Review: Exfoliant pentru ten Green People

In urma cu o luna am fost acceptata in programul dedicat bloggerilor Organic Baby. Astfel, unul dintre produsele alese de mine este exfoliantul de fata cu fructe Green People.


Mai intai, trebuie sa lamurim un lucru. Ce inseamna un produs bio-organic?
Termenul bio-organic reprezinta faptul ca produsul respectiv este format din ingrediente naturale, ingrediente organice si plante. 



Produsul pe care vi-l prezint astazi este unul special. Si sa va spun de ce.
Produsele marca Green People NU sunt testate pe animale si NU contin niciodata ingrediente daunatoare precum: Sodium Lauryl/laureth sulphate ( agent de spumare care, din pacate, se gaseste in majoritatea produselor precum: sampoane, geluri de dus,  pasta de dinti, produse cosmetice etc), alcool, TEA (Trithnalomine) si MEA (Monoethanolamine). Acestea cresc riscul aparitiei cancerului la ficat si la rinichi.


Exfolierea este o etapa importanta in procesul de ingrijire a tenului. Aceasta trebuie facuta saptamanal, pentru indepartarea celulelor moarte si a impuritatilor.

Acest produs contine mandarine, caise, morcovi organici.
Ca si ingrediente discutam despre: aloe vera*, ulei de palmier*, alcool cetearil, ulei de floarea soarelui*, samburi de caise, glucozida cetearil, ulei de canepa*, ulei de masline*, stearat gliceril, ulei de jojoba*, extract de rozmarin*, ulei de levantica*, ulei de mandarine*, ulei de bergamota*, ulei de lamiae*, apa de flori de hamamelis*, extract de nalba*, fenoxietanol, acid benzoic, acid dehidroacetic, d-limonene*, linalool*, citral*, geraniol*

De obicei, lista ingredientelor o puneam la sfarsit, insa cred ca de data aceasta trebuie sa evidentiez, in primul rand, ingredientele pentru a va putea face o parere.

DESPRE PRODUS

Recipientul in care vine produsul este safe. Adica, daca iti scapa pe jos (cum mi se intampla mie de n ori) nu este o tragedie. De asemenea, este extrem de igienic si poti doza exact cantitatea de produs de care ai nevoie. 

MOD DE UTILIZARE

Se foloseste pe pielea curata, uscata cu miscari usoare, circulare. Se clateste cu apa calduta, iar apoi cu apa rece.  Dupa folosire, tenul este incredibil de fin. Acesta este clar, mai curat. In plus, ofera si hidratare.
Mirosul acestui scrub mi se pare exact ca cel al demachiantului Aimeea (format tot din ingrediente naturale - review AICI). Astfel, mirosul ma duce cu gandul la un amestec de plante. 
Este un produs dedicat tuturor tipurilor de ten.



Cantitate: 50 ml
Pret: 59 Ron
Magazin online: OrganicBaby.ro
88 % ingredient certificate organic

Per total, este un produs care mi-a lasat o impresie buna si pe care il folosesc cu mare drag! Ar trebui ca majoritatea produselor sa NU fie testate pe animale si sa contina ingrediente benefice tenului. 
Nu uitati! Exfolierea este o etapa pe care fiecare din noi trebuie sa o respectam, daca dorim sa avem un ten luminos si sanatos.


Voi ce folositi pentru exfolierea fetei?







4 comments

  1. Imi place sa folosesc produse exfoliante pentru ten, deoarece imi lasa un ten fin si mai frumos :) Interesant si acest produs, imi place ca e natural :*

    ReplyDelete
  2. suna bine, mai ales ca nu-mi place sa sar peste pasul cu exfolierea :).

    ReplyDelete
  3. chiar eram in cautarea unui exfoliant bun. :D
    pupici!

    ReplyDelete
  4. Guţu Bianca LuciaMarch 20, 2014 at 9:34 AM

    arata foarte bine..seaman cu ceva de la elmiplant ca si compozitie....

    ReplyDelete

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!