Ganduri intr-o zi ploioasa..

Nu stiu ce faceti voi, insa eu ma rasfat cu un capuccino cald. Brrrr ! De abia 1 octombrie, iar in unele zone ale tarii deja ninge! Bleah ! Urasc frigul extrem de mult, insa surprinzator sau nu, ieri mi-a placut. Da, a plouat, iar eu am lenevit toata ziua. Cu laptop-ul langa mine, cu un ceai cald, priveam pe fereastra si imi asezam gandurile in ordine. Am avut o perioada in care am fost foarte stresata si aveam nevoie de o zi ca cea de ieri.


Iubesc ploaia, dar nu cand trebuie sa plec undeva. O iubesc atunci cand pot sta cu el in casa si sa ne uitam la filme. Sa lasam geamul intre'deschis si sa auzim ploaia. Si sa ma tina strans in brate ca si cum ar fi pentru ultima oara. Sa mancam alune, sa bem ceai si sa ne jucam table. Sa ne spunem cat de mult ne iubim si ca mereu vom fi unul langa celalalt. Il iubesc. Ploaia ma face sa-mi astern gandurile acum, aici. Da, aici unde logic ar trebui sa vorbim despre beauty. Dar si acesta este un lucru frumos..special.


Dar sa revin la realitate. Maine voi pleca la Bucuresti fiindca tocmai ce a inceput un nou an universitar. Da, sunt anul II la Poli - ingineria produselor alimentare. Poate. atunci cand voi invata mai multe lucruri esentiale, vi le voi dezvalui intr-o noua rubrica, aici pe blog. 
Ah, va voi spune pentru prima data un lucru. Nu, nu imi place ceea ce fac in mod special. Locul meu este intre pensule, farduri, hairstilisti, fotografi... Dar nici nu imi pare rau. Voi fi domnisoara Inginer Alina Barbu, care in 4 ani va avea un bagaj de cunostiinte pe care ma voi putea sprijini. Nu e rau, nu? Cu toate acestea, visul meu este altul..si voi lupta ca sa ajung acolo unde imi doresc.


Nu imi place nici macar Bucurestiul. Pentru mine e prea aglomerat, ma oboseste. Singurul lucu care ma motiveaza sa raman acolo este faptul ca va pot cunoaste pe voi, pot participa si eu la evenimente.
Cand am mers la evenimentul lui Kleo am fost extrem de fericita. De ce? Pentru ca am cunoscut persoane minunate, pe care le stiam doar din mediul online. 

Inca un lucru care ma face sa merg acolo este Ea. Alexandra se numeste. Imi e prietena de 5 ani, dar nu ne-am vazut niciodata. Eram doar niste copile din orase diferite care de abia intrase la liceu, iar acum, cand suntem la facultate ne putem intalni pentru prima data. E ciudat, parca o stiu de o viata. De abia astept sa o intalnesc si sa o strang in brate. Sa ii multumesc ca m-a ascultat atunci cand eram suparata si ca m-a sfatuit de fiecare data asa cum stia mai bine. 

Sper ca nu am aberat prea mult. Va doresc o luna plina de reusite, pentru ca vrem, nu vrem, Octombrie a venit. 





15 comments

  1. Mult succes in noul an universitar! Pup!

    ReplyDelete
  2. Mult succes la scoala!

    http://frombeautywithlove.blogspot.ro/

    ReplyDelete
  3. Ce mult imi plac postarile de acest gen
    Si eu ador ploaia daca pot sa raman acasa la caldurica. :)
    O luna frumoasa, frumoasa sa ai!
    Pupici

    ReplyDelete
  4. Mademoiselle LorraineOctober 1, 2013 at 3:30 PM

    ce frumoasa postare! esti o persoana frumoasa si in interior:*

    ReplyDelete
  5. Like like like.. infinit de like.. imi place mult ce si cum scrii.. :*

    ReplyDelete
  6. Multumesc. Esti tu prea draguta. >:D<

    ReplyDelete
  7. Multumesc mult Dee. La fel si tu. Pupiii:*

    ReplyDelete
  8. Fiindca pe Chrome nu merge sa-ti las comentariul, am intrat de pe Firefox :)

    Mi-au sclipit ochii cand am citit ca si tu urasti Bucurestiul :)
    Revenind :)...Alina, pana termini facultatea ori vei ajunge sa iubesti acest oras ori iti va fi indiferent :) - stai sa vezi perioada de dupa faculate cu angajarea.
    Iti doresc tot ce e mai bun, din cate te-am cunoscut esti o fata isteata si cred ca vei ajunge exact acolo unde ti-ai propus.
    In noul an scolar...permite-mi sa-ti dau un sfat ca proaspat absolventa : nu rata nici-un bal/party :) viata sociala este la fel de importanta ca cea de student.
    Poate ne mai adunam mai multe la un ceai cald sau cafea...cine a zis ca bloggeritele nu pot fi si prietene ? :)
    Pupicei si vezi ca abia la 2 noaptea se termina codul portocaliu - ai grija de tine.

    ReplyDelete
  9. Ai scris asa de frumos ...m-am regasit in ce ai scris. La fel ca si tie si eu iubesc ploaia pentru ceea ce ma face sa simt. Si mie imi place sa stau cu el si sa lenevim in timp ce ascultam ploaia...de 2 zile facem asta. Apropo , si el tot la poli este :D
    Eu una te incurajez sa faci ceea ce iti doresti si iti place cu adevarat.


    Pupici,
    Maria:*

    ReplyDelete
  10. Irina, in primul rand trebuie sa iti multumesc pentru comentariul tau. In al doilea rand, iti multumesc pentru toate sfaturile. Cu siguranta nu voi rata balul. Si bineinteles ca mie mi-ar placea enorm sa ne strangem la o cafea. Nu ma mai saturam de vorba cu voi la starbucks. Te pup cu drag!

    ReplyDelete
  11. Frumoasa postarea ta...
    Si eu urasc frigul si ploaia si ninsoarea, mai ales cand trebuie sa ies din casa, cum am facut ieri, pe o ditamai ninsoarea.Sunt de langa Brasovsi noi avem zapada deja.Am locuit in Bucuresti, mi se pare mare, urat, murdar si zgomotos, dar la fel ca si tine, as mai locui acolo, pentru evenimente si locatii minunate.


    Mult succes la facultate, sa ai grija de visele tale si sa le indeplinesti...Pupici!

    ReplyDelete
  12. Adorabila micutza tha compunere :X:X:X E ca si cum as fi descris o zi din viata mea atunci cand ploua,ma regasesc in randurile scrise de tine.Uneori cand eram mai mica in cate o zi de vara imi placea sa stau sub cerul innorat si sa privesc in jur cum cad stropii de ploaie,imi placea sa-i ascult.Acum insa ma rasfat cu cate o ceasca de ceai ,un capucino si un filmulet bun.Ador zilele mohorate ale toamnei cand ploua,acele zile ma relaxeaza cel mai mult:X.Succes la facultate !!! si parerea mea este ca desi acum nu-ti place Bucuresti,candva cand poate nu o sa-l mai vizitezi o sa-ti amintesti cu drag de el si de clipele frumoase petrecute acolo!:*

    ReplyDelete

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!