Coloreaza-ti parul in nuante vibrante

Desi unii ma considera ciudata, altii mult prea indrazneata, trebuie sa recunosc ca iubesc schimbarile! Da, sunt o nonconformista cu acte in regula!
Anul trecut va spuneam ca atunci cand vine vara ma gandesc inevitabil la libertate, distractie, dar si multa culoare.
Stiu ca aceasta este o postare mult asteptata inca de cand am pus aceasta fotografie pe facebook si v-am spus ca nu am obtinut acest rezultat la niciun salon de fite. Nu, fetelor! Mama a fost hair stylist-ul ce a urmat instructiunile pe care i le-am oferit eu. M-as fi facut singura exact ca si atunci cand mi-am vopsit parul roz ( vezi postarea "Cum sa-ti faci parul roz") sau rosu (vezi aici), insa cand vine vorba de suvite este mai greu sa te descurci de unul singur.




Astazi va voi arata cum, dar si produsele folosite pentru a ajunge la un rezultat ca acesta.
In primul rand, am folosit spuma coloranta Elysee pe care am folosit-o si atunci cand mi-am facut parul roz. Puteti citi articolul despre acesta si despre cum se foloseste AICI
Pe scurt, acest produs este un nuantator care rezista 6-8 spalari.


Am primit extraordinar de multe intrebari din partea voastra legate de aceasta spuma.
Din pacate, singurul magazin online unde poate fi gasita este mycosmetics.ro
De cele mai multe ori nu au aceste nuante vibrante pe stoc. Am incercat sa iau legatura cu acestia, insa din pacate nu raspund la mailuri. 
Eu le achizitionez la un magazin no-name (de la coltul strazii) sau de la Comtex, dar nici acolo nu sunt disponibile tot timpul.



De data aceasta mi-am cumparat 2 nuante: mov si roz.

1. Mi-am vopsit parul blond cu Garnier Color Naturals 111 (Blond super deschis cenusiu)
2. Cu ajutorul foliei de aluminiu mi-am facut suvitele roz, insa mi-am lasat varfurile blonde. 
La fel am procedat si cu suvitele mov. Imi doream sa las cateva suvite cenusii pentru un contrast de exceptie. Dupa 15 minute am indepartat folia si am spalat parul.




Mai multe fotografii puteti vedea aici: Shooting - PURPLE MANIA

Ce imi place la aceasta spuma este faptul ca nu contine oxidanti si amoniac, motiv pentru care nu afecteaza parul. De asemenea, pretul este foarte avantajos: 13 ron/buc. Super tare, asa-i?
Ca orice alt nuantator, culoarea prinde doar pe par deschis.

P.S. Va avertizez ca daca optati pentru un look atat de indraznet, trebuie sa fiti pregatite. Atunci cand veti merge pe strada, toate privirile vor fi atintite asupra voastra. Unii vor aprecia, altii vor critica.
Important este sa va simtiti voi bine. Nu conteaza ce crede lumea!



Acest look se poate obtine usor acasa si cu un buget redus.
Daca cineva are de gand sa isi schimbe look-ul, astept cu mare drag fotografiile voastre.






21 comments

  1. Cat de frumos arataaaa♡♡♡ e perfect pentru varaa..ma duce cu gandul la vacanta♡ esti o papusa♡

    ReplyDelete
  2. Daca nu as fi fost vopsita negru cred ca primul lucru ce il faceam era sa ma vopsesc, sau cel putin sa incerc combinataia asta mortala ca imi place de mor!!! <3 Te invidiez , iti sta bestial!!! <3

    ReplyDelete
  3. @Mere Verzi Ma bucur enorm ca iti place! Multumesc din suflet pentru toate cuvintele frumoase:*

    ReplyDelete
  4. Multumesc din suflet. ;*

    ReplyDelete
  5. Superb noul look <3.Iar tu,o frumoasa :*.Am avut si eu par alabstru.verde/mov/roz si lumea se uita la mine foarte ciudat :)).Zau ca daca nu as fi bruneta,maine m-as "vopsi" asa,dar parul meu e foarte slab si daca il mai si decolorez risc sa raman cheala :D.
    Pupici

