Review: Serum facial & Asia Flower Deo by QiCosmetics

Am lipsit putin timp pentru ca am fost plecata din oras pentru a rezolva niste probleme.
Astazi am revenit, sunt aici pentru voi si vreau sa va vorbesc despre doua produse marca Qicosmetics.



  • Qi Cosmetics foloseste numai uleiuri esentiale naturale (nu parfum sintetic)
  • Produsele sunt testate dermatologic si notificate pe Portalul Comisiei Europene, conform legii.
  • Produsele sunt 100% naturale, continand formule concentrate si eficiente. 
  • Continutul fiecarui produs a fost preparat si ambalat manual, in serii mici.
  • Produsele NU CONTIN : parabeni, petroleum/ulei mineral, butilen sau propilen glicol, PEG, sodium lauryl/laureth sulfate(SLS), formaldehyde, pesticide, ftalati, siliconi, coloranți artificiali sau arome sintetice
  • toate produsele sunt proiectate și fabricate tinand cont de dorintele, nevoile si asteptarile utilizatorilor finali.




Fiindca ne-am imprietenit cu QI Cosmetics, acum este cazul sa va arat produsele despre care discutam astazi:



1. Asia Flower deo stick

Este un produs ideal pentru cei cu pielea sensibila ( fara parabeni si aluminiu). Fiecare ingredient este ales cu grija precum untul de cacao care topeste la contactul cu pielea si are un miros placut. Piatra de alaun este un mineral natural, antibacterian, inhiba dezvoltarea bacteriilor responsabile pentru producerea mirosului de transpiraţie. Farnesolul este recunoscut pentru proprietatile antimicrobiene si bacteriostatice si este dezodorizant.


In ceea ce ma priveste, am avut o relatie ciudata cu acest produs. Invatata fiind cu deodorantul meu obsnuit care miroase a liliac, mirosul acestuia a fost putin diferit. Este unul fresh si desi se specifica faptul ca aroma este una florala, mie mi se pare ca miroase a...plante?
Cert este ca nu blocheaza porii si nu lasa urme inestetice precum cel pe care eu il foloseam zilnic. Pentru asta are un mare plus. Imi place faptul ca nu contine parabeni si aluminiu, iar ingredientele sunt 100% naturale. 

Utilizare: Se aplica prin apasare usoara, cu miscari lente pentru a permite compozitiei sa se topeasca putin la contactul cu pielea. Nu blocheaza porii si nu lasa urme inestetice.

Ingrediente : unt de cacao prima presa, ceara de albine si de carnauba, uleiuri esentiale de lavanda, portocale*, ylang-ylang* si geranium

Valabilitate 6 luni de la achizitie. 
Pastrati la temperaturi sub 30 ° C, departe de lumina directa si umiditate. Evitati contactul apei cu produsul pentru a nu contamina cu bacterii/mucegaiuri.
Cantitate: 50 ml. 
PRET: 35 RON
SE GASESTE AICI

2. Serum facial purifiant si echilibrant

Serumul contine o formula antiseptica si antibacteriana, conceputa pentru a elimina bacteriile cauzatoare de acnee, a reduce inflamatia si roseata asociata cu acneea si a calma iritatia pielii. Uleiurile anti-inflamatorii din plante calmeaza iritatia. Uleiul de alune are o textura usoara si este foarte bun pentru tenurile grase, mixte sau sensibileAre proprietati astringente care ajuta pentru la diminuareaporilor si la limitarea productiei de sebum. Vitamina E este un antioxidant puternic, care promoveaza productia de colagen si care va ajuta ca pielea sa arate tanara si supla.Uleiul de lavanda calmeaza si amelioreaza iritatiile si acneea. Uleiul de petitgrainechilibreza secretia de sebum si este util pentru tenurile grase sau mixte si in acnee.Uleiul de teatree este purifiant, antiseptic si ideal pentru acnee. Uleiul de tamaieestompeaza cicatricile, reduce inflamatiile si ajuta la acnee, revitalizeaza pielea.





Acesta este produsul meu preferat, dar si al clientelor mele.
In primul rand, am avut o perioada in care tenul meu o luase razna. De obicei, eu nu am cosuri. Imi apar foarte rar, dar de data aceasta nu stiu ce s-a intamplat. Tot raul spre bine pentru ca am avut ocazia sa testez asa cum trebuie acest produs. Dupa fix 5 zile de la folosirea acestuia, tenul meu si-a revenit. Imi place foarte mult pentru ca hidrateaza foarte bine.
In al doilea rand, folosesc acest serum si ca baza de machiaj pentru clientele mele. Prima reactie a acestora: "Vai, dar cat de bine miroase. Ce este?" 
Acum poate va ganditi sa ma intrebati "Ok, dar tenul nu ramane uleios?". Nu, spre surprinderea mea, produsul este absorbit imediat de catre piele lasand-o fina, catifelata. Fondul de ten se aplica extraordinar de usor si se intinde foarte bine. 
Recipientul este unul clasic, cu pompita. Cantitatea este de 30 ml, insa cu siguranta ajunge o luna de zile fara probleme (folosindu-l atat dimineata cat si seara, atat pe fata cat si pe decolteu)

Ca si ingrediente, avem:
 ulei de canepa virgin*, ulei de alune virgin, ulei de jojoba virgin*, ulei de floarea soarelui virgin*, ulei de struguri, extract antioxidant de rozmarin, uleiuri esentiale de petitgrain*, tamaie, teatree si lavanda, vitamina E
*- ingredient organic
100% ingrediente naturale, 56% ingrediente organice.

Utilizare:  Se folosesc 4 -5 picaturi de serum pe un ten curat. Poate fi folosit ca baza pentru machiaj sau in loc de crema hidratanta de zi. Se absoarbe rapid in piele, lasand-o fina, nu uleioasa. Este recomandat cu moderatie in alaptare si sarcina – trimestrul II si III.
Durata de viata: 6 luni de la achizitie.
Pastrati la temperaturi sub 30 ° C, departe de lumina directa si umiditate. Evitati contactul apei cu produsul din borcan pentru a nu contamina cu bacterii/mucegaiuri.
Cantitate: 30 ml. 
PRET: 35 RON
SE GASESTE AICI

Este un produs pe care planuiesc sa il recumpar si pe care il recomand din suflet!

Eu iubesc produsele handmade! Voi?





2 comments

  1. Din spusele tale, produsele sunt chiar bune, mai ales serumul facial :) Pe el l-as incerca prima data, pentru ca eu am tenul mixt si am cateva cosulete, poate le va veni de hac cum poate el mai bine. :D Ca baza de machiaj? Mmm, suna super!! A ce miroase acesta? Credeam ca miroase tot a plante, dar daca clientele tale au spus ca miroase bine.. ma gandesc acum a ce :)
    In privinta deodorantului nu stiu ce sa spun.. nu pot sa stiu eficienta sa, eu am o problema cu transpiratia si mi-e teama sa-l incerc pentru ca nu stiu daca va avea vreun efect. Momentan folosesc deo de la Nivea dry comfort, si imi place, insa si cei de la Nivea au unul care nu contine aluminiu, la fel de bun. :D
    Kisses

    ReplyDelete
  2. Hm, nu am folosit nimic din aceasta gama, dar tentant parca mi se pare serumul facial. :) Bine ca ai specificat ca nu lasa o tenta uleioasa pe ten, e de retinut acest aspect, extrem de importanta pentru noi, mi ales cele care avem tenul mixt-gras. :*

    ReplyDelete

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!