Review: Gene false Cupio"Forget me not"

In ceea ce ma priveste, consider ca genele false ar trebui sa fie nelipsite atunci cand realizam un machiaj de seara. Desigur, asta daca nu ai fost inzestrata cu niste gene voluminoase si lungi. 
De-a lungul timpului, am tot testat gene false, astfel incat am ajuns sa am preferatele mele. Printre acestea se numara si genele de la Cupio.
Va povesteam aici de genele individuale Cupio, iar astazi va voi vorbi despre genele de tip banda Forget me not.




Genele false CupioLash Natural sunt gene false profesionale tip banda confectionate 100% din par natural sterilizat. Datorita calitatii superioare, genele false CupioLash Natural, sunt foarte usor de aplicat si pot fi reaplicate de nenumarate ori.

Genele false CupioLash Natural sunt foarte usoare, nu se simt cand sunt purtate si sunt depozitate intr-o cutiuta perfecta pentru pastrarea sigura si igienica a genelor pentru utilizari ulterioare.

CupioLash Natural sunt ideale atat pentru un machiaj natural, cat si pentru un machiaj de seara. Datorita aspectului natural si calitatii superioare, genele false CupioLash Naturals sunt folosite de make up artisti.




Aceste gene sunt intr-adevar de o calitate superioara, se aplica extrem de usor. Imi plac enorm de mult deoarece mi se par genele ideale ( nici prea-prea, nici foarte-foarte, cum zic eu.)
Sunt totalmente de acord cu descrierea oficiala si nu exagerez. Imi place acest tip de gene, motiv pentru care intentionez sa imi fac un stoc. Si clientelor mele le plac aceste gene:






- Dimensiuni:

Interior: 10mm;

Mijloc:    13mm;

Exterior: 13mm

-Magazin online:Cupio.ro
-Pret: 17.00 ROn

Mie imi plac aceste gene si le recomand cu drag. Voi ati incercat genele de la Cupio ?!




3 comments

  1. ce dragute sunt:X recunosc,eu nu am purtat niciodata gene false, trebuie sa incep si eu sa port,acestea chiar arata bine,nu are aspectul acela de fals,gene de papusa..

    ReplyDelete
  2. Eu nu prea am nevoie de gene false, dar zilele trecute m-am hotarat sa probez o pereche( tot cupio- 303 parca ) si m-am indragostit de ele!!!! Acum caut sa-mi iau mai multe, mi s-a deschis apetitul :)))

    ReplyDelete

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!