Outift: Shein Boyfriend Jeans


Intotdeauna mi-au placut jeansii boyfriend, insa am ezitat sa achizitionez fiindca traiam cu senzatia ca nu ma avantajeaza. Nu am putut sa ma opun tentatiei asa ca am comandat o pereche de pe SheIn. Surpriza!! Au devenit preferatii mei pentru ca sunt extrem de lejeri si pentru ca ii pot combina cu diferite piese vestimentare, obtinand diverse look-uri in functie de preferinte.

In postarea anterioara (click aici) v-am aratat blugii scurti pe care i-am achizitionat tot de pe Shein. De ambele perechi am fost extrem de multumita pentru ca arata exact ca in poza, iar materialul este calitativ. Tin sa mentionez asta pentru ca am citit pe anumite bloguri ca au fost dezamagite. Eu inca ma consider o norocoasa fiindca nu am intampinat astfel de probleme pana acum.


Va recomand sa purtati blugii boyfriend cu topuri mai stramte, si eventual cardigane, bluzite office, jachete scurte. De asemenea, pantofii cu toc, platforma sau stiletto, conversi sau sandale - oricare dintre acestia ii puteti purta cu acesti jeansi. 
Astazi va voi prezenta doua tinute diferite in care am purtat aceeasi pereche de blugi. Sper sa va placa:)


Daca ma urmariti pe pagina de facebook, stiti ca saptamana trecuta am mers la munte.  La cota 2200 pantalonii lungi erau o necesitate, asa ca a fost o ocazie buna sa imbrac blugii mei noi :).








In continuare, zic sa iasa feminitatea din mine la iveala.















Blugii ii gasiti la reducere aici de la 24$ la 17.33$.

Voua va plac jeansii boyfriend? 









3 comments

  1. Cea de a doua tinuta este minunata <3 Eu fug de rosu, nu imi place cum imi sta , dar tie iti sta minunat :* Si pantofii cu toc cu animal print sunt geniali <3 Te pup:*

    ReplyDelete
  2. uuuuu baby! I like it!
    Am probat o data in Bershka o pereche de boyfriend jeans, dar erau ciudati...parca nu eram eu!
    Poate voi mai incerca o astfel de pereche de blugi. Imi plac foarte mult combinatiile alese si purtate! Geniale!
    Pupici

    ReplyDelete
  3. Esti superba <3 Imi plac la nebunie blugii, chiar vreau si eu o pereche :) Pupici

    ReplyDelete

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!