Review: Golden Rose Wonder Lash Mascara 12X Volume

In viziunea mea, nu exista machiaj fara mascara. No, no, no! Acest produs este un must pentru orice fata, mai ales daca natura nu te-a inzestrat cu gene lungi si dese. Eu cand spun mascara, ma gandesc la mult volum. Trebuie sa recunosc ca natura a fost destul de darnica in ceea ce ma priveste, insa niciodata nu este de ajuns.
Am incercat de-a lungul timpului zeci de mascara, iar astazi vreau sa va prezint Wonder Lash Mascara 12X Volume, produs marca Golden Rose.


In primul rand, am fost atrasa de design-ul acestui produs. Stiti si voi ca este exact ca in viata. Mai intai suntem atrasi de exterior, iar de abia apoi ajungem sa cunoastem si interiorul. Deci da, ambalajul conteaza, deoarece prima impresie conteaza!
 Acest produs pare foarte profi si extrem de elegant. Ai spune ca platesti o caruta de bani pentru a-l  achizitiona.


Pe langa design, am luat in calcul forma periutei. Asa cum am mentionat mai sus, eu imi doresc volum si alungire, astfel imi doream o periuta care sa imi poata satisface nevoile.

Periuta, este de fapt, una cu fibre ce promite volum si alungire maxima "Formula exclusiva confera de 12 ori mai mult ".
Culoarea este un negru intens, ceea ce imi place tare mult. Avand in vedere ceea ce promite produsul, trebuie sa recunosc ca mi-a depasit asteptarile. Intr-adevar, ofera volum!!
Aplicat in doua-trei straturi, riscati sa va lipiti si sa va incarcati genele, aratand destul de inestetic. Eu consider ca aplicat intr-un strat este satisfacator. Ok, eu recunosc ca aplic 2 straturi insa cu foarte mare grija.
Inca un aspect care m-a facut sa cumpar acest produs este faptul ca provitamina B5 este prezenta in compozitia acestei mascara. Aceasta are rolul de a intari si de a hrani genele.

Asa arata aplicat pe ochiul meu drept.






Magazin Online: Cosmania.ro
Pret: 25 RON
Cantitate: 13 ml
Termen de valabilitate: 3, maxim 4 luni de la deschidere


Per total, este un produs care mie mi-a oferit volum si alungire, asa cum imi doream.

Ce asteptari aveti voi de la o mascara? Care este preferata voastra?







1 comment

  1. Imi place foarte mult efectul acestui rimel, e wow, un volum superb, exact de ce au nevoie si genele mele :) multumesc de review, chiar nu stiam de rimel si de efectele pe care le are :D

    ReplyDelete

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!