



3 comments

  1. GuÅ£u Bianca LuciaNovember 19, 2013 at 9:07 PM

    si eu am vrut sa il achizitionez, dar am tot amanat....am si eu probleme cu ochii si imi lacrimeaza aproape din orice...

    ReplyDelete
  2. Nu l-am incercat. Si eu am aceeasi problema cu zona T... offf

    ReplyDelete
  3. Nu l-am incercat dar mi se pare foarte tentant. :)
    Pupici

    ReplyDelete

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!