Review: Crema pentru fata Ivatherm Multiperformance

Iarna aceasta, aliatul meu a fost Ivatherm. Mai exact, gama multiperformanta formata din crema pentru fata, maini si corp au fost produsele pe care eu si mama le-am folosit pentru a ne proteja si hidrata pielea.





Astazi am sa va vorbesc despre  crema pentru fata - Ivatherm Multi-Performance Hydrating Cream

Descriere oficiala.
Crema hidratanta Multiperformanta asigura hidratarea si ingrijirea pielii sensibile prin mentinerea si protejarea echilibrului ei fiziologic si activarea procesului de regenerare. Deshidratarea pielii se produce prin alterarea functiei de bariera cu perturbarea implicita a metabolismului lipidelor din piele (ceramide, acizi grasi esentiali).




Crema pentru fata i-am oferit-o mamei. Mie nu mi se potriveste pentru ca am tenul mixt, in schimb pentru ea a fost tocmai buna. Are tenul uscat si ridat, asa ca a folosit-o cu mare drag. A testat cu atentie acest produs pentru a-mi oferi toate informatiile necesare pentru acest review. 

"Am folosit aceasta crema pe care Alina mi-a oferit-o si am fost tare incantata atunci cand am vazut ca acest produs se absoarbe imediat in piele, nu lasa o pelicula grasa. Tenul se simte hidratat pe parcusul zilei, iar dupa o luna de folosire, am observat ca tenul este mai luminos si nu mai are acel aspect tern. Sa nu va imaginati ca ridurile dispar ca prin minune, pentru ca nicio crema nu va reusi acest lucru ( aici implicam si alti factori precum hidratatea intensa - minim 2 l de apa pe zi etc),  insa folosirea indelungata a unui produs cu ingrediente benefice precum acesta, va face ca tenul sa para mai sanatos. Per total, mi-a placut acest produs si o sa il recumpar."


Compozitie si proprietati

Hidroxiceramidele - cresc coeziunea celulelor de la suprafata pielii (corneocite) determinand astfel regenerarea barierei lipidice cutanate.
Acidul hialuronic, supranumit "buretele molecular" are o remarcabila putere hidratanta .Totodata asigura controlul transferului de proteine,enzime si hormoni avand astfel un remarcabil rol protector al pielii.
Uleiul de Borago bogat in acizi grasi polinesaturati determina restaurarea barierei epidermice protectoare, limitand pierderile transepidermice de apa.
Untul de Karite extras din nucile arborelui de Karite(Shea), este renumit pentru importantele sale proprietati hidratante si antiinflamatorii. Bogat in fitosteroli si vitamine ( A, E, C) are rol eutrofic, calmant si hidratant.
Uleiul de migdale dulci actioneaza sinergic cu untul de Karite completand astfel calitatile restructurante, eutrofice si calmante ale cremei hidratante pentru corp.
Apa termala Herculane, datorita continutului echilibrat in saruri minerale si oligoelemente (Fe, Cu, Zn, Ca, Al, Mg) indispensabile pielii, potenteaza efectele calmante si antiiritante ale cremei hidratante multiperformante Ivatherm.




Cantitate: 50 ml
Pret: 73 Ron
Magazin: Din farmacii sau Ivatherm-shop.ro
Indicatii: piele sensibila si uscata


Voi ce creme folositi pentru tenul vostru?
Ati incercat produsele Ivatherm? Ce parere aveti?

In articolul urmator vom discuta despre celelelalte 2 produse din gama Multiperformance: crema pentru corp si crema pentru maini.





1 comment

  1. Am si eu in testare Glyconic serum si crema hidratanta. Abia astept sa le incerc, dar trebuie sa termin ce am acum desfacut. Anul asta mi-am propus sa si termin produsele incepute!

    ReplyDelete

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!