Shopping, Black Friday & Make-up Shop

    In ultimul timp am fost oarecum dezamagita de tot ceea ce inseamna Black Friday. Anul acesta am urmarit in mod special preturile anumitor site-uri si am vazut cum inainte de weekend-ul reducerilor, preturile au crescut considerabil.
Am spus preturile anumitor produse pentru ca am gasit totusi si oferte bune motiv pentru care am cumparat 2 smart tv-uri.
Cu toate acestea, eu asteptam cu nerabdare sa aflu ce reduceri vor fi la..cosmetice, desigur! Am asteptat cu sufletul la gura sa se faca 00:00 pentru ca cei de la Make-up Shop ne-au promis ca ne vor astepta reduceri de pana la 70%.
Bineinteles, site-ul s-a blocat, iar eu eram plina de nervi! Anul trecut stocurile s-au golit in cateva ore asa ca in lista mea toate bloggeritele, fetele pasionate de make-up erau "WTF? Vrem sa comandam, iar site-ul este blocat!" Intr-un final am renuntat si mi-am zis "Nu am decat sa intru maine. Sper sa am noroc si sa mai gasesc si eu ceva pe stoc". 
Anul acesta, echipa Make-up Shop ne-a surprins placut astfel incat au avut de toate pentru toti! Multumim! 
 Am fost mai chibzuita ca niciodata, spre suprinderea mea, astfel incat mi-am luat doar ce am avut nevoie.





Nu este nicio surpriza pentru nimeni faptul ca paletele Sleek sunt exceptionale. Cu aceasta ocazie mi-am luat inca doua pe care mi le doream tare mult. Este vorba despre VINTAGE ROMANCE & ULTRA MATTES V2. Le-am cumparat cu 36 ron/buc. ( pret initial: 46.99)

Sleek Ultra Mattes Darks V2

Toate fardurile sunt mate si foarte pigmentate. Iubesc paleta aceasta. A devenit una din preferatele mele!






Mai jos puteti vizualiza fotografia cu swatch-uri preluata de pe Make-up-shop.ro


VINTAGE ROMANCE PALETTE

Aceasta paleta este ideala in primul rand, pentru machiajul ochilor verzi (asa ca ai mei, ha!) si nu numai. Culorile sunt de asemenea, extrem de pigmentate. Abia astept sa creez noi look-uri!






Swatch-uri preluate de pe Make-up Shop:



"Concealer Wand HD este corectorul lichid ideal ce ascunde imperfectiunile tenului, cu o textura usoara, fina si fluida, fara a incarca tenul si zona cearcanelor. Cu o putere de acoperire medie spre mare, tonul de verde neutralizeazã roseata, cel beige e o nuanta universala ce se poate adapta mai multor nuante de ten, nuanta fair este pentru pielea deschisa. Rezista un timp mai indelungat si e nevoie de o cantitate extrem de mica pentru a acoperi zona dorita, acesta fiind extrem de concentrat."

Am citit review-uri pozitive despre acest produs si mi-am zis ca trebuie sa il incerc, mai ales pentru ca apartine unui brand drag mie. 
Nuanta pe care am ales-o este beige. La prima vedere ai spune ca este o nuanta mult prea inchisa, insa este ideala pentru camuflarea cearcanelor. Astazi l-am testat pentru prima data si...surpriza! Mi-a placut foarte mult. Fiind lichid, nu ma gandeam sa aibe o putere atat de mare de acoperire. Dupa prima utilizare am senzatia ca seamana cu concealerul Pro Longwear de la MAC. Dupa ce imi voi face o parere clara despre acest produs, voi reveni cu un review detaliat dedicat acestuia. 
L-am luat cu 20 RON.( Pret intreg 26 RON).


Creion ochi NYX Slim Eye Pencil Shimmer/ Glitter


"Creion pentru conturul ochilor intens pigmentat, cu particule de glitter, ce rezista un timp indelungat. Extrem de cremos, se aplica fara efort pe pleoape. Creionul Slim Eye Pencil contine ulei de cocos ce ajuta la o hidratare mai puternica."

Nu aveam de gand sa iau aceste creioane, insa reducerea de 40% m-a facut sa adaug aceste doua nuante minunate in cos.
Pretul initial este de 16 Ron, iar eu am avut norocul de a le lua cu doar 4 ron/buc. Si da, sunt cremoase si extrem de pigmentate. Dupa cum puteti vedea mai jos, acestea contin particule de glitter. Este disponibil in 4 nuante. Click aici pentru mai multe detalii.



