Beauty Swap by Beauty Barometer - editia a-3-a

#Beautyswapbybeautybarometer nu mai este o noutate pentru voi. Am luat parte la acest eveniment organizat de Ana Maria Tatucu de la Beauty Barometer inca de la prima editie si iata ca luni, 7 septembrie, am luat parte la cea de-a III-a editie.



Am plecat la Bucuresti, m-am intalnit cu Adela, iar impreuna am pornit pe Calea Dorobantilor, la Beauty Studio 190 - loc in care avea sa se intalneasca 50 de femei pasionate de frumos.



Asa cum v-am mai spus, ne intalnim pentru a face schimb de produse. Poate va intrebati de ce. Nu vi s-a intamplat sa va cumparati un produs, iar apoi sