Calitate sau Asortie.ro

Scumpe doamne si domnisoare, trebuie sa stiti ca am o mare curiozitate: dumneavostra sunteti adeptele zicalei"putin si bun"? Ca sa fiu mai concreta, ma refer la incaltaminte. Ati dori sa aveti o singura pereche de pantofi scumpa, de calitate, sau mai multe perechi, dar mai ieftine? Astept cu nerabdare raspunsul in comentariu.
Astazi vreau sa va prezint cateva de perechi de pantofi de piele care apartin unui magazin destul de renumit in Ploiesti. Acesta poarta numele de Asortie. Va suna cunoscut?




Au activitate de peste cinsprezece ani, comercializand incaltaminte, posete, articole de intretinere, accesorii ale anumitor branduri renumite precum: Marco Santini, Giulio,  S.Oliver, Tamaris, Zeen, Thea Visconti, Fabio Linzi, Glint, Reflex, Poisson, Prego, Cover, Covi, Clarette, Bugatti, Exclusive, Caprice, Lidoro, Nist, Creev, Emidor, Pikolinos, Denis etc.

Ca si noutate, vreau sa va aduc la cunostiinta ca au reduceri de pana la 50% la colectia toamna-iarna 2013-2014.
Va prezint urmatoarele perechi de incaltaminte din piele care mi-au atras atentia, dar care sunt la reducere.

Pantofi Botta

Pret initial: 299 RON
Pret redus: 239 RON





Pret initial: 469.00 Ron
Pret redus: 379.00 Ron

Pantofi Condur
Pret initial: 389 RON
Pret redus: 319 RON


Pantofi Exclusive

Pret initial: 299 RON
Pret redus: 239 RON


Pantofi Clarette

Pret initial: 289 RON
Pret final: 229 RON


Pret: 159 RON




Transportul este gratuit pentru comenzile de peste 500 Ron, in localitatile in care firma de curierat are agentie teritoriala. De asemenea, acesta este gratuit in cazul platii online cu card bancar.

Deci? Sunteti pentru investirea unei sume de bani intr-o pereche de pantofi de calitate, sau pentru aceeasi investitie in mai multe perechi..de calitate mai putin buna?
Astept cu drag raspunsurile voastre.





2 comments

  1. Decat sa dai banii pe un pantof si sa ti se rupa peste o saptamana, mai bine investesti in ceva mai de calitate. Eu sunt genul de persoana care pune pret pe calitate, nu cantitate. Si totusi, mi s-a intamplat sa cumpar o pereche de pantofi superbi de vreo 170lei si mi s-au dezlipit intr-o saptamana.
    Se intampla si la case mai mari, nu? ;)
    Pupici! :* :* :*
    Eva

    http://whatever-eva-wants.blogspot.ro/

    ReplyDelete
  2. Imi place sa investesc in incaltaminte de calitate, mai ales cand vine vorba de cizme si de balerini. Cizmele trebuie sa fie de calitate ca sa nu intre apa si frig la picioare si balerinii sa ma tina ca merg mai mult pe jos :D Te pup

    ReplyDelete

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!