Creion NYX Jumbo 


" Disponibil in variate nuante, creionul Jumbo reprezinta aliatul de incredere atunci cand vrei ca machiajul tau sa vibreze, iar nuantele de farduri sa se prezinte in cea mai buna forma a lor. Cu o textura cremoasa va aluneca pe pleoapa ta fara sa creeze vreun disconfort si va realiza fundamentul perfect peste care sa iti construiesti creatia.
Poti folosi nuantele mai deschise pentru machiajele de zi si pentru a scoate in evidenta tonuri colorate, iar pentru machiajele indraznete poti incerca nuantele mai inchise care vor intensifica nuanta fardurilor, acestea vor adera si vor rezista mai mult pe pleoapele tale.
Realizat dintr-un amestec de uleiuri minerale si pudra, creionul Jumbo este cremos si usor de utilizat. Se foloseste si pe linia apei, iar nuantele deschise pot fi folosite si pentru iluminare pe arcada sau in coltul intern al ochiului."

Eu am doar nuanta milk pe care o ador si pe care o folosesc intens, dupa cum puteti vedea mai jos. Cel vechi e aproape gata, asa ca am profitat de reducere si mi-am luat unul nou. Cat am platit pe el? Doar 16 ron ( pret initial: 21 ron).


Initial, planuisem sa cumpar mai multe palete sleek, insa uneori trebuie sa iti stabilesti prioritatile si sa nu te lasi dus de val. Asa ca am sa va spun un secret. Planuiesc sa investesc in multe pensule profesionale. Mai multe detalii va voi da in momentul in care voi plasa comanda! Abia astept.

Per total, cam acestea sunt bunatatile pe care le-am achizitionat de Black Friday.
Voi ati profitat? Daca da, ce v-ati luat?





13 comments

  1. Voiam sa profit de Black Friday, dar cand vine vorba de cosmetice sunt destul de nehotarata. Aveam paletele Sleek in minte, primerul NYC, creioane, oje, prea multe si s-a dus weekend-ul. Poate e de bine ca nu mi-am golit portofelul. Nu erau urgente, dar puteam profita daca eram mai hotarata. Paleta Dark Mattes am avut-o si mi-a placut mult, acum vreau Vintage Romance si altele :D Sa le folosesti cu placere. Pupici

    ReplyDelete
  2. Fix creioanele de ochi mi le-am luat si eu :p Paleta Romance o am deja si e frumoasa foc, iar cele mate le pusesem in cos, dar pentru ca exagerasem putin cu comanda le-am scos. Acum parca imi pare putin rau. Comanda mea trebuia sa soseasca azi, dar vad ca inca nu a aparut. Pupici :*

    ReplyDelete
  3. chiar ca ti-ai cumparat nu gluma..eu mi-am luat putine ..dar printre ele e si Milk :)

    ReplyDelete
  4. Ce frumoase sunt paletele

    ReplyDelete
  5. Oricum, probabil vor fi destule reduceri de Sarbatori. Eu mi-as fi luat toate paletele sleek si nu exagerez, dar a trebuit sa ma limitez pentru a-mi satisface si alte dorinte. Pup cu drag!

    ReplyDelete
  6. Ha! Ce tareee! Mai ales movul ala...! Abia astept sa vad ce ti-ai luat..asa detaliat. Pupici! :*

    ReplyDelete
  7. Si mi-as mai fi luat! Off, e atat de greu, dar trebuie sa avem o limita!;:))))

    ReplyDelete
  8. Ti-ai luat exact cele mai frumoase palete care imi lipsesc mie ;)
    Sa le folosesti cu placere!
    Http://glamupdoll.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. Fix acele doua creioane de la Nyx le am si eu. Anul acesta nu am profitat de Black Friday. Sa le folosesti cu drag, pup!

    ReplyDelete
  10. Bunatatiiii...sa le folosesti cu drag! Pupici

    ReplyDelete
  11. Deci imi vine sa-mi trag palme, am vazut creioanele de ochi la reducere atunci si nu am stiut ca sunt asa pigmentate si din swatch par superbe, cel putin pe mie m-au cucerit! <3 <3 Si paletutele sunt superbe! Sa le folosesti cu drag@ <3

    ReplyDelete
  12. Buna ma puteti ajuta am nevoie de un adeziv pentru gene individuale cu care sa ma pot spala pe ochisori x( am flosit: adel(jalnic) duo adeshive negru, destul de bun dar in contact cu apa dispareau..iar cel darkness lafel..

    ReplyDelete

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!