Cea mai tare experienta: BMW xdrive live tour 2014

BMW Xdrive Live Tour 2014 a fost una dintre cele mai frumoase experiente din viata mea! Am condus 4 Bmw-uri intr-o singura zi. Cool, right?!



Sa incepem cu inceputul. Am primit invitatie din partea Annei de la Lola's Box sa merg la acest eveniment. Am acceptat cu mare drag, deoarece am aflat ca prima zi va fi dedicata bloggeritelor. Astfel, aveam sa imi petrec o zi minunata alaturi de bloggerite precum : GiaAnaSpecial KokoIoana DumitracheMonaMiu MiuMayaModnitza, Macnetize From Meg with loveDee's BoudoirFederovaBeauty Barometer etc.



Evenimentul a avut loc la AMCKART din Pipera-Tunari pe 14 martie. Astfel, la ora 9 am fost acolo. Punctuala, pentru prima data in viata mea.






 Pentru inceput, s-a luat micul dejun si am admirat noul BMW X5 xdrive30D, despre care pilotul de raliu Claudiu David (BMW International Senior DriverTrainer) ne-a oferit zeci de informatii in cadrul celui de-al patrulea modul BMW xDrive Home. 




In continuare, am fost impartite in 4 grupe pentru ca fiecare sa parcurga, pe rand, cele 4 module pregatite:

1.Performance Park (coordonator Mihai Beldie)
2.Peak Activity (coordonator Mihai Aurel Beldie)
3.Innovation Lane (coordonator Mihaela Beldie)
   4.BMW xDrive Home (coordonator Claudiu David)

In fiecare masina trebuia sa fie o echipa de 2 persoane, asa ca partenera mea a fost Georgia de la Gia Makeup Blog. Sincera sa fiu, daca nu o aveam pe ea alaturi de mine, nu stiu daca eram extra-mega incantata. A fost o adevarata aventura sa parcurg cele 4 module alaturi de ea!

Astfel, primul modul pe care l-am parcurs, mi s-a parut cel mai dificil, dar plin de adrenalina! Vorbesc despre Peak Activity. Mai exact, trebuia sa urcam pe rampa, iar eu cu Gia eram pline de emotii. Nici eu, dar nici ea nu mai condusesem masini hidramate. Doar 1 minut a durat sa intelegem ca de fapt, aveam sa conducem o adevarata bijuterie! 
Mihai Aurel Beldie, talentatul pilot, coordonator in cazul de fata, a avut mare rabdare cu noi si ne-a asigurat ca totul este extra-safe. 
Masina cu care am parcurs acest modul a fost BMW X5 M50d





Apoi a urmat lectia de echilibristica, o proba super faina.


Peak Activity scoate în evidenţă caracterul de off-roader pe care sistemul de tracţiune integrală BMW xDrive îl oferă modelelor - exerciţii de urcare pe rampă şi coborâre în pantă, transfer de cuplu între punţi şi între roţile de pe aceeaşi punte. De asemenea, în caz de aderenţă redusă, sistemul Hill Descent Control permite coborârea unei pante fără să fie necesară acţionarea frânei.

Urmeaza Innovation Lane ce permite testarea sistemului de tracţiune integrală BMW xDrive în trafic.  Astfel, sub indrumarea Mihaelei Beldie am mers la o plimbare in afara circuitului, prin localitate, testand astfel Bmw-ul X5 M50d alb, de mai sus, dar si BMW 640d xDrive Gran Coupe MSport Edition.





In final, vreau sa va povestesc despre modulul Performance Park. Tare ne-am mai distrat la acest modul! De ce? Pentru ca am mers pe carosabil umed, printre jaloane. Mai mult, am fost filmate.
 Obiectivul a fost sa demonstreze, din punct de vedere dinamic, modul în care se abordează virajele, astfel încât traseul să fie parcurs cât mai dinamic, mai rapid şi mai sigur. 
Am testat BMW 328i xDrive Gran Turismo (rosu), iar apoi BMW 320d xDrive Gran Turismo









Photo credit: BMW Romania
Mai multe fotografii gasiti aici.

Per total, a fost o experienta de neuitat! M-am simtit extraordinar. 







 

12 comments

  1. a fost fabulos! puppp

    ReplyDelete
  2. Adevarul e ca impreuna facem super echipa! Give me 5! <3

    ReplyDelete
  3. Mai vrem o data, nu-i asa Alina :D? A fost minunat iar tu esti o scumpa, cred ca te-am innebunit de cate ori ti-am zis, dar chiar esti :))

    ReplyDelete
  4. Da, mai vrem!! <3 Multumesc din suflet. Si tu esti superba si super-dulce. Ma bucur enorm ca te-am cunoscut. :*:*

    ReplyDelete
  5. Tare frumos evenimentul, si mai frumase masinile!! Inca o runda va rog!! :P
    Ma bucur ca te-am revazut, sper data viitoare sa avem timp sa stam si la povesti. :*

    ReplyDelete
  6. Ati avut parte de o experienta superba :) Pupici

    ReplyDelete
  7. La fel imi doresc si eu, sa discutam mai mult. Stii ca oricum te urmaresc zilnic. :*

    ReplyDelete
  8. Da Macy, a fost o experienta minunata pe care as repeta.o la nesfarsit. :D

    ReplyDelete
  9. ma bucur ca te-am intalnit :) ca uitasem sa iti scriu cand am citit prima data postarea :)
    Pupici!

    ReplyDelete
  10. Si eu ma bucur ca te-am cunoscut >:D<.
    P.s. Esti extrem de frumoasa!!!!!

    ReplyDelete

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!