    ReplyDelete
  6. aceeasi problema ca majoritatea fetelor: par inchis la culoare :( am fost bruneta, l-am decolorat partial, m-am vopsit roscata, dar acum, si sa vreau si nu m-as mai decolora, ca raman fara niciun fir

    ReplyDelete
  7. Iti ador lookul si cred ca m-as incumeta sa il si port, dar sunt bruneta natural, cu diverse reflaxii si imi place f mult culoarea mea. Stiu ca odata vopstit nu mai revine la culoarea initiala (am experimentat cu niste suvite in clasa a8a) si mi s-a deschis cu o nuanta si asa a ramas oricant l-am tuns si l-am regenerat. :( Asa ca astept pana o sa-mi apara fire albe, cat mai tarziu, sper ;))

    ReplyDelete
  8. lumea care te crede ciudata pare un pic inapoiata si fata mea si-a facut parul roz , si turcouaz asta nu inseamna ca e ciudata , daca culoarea va prinde si va sta bine totul e ok eu am o varsta care nu m-ar mai prinde asemenea culori dar daca as mai fii la varsta voastra si m-ar prinde asemenea culoare mi-as face .Stii eu ma uit ca chiar nu stiu ce culoare sa ma vopsesc dar voi tineretul e pacat sa nu incercati ceva nou nu genul ca la armata felicitarii pt noul tau look e o culoare superba care te prinde foarte bine <3 :-*

    ReplyDelete
  9. Hai baby ca esti superba! Imi place maxim cum ti-a iesit, norocul tau ca esti blonda, iti prinde orice culoare vrei! <3

    ReplyDelete
  10. Arati ca o papusa. Eu sunt roscata de cativa ani si ma bate gandul sa imi fac varfurile colorate, sper sa gasesc si la mine in Bv spuma asta pentru ca pare buna si cantitativ si calitativ si ca pret. Esti superba! :*

    ReplyDelete
  11. Doamne, Alina, esti superba. Esti ca o gura de aer proaspat, ne inspiri la "nebunii". As avea curaj sa port astfel de culori, dar asta ar insemna sa-mi decolorez din nou parul, iar asta nu o pot face. Cel putin nu in urmatorul an, are nevoie de regenerare :(

    ReplyDelete
  12. Suuuuuperb se vede,a iesit ......AMAZING <3,imi place tare mult

    ReplyDelete
  13. Arata demential! Nu stiu daca as avea curaj dar tie iti sta super bine! Te pup!

    ReplyDelete
  14. E wow, nu stia daca as avea curajul sa incerc asemenea culori vibrante, poate doar roz, dar la tine imi place foarte mult rezultatul :) parca este desprinsa dintr-o poveste :) Pupici

    ReplyDelete
  15. Buna Alina,

    Vreau si eu sa imi fac suvite mov si caut ceva care totusi sa se duca dupa vreo cateva spalari...Iti multumesc de marele ajutor pe care ni-l dai in astfel de nebunii....Ce vreau eu sa te intreb e de la ce magazin no name de colt ti l-ai luat? Asta daca se poate stii....Multumesc.

    ReplyDelete
  16. Cat de bine-ti sta! :D

    http://voxofvanity.wordpress.com/

    ReplyDelete
  17. Buna, as vrea totusi sa te intreb , care este prteul , deoarece nu gasesc nimic pe site-ul lor .. ?

    ReplyDelete
  18. Buna. As dori sa stiu in cat timp iese culoare din par. De exemplu eu vreau sa imi deschid culoarea la par, iar apoi vreau sa imi fac suvite colorate, dar nu doresc sa le am pentru mult timp. Asadar, m-ar interesa in cant timp iese DE TOT culoarea. Multumesc.

    ReplyDelete
  19. De tot iese greu. Eu nu am asteptat niciodata sa iasa de tot, pentru ca dupa o luna ma vopseam cu blond peste acele nuante sterse.

    ReplyDelete

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!