Vacanta ideala cu bookingexpress.ro

In sfarsit, se pare ca vara a inceput sa isi intre cu adevarat in drepturi. Era si cazul, deoarece in fiecare seara eu port pantaloni lungi, iar bluza cu maneca lunga trebuie sa o am la indemana. Deja suntem in Iulie! Vreau sa profit si sa merg sa ma bronzez, sa stau la piscina citind o revista in timp ce beau un fresh de portocale.
Si da, vreau sa merg la mare si sa profit de fiecare clipa. Sa ascult valurile marii este o adevarata placere.  Nici muntele nu reprezinta pentru mine o idee rea. Aerul proaspat si verdeata ce ma inconjoara ma determina sa dau delete tuturor informatiilor, gandurilor ce imi bantuie mintea, astfel devenind o noua persoana, plina de energie si cu forte proaspete de munca.


Zilele trecute discutam cu cineva care isi punea intrebarea "De ce majoritatea dintre noi asteapta concediul doar pentru a merge la mare sau la munte? De ce tot mai putine persoane spun"vreau sa vizitez orasul x?".
Eu imi doresc sa vizitez Timisoara. Pe lista a fost si Sibiliul, insa asa cum stiti, am avut ocazia sa ajung acolo datorita showului Feeric Fashion Days.
Asa cum am spus si mai sus, cred ca oamenii cauta sa isi petreaca acele putine zile libere pe litoral pentru distractie sau la munte, pentru a se relaxa.
Eu aleg mai intai distractia si bronzul asa ca luna viitoare merg la mare. Pentru mine, marea reprezinta libertate, viata, distractie.
Astfel, produsele pentru protectia solara sunt pregatite, iar in zilele urmatoare voi rezerva cazarea. Nu stiu insa daca voi alege un hotel sau o pensiune, insa cert este ca rareori m-am dus fara sa fac rezervare.

Cei de la Bookingexpert.ro recomanda pe www.comunicatedeafaceri.ro "cauta cazare online si vacanta ta va fi mai placuta". Imi amintesc ca am fost intr-un an si am pierdut jumatate din prima zi cautand un hotel pe placul meu.
M-am invatat minte, iar acum caut online ceva pe placul meu. Nici asa nu-i 100% sigur, insa decat sa pierzi timp cautand cazare este mai bine sa ti-o asiguri cu putin timp inainte.
In plus, gasim zeci de oferte si este imposibil sa nu fie macar una pe placul nostru. 

Booking Expert este o agentie de turism online, infiintata in anul 2012, care ofera cazare in hoteluri si in pensiuni cu regim hotelier din Romania, cu plata la receptie.
De asemenea, pe site gasiti atat majoritatea hotelurilor din diferite orase. Sa va dau cateva exemple:







In plus, daca vrei sa mergi intr-un anumit oras si nu ai habar de atractiile turistice din acel loc, pe bookingexpert.ro se afla o sectiune speciala numita " atractii turtistice"pentru a te informa asa cum se cuvinte.

Asa ca daca produsele pentru protectie solara le aveti pregatite, cazarea de asemenea, eu nu va pot ura decat distractie placuta!



No comments

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!