Despre cadouri si surprize

Cand vorbim despre cadouri, eu sunt cea mai inventiva persoana ever. Si daca de obicei sunt foarte modesta, de data aceasta nu ma pot abtine. Intotdeauna am avut cele mai cool idei si mi-am impresionat partenerul, dar si prietenii in cel mai frumos si deosebit mod. Imi place foarte mult sa ii fac fericiti pe cei din jurul meu, motiv pentru care de multe ori fac surprize fara a fi o ocazie speciala. Consider ca nu avem nevoie de astfel de ocazii pentru a ne face fericiti reciproc. Iar apoi, unde ar mai fi marea surpriza? Personal, apreciez de n ori mai mult daca primesc o floare sau o ciocolata (in cazul meu - magura) fara a fi ziua mea, decat daca stiu ca persoana respectiva se simte oarecum obligata sa imi cumpere ceva, poate chiar ceva valoros (sau nu), doar pentru ca trebuie.
In plus, sunt si o fire tare romantica si pun mare accent pe amintiri. As fi in stare sa imi umplu toata casa de fotografii cu mine si cei dragi. Astfel, ador cadourile precum albume cu fotografii, mesaje si texte.


Astfel, postarea aceasta o scriu cu gandul ca poate la un moment dat va ajuta pe cineva. Asa cum bine stiti, cadourile se fac in functie de relatia pe care o aveti cu persoana respectiva.




Recomandari pentru partenerul de viata

In primul rand, trebuie sa tineti cont de dorintele si gusturile acestuia daca vreti sa se bucure cu adevarat de cadou. De exemplu, eu sunt o fire mult mai romantica decat prietenul meu, motiv pentru care stiu ca pe el nu il incanta ideea cu fotografiile si biletelele mai mult decat perechea de adidasi pe care si-o doreste de mai bine de o luna.

Daca totusi este o fire romantica, cateva idei pe care le poti pune in aplicare:
1. O cutie care sa contina 100 de bilete ( sau cate doriti). Acestea sa reprezinte 100 de motive pentru care va iubiti partenerul. E foarte dragut sentimentul, mai ales citite dupa ce trece o buna perioada de timp de cand au fost daruite.
2. Un tablou cu fotografia voastra pe care sa il tina in camera sa. In fiecare dimineata cand se trezeste sa vada imaginea cu voi doi, un cuplu minunat. Astfel, ii amintesti cat de importanta esti pentru el.
3. Un album cu fotografiile voastre in ordine cronologica.
4. Pregateste-i o cina romantica, iar dimineata micul dejun. Ademeneste-l cu multi pupici si cu siguranta va avea o zi superba.
5. Organizeaza-i o petrecere surpriza. Eu am facut-o si a fost senzational!

Pentru prietene dragi eu procedez in felul urmator: ma gandesc la ceea ce le-ar placea sa primeasca. La fel fac si ele. De exemplu, eu locuiesc cu doua prietene si imi place sa le vad zambind cand se trezesc si gasesc cafeaua si micul dejun pregatit.  De asemenea, apelez des la cadouri personalizate.

Mi se pare ideal sa tii cont de dorintele celui de langa tine pentru a-l face fericit. De exemplu, mie nu imi plac cercei si coliere de aur. Simt ca nu ma avantajeaza, nu mi se potrivesc. In schimb, as fi tare fericita daca as primi o pereche de cercei vintage care costa doar 10 - 15 ron.

In general, pe mine lucrurile marunte ma fac fericita. Consider ca nu valoarea cadoului conteaza, ci sa fie daruit din suflet.


Voua va place sa primiti cadouri? Dar sa faceti surprize?


3 comments

  1. Dragute idei! Eu am primit un borcanel mov plin cu 1oo de motive pentru care ma iubeste prietenul meu si sunt tare incantata pentru ca in fiecare zi scot cate un biletel din el.

    ReplyDelete
  2. Dragute idei! Si eu mi-am pregatit o astfel de postare, mai ales ca se apropie ziua iubitului meu. kisses, doll!
    Http://glamupdoll.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Eu sunt o persoana care cadoriseste de fiecare data cand se iveste vreo ocazie, iar daca nu sunt ocazii...daruiesc si fara motiv, ma simt atat de bine! <3 Desigur dar si cand primesc. :D

    ReplyDelete

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!