Review: Oje THE ONE by Oriflame

Stiti ca omul nu poate fi priceput chiar la toate. Daca imi place la nebunie sa ma ocup de make-up & hairstyle, sa combin hainele astfel incat sa creez niste tinute frumoase, atunci cand vine vorba de manichiura parca mi se da cu ceva in cap. Nu ma intelegeti gresit. Imi plac ojele! Am o colectie intreaga, insa cand vine vorba de facutul unghiilor, imi dau seama ca am doua maini stangi. Pe langa faptul ca am niste unghiute micute, pentru ca nu reusesc sa le las sa creasca nici nu stiu sa le fac. Eh, dar lasa ca ma fac eu mare si va voi demonstra ca voi avea si unghii mari si cu manichiura realizata de mine!
Trecand peste acest aspect, astazi imi miroase a orhidee si a capuccino! Si voua la fel, asa-i? Ce legatura are una cu cealalta? Legatura se numeste THE ONE - by Oriflame!


Ati crezut ca am innebunit? Nu dragilor! Asa-s eu de-o viata, intre noi fie vorba.
Sa nu o mai lungim si sa discutam despre cele doua oje, Orchid & Cappucino.

In primul rand, imi place pensula, deoarece este lata si de o dimensiune mai mare fata de cele obisnuite. La cat de mici am unghiile, le acopera dintr-o singura aplicare. 
Culorile sunt foarte placute si pigmentate. Spre mirarea mea, imi place la nebunie Cappucino. De nuanta ojei vorbim, desigur! Rezista perfect aproximativ 3 zile, insa aplicat un lac peste oja, rezistenta creste la 7-8 zile.


Se usuca foarte repede pe unghii, ceea ce pentru mine reprezinta cel mai mare avantaj ever. Intotdeauna fac cumva si imi stric manichiura. Nu, nu am rabdare sa se usuce complet.
Pretul inca nu il cunosc, deoarece aceste oje nu au aparut pana in prezent in catalog
Cantitatea acestora este de 8 ml. 

In postarea de astazi v-am dezvaluit faptul ca facutul unghiilor nu este punctul meu forte, dar si doua oje care merita incercate!




No comments

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!