Noua colectie-Emotional Briliiance- de la Lush

Postarea aceasta a tot fost amanata din cauza lipsei mele de timp. Dar cum sesiunea de examene s-a incheiat( cu bine), am revenit.


In urma cu 2 saptamani, am fost prezenta la evenimentul Lush care a avut loc in incinta centrului de infrumusetare Le boudoir. Cu aceasta ocazie, am descoperit noua gama de machiaj natural ce poarta numele"Emotional brilliance". Aceasta contine rujuri naturale, farduri si tusuri.


Dupa cum vedeti mai sus, culorile sunt diversificate. Aceasta colectie a fost foarte bine gandita, astfel incat fiecare culoare reprezinta o stare, o emotie a omului. Asa cum fiecare din noi ascultam muzica in functie de starea de spirit, la fel ne alegem si culoarea imbracamintei pe care o purtam in ziua respectiva, de exemplu. Corect?  

Acum urmeaza ceea ce m-a atras pe mine cel mai mult: Lush ne pune la dispozitie roata culorilor, iar noi trebuie sa ne alegem culorile instinctiv, imediat. Culorile alese reprezinta starea noastra de spirit pe care o avem in ziua respectiva.



Ce am ales eu:





Mai mult decat atat, aveti sansa sa va faceti si voi acest joc al culorilor (click aici).
De asemenea, trebuie stiut:

"Colectia Emotional Brilliance a fost realizata in colaborare cu un renumit psiholog terapeut specializat in schimbarile comportamentale, Lady Helen Kennedy, in urma careia Lush a creat o lista de cuvinte pe care oamenii o faceau la sedintele de terapie. Cuvintele exprimau emotiile pe care acestia le aveau sau voiau sa le aiba. Astfel, Emotional Briliance a adus in exclusivitate pentru femeile cu personalitate aceasta forma de terapie prin intermediul artei culorilor. Enjoy it!"




M-am intors de la eveniment cu aceste bunatati, printre care si un "fard pentru ochi natural FERICIRE"(pret 65 Ron - acum il gasiti la reducere 32,5 Ron).






Fericire, exact ceea ce ma caracterizeaza pe mine, in general, nu doar intr-o anumita zi!
Ce parere aveti despre colectia Emotional Brilliance? Ati incerat noile produse? 
Apropo de asta, sunt anumite rujuri, tusuri si farduri care au reducere 50%. Mai multe detalii gasiti aici.



6 comments

  1. Lush are niste produse foarte misto, pe masura ce folosesc mai multe, pe atat le-as lua acasa pe toate! Imi place fardul ales de tine, e foarte usor de asortat. pup fata frumoasa!

    ReplyDelete
  2. Wooow! Arata minunat, iar conceptul pe care se bazeaza produsele e foarte interesant!

    ReplyDelete
  3. Da, conceptul m-a incatat si pe mine !! :*

    ReplyDelete
  4. De acord cu tine. Chiar sunt misto produsele Lush =p~!

    ReplyDelete

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!