Review: Apa Micelara Skincode Essentials de la Elevina.ro

Astazi vreau sa discut pe blog despre o noua apa micelara incercata de mine.
Apa micelara este un produs de curatare a tenului care teoretic nu mai necesita clatire. Mai multe despre apa micelara gasiti in articolul detaliat de pe Pasagera.ro pe care vi-l recomand cu mare drag sa il cititi.
Produsul despre care discutam astazi este:








Un produs de curatare 2-in-1, care indeparteaza impuritatile si toate urmele de machiaj si care confera pielii un aspect curat, proaspat si hidratat. Ideala atat pentru demachiarea fetei, cat si pentru cea a ochilor, datorita formulei delicate fara parabeni sau substante alergenice. Produsul este recomandat pentru toate tipurile de piele, putand fi utilziata atat ziua cat si noaptea.

In primul rand as vrea sa mentionez faptul ca nu este prima apa micelara pe care o folosesc. Am testat atat L'oreal cat si Garnier. Eram tare curioasa sa vad cum se comporta acest produs mai ales fiindca este de la SkinCode si chiar imi doream sa testez produsele lor

Cand spunem Skincode ne referim la game de produse dermato-cosmetice elvetiene.
Ceea ce trebuie neaparat sa mentionez este faptul ca ingredientele sunt alese cu grija, astfel incat iritantii nu isi au loc in aceste produse. Astfel, produsele sunt destinate tuturor tipurilor de ten inclusiv pentru cel sensibil.


Revenind la apa micelara, produsul vine intr-un recipient/sticluta de plastic de 200 ml.
Un avantaj pe care il reprezinta apa micelara Skincode fata de cea de la L'oreal si Garnier este faptul ca orificiul recipientului prin care scoatem produsul este perfect. De celelalte doua toata lumea se plange ca este mult prea mare si se pierde produs. 


In ceea ce priveste produsul in sine, acesta este foarte bine formulat. Nu contine parfum, parabeni sau reactii alergice. Mai mult, toate produsele Skincode contin un ingredient si anume CM-Glucan. 

"Acesta are rolul de a proteja si stimula mecanismul de aparare al pielii si reinnoirea celulara. Reduce ridurile fine, imbu-natateste elasticitatea pielii si fermitatea, o hidrateaza si hraneste in profunzime, o protejeaza impotriva razelor UV si a radicalilor liberi"sursa

.Machiajul se ia relativ usortenul ramane curat fara a-l simti lipicios.  Dupa ce folosesti un astfel de produs ar fi ideal sa iti speli fata, desi acestia spun ca nu este nevoie. Ramane la alegerea fiecaruia.
Ne-am lamurit ca tenul se simte curat si fresh, insa un lucru ma nemultumeste. Am inteles ca produsul este destinat pentru zona ochilor si a fetei, insa atunci cand dau in jurul gurii si ating din greseala foarte putin buzele imediat simt un gust tare amar si  foarte neplacut. 
Poate ca sunt eu prea nerabdatoare, insa mi-ar placea ca atunci cand folosesc un produs pentru demachiere/curatare sa nu imi lase un gust amar.
Cu celelelate doua nu mi se intampla acest lucru. In plus, pentru mine acesta este un mare minus. 
Eu as opta pentru o apa micelara ce ma ajuta sa scap rapid de impuritati atat de pe pleoape, cat si de pe fata si buze, mai ales daca aceasta ar trebui sa imi fie de ajutor la vreo sedinta foto sau un show de moda.



Magazin online: Elevina.ro
Pret: 51 Ron
Cantitate: 200 Ml
Ideal pentru orice tip de ten, inclusiv cel sensibil
Produs in: Elvetia

In concluzie, este un produs bun din punct de vedere al ingredientelor, iar daca nu va deranjeaza si aveti grija sa nu va atingeti buzele, atunci il puteti folosi cu mare drag!

Voi ati incercat aceasta apa micelara de la Skincode? Daca nu, astept sa imi spuneti ce apa micelara folositi.



6 comments

  1. Hmmm! Good to know...
    Incerc sa-mi amintesc care dintre apele micelare avea gust amarui dar...memoria imi joaca feste si nu vreau sa fac afirmatii aiurea!
    Nu am testat aceasta apa micelara. Am trecut prin YR, Ivatherm, Bioderma, L'Oreal; Bioderma era Holy Grail dar reuseste sa-i fure locul Garnier (la care m-am si oprit - tinand cont de factori ca: pret, calitate, cantitate, efecte).


    Multumesc pentru review, draga mea! :)
    Pupicei, Alina!
    Ilda

    ReplyDelete
  2. Noroc de mine ca nu ma dau cu rujuri, etc incat sa imi epilez si buzele. Interesant articol,te pup!

    ReplyDelete
  3. Eu folosesc de la Ivatherm si e geniala, mai ales cea pentru ten mixt .

    ReplyDelete
  4. Multumesc. Si eu te pup :*

    ReplyDelete
  5. Si eu iti multumesc pentru comentariu. Te pup cu drag!

    ReplyDelete
  6. La fel si eu. Pupici!

    ReplyDelete

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!