Reduceri Glittio.ro

In urma cu ceva timp va spuneam despre magazinul online Glittio. Acesta este impartit in 3 categorii: femei, barbati si copii. Aici gasim haine, incaltaminte, dar si produse pentru ingrijirea parului, produse pentru igiena dentara,pentru igiena corpului. De asemenea, pe site puteti vedea zecile de branduri care se gasesc pe Glittio.ro.
Fiindca nu exista femeie care sa nu iubeasca rochiile (sau exista?) si pentru ca, in curand, vor veni perioada nuntilor, trebuie sa fim pregatite.
Apropo de asta, peste 2 luni voi fi domnisoara de onoare motiv pentru care trebuie sa arat foarte bine. Astfel, sunt in cautarea rochiei perfecte, pentru ca singurele cuvinte care trebuie sa ma defineasca in aceea zi sunt: eleganta, stil, rafinament, bun gust.
Mi-as dori o rochie rosie, lunga, care sa se potriveasca de minune cu parul meu blond si cu un machiaj pin-up. Dar despre asta vorbim alta data.
Ceea ce vreau sa spun este ca pe Glittio.ro gasiti rochii la reducere(Vezi oferta de rochii aici). Si unde sunt reduceri, sunt si eu. Cred ca si tu, si tu, dar si tu. Am dreptate? Reducerile, cuvantul magic pentru noi, femeile!
Si cum nu putem spune rochie fara pantofi, tin sa va anunt ca cei de la Glittio au reducere si la aceasta categorie. Vezi despre ce vorbesc accesand categoria pantofi. Personal, imi place aceasta pereche.



Si pentru ca stiu ca am cititoare care au minunatii de copii acasa, cu siguranta urmatorul anunt trebuie dat. Este prea devreme sa vorbim despre costume de baie, dar pe glittio, nu gasim orice,
Vreti sa spuneti ca exista vreo fetita care sa nu fie innebunita dupa Hello Kitty sau Minnie? Sau baietii dupa masini sau Mickey?



59,00 RON
Hello Kitty
Costum de baie 4-10 ani 


49,00 RON
Mickey
Boxeri baie baieti 3-8 ani - Mickey - albastru

Aceste produse au transport gratuit. De asemenea, la orice comanda care depaseste 80 Ron, acesta este gratuit.



1 comment

  1. Am vazut produse dragute la ei pe site si imi plac mult pantofii alesi :*

    ReplyDelete

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!