Review: Pudră The ONE IlluSkin

Pentru ca am inceput sa testez produsele noului brand THE ONE by Oriflame, am decis sa incep cu un review al produsului care mie mi s-a parut THE ONE!
Stiti foarte bine ca nu obinuiesc sa laud un produs doar pentru ca l-am primit pentru testare. Voi, cele care ma cititi, sunteti cele mai importante pentru mine. Niciodata nu as scrie ca sunt multumita de un produs daca in realitate lucrurile stau altfel. 
Pentru ca eu sunt o fire vesela care iubeste lucrurile frumoase, minunate, astazi mi-am propus sa va vorbesc despre produsul care mi-a placut cel mai mult si pe care il voi folosi cu mare drag pana la epuizare.
Astfel, produsul care mie mi s-a parut THE ONE este pudra presata IlluSkin.


Pudra vine alaturi de un buretel pentru aplicare, insa eu aleg sa aplic produsul cu o pensula speciala, mare si pufoasa. Nu recomand aplicarea cu buretelul cu care aceasta vine, deoarece veti aplica in exces, iar rezultatul final poate fi unul incarcat, artificial.
De asemenea, contine o oglinda care va poate fi de folos atunci cand nu aveti una la dispozitie si vreti sa reaplicati produsul.



Nu stiu ce asteptari aveti voi de la o pudra, insa primul lucru care ma intereseaza pe mine este sa tina sebumul sub control. 
Desigur ca imi doresc sa arate bine pe ten, sa aibe o textura fina, sa nu incarce tenul, insa aceste calitati le-am intalnit la multe pudre. Ceea ce m-a dezamagit de multe ori la acestea este faptul ca dupa 2-3 ore zona T luceste. 
Iar acum vine momentul sa va spun de ce consider pudra IlluSkin ca fiind THE ONE! Am aplicat-o la ora 7:00, iar cand m-am intors, la ora 14:00 tenul arata foarte bine! Nu era la fel de mat ca la aplicare, insa nici nu imi lucea, ca de obicei. Mai degraba, l-as putea numi un luciu extrem de subtil ( ca atunci cand aplici iluminator pentru a arata fresh). Aceasta pudra are capacitatea de a face fata sebumului din zona T. Am fost tare incantata sa observ ca nu-mi luceste fruntea, nasul si barbia.
De asemenea, textura este una fina, nu incarca tenul.
Cand am primit produsul am observat ca nuanta este medium. Imi eram teama ca nu mi se potriveste, eu avand tenul destul de deschis, insa nici vorba de asa ceva. Este chiar ideala pentru tenul meu.


Pe scurt, o consider THE ONE deoarece:

1. Tine excesul de sebum sub control
2.  Se aplica uniform
3. Tenul ramane mat
4. Nu incarca tenul
5. Textura fina
6. Aspect matifiant


  • Disponibila in 3 nuanteLight, medium, dark
  • Cantitate: 8 g
  • Pret: 49.90   32.99
  • Ingrediente : TALC, TITANIUM DIOXIDE, ZEA MAYS STARCH, DIMETHICONE, ZINC STEARATE, PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, SILICA, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, PHENOXYETHANOL, CAPRYLYL GLYCOL, SORBIC ACID, NYLON-12, HDI/TRIMETHYLOL HEXYLLACTONE CROSSPOLYMER, DIISOSTEARYL MALATE, DISODIUM EDTA, PARFUM, CI 77491, CI 77492, CI 77499

Voi ati folosit acest produs? Daca da, ce parere aveti? Daca nu, va tenteaza?
Astept cu mare drag feedback-ul vostru.













8 comments

  1. Ma bucur sa stiu ca avem aceeasi parere. Pup:*

    ReplyDelete
  2. Mie mi se pare ok daca o aplic cu pensula putin cate putin. Te pup cu drag Ruxandra :*

    ReplyDelete
  3. Suna bine, insa nu stiu de ce am o retinere cand vine vorba despre produsele gen AVON, Oriflame..

    Mi-ar placea sa stiu parerea ta despre aceasta pudra si peste vreo doua, trei luni de folosire zilnica..Mie mi s-a-ntamplat sa fiu la inceput super-incantata de o pudra de fata, apoi sa nu mi se mai para asa "stralucita" :D

    Pup, pup. O zi buna!

    ReplyDelete
  4. La mine nu ține sebumul sub control așa de mult. :( Prelungește apariția lui.. dar nu cu foarte mult timp. Oricum, eu am și un ten super-mega gras. :D
    Pupici :*

    ReplyDelete
  5. Eu, de regula, folosesc fdt fara a completa cu pudra; imi pare mai natural rezultatul si nu-mi incarca porii. Cosmeticiana mi-a recomandat cu multi ani in urma si...la mine functioneaza!
    Primind spre testare pudra asta, m-am abatut de la regula mea si am folosit-o. Se afla printre produsele de care am fost multumita!


    Asta-seara am reusit sa finalizez si eu articolul de "gala"! :)


    Multi pupici, Alina!
    Ilda

    ReplyDelete

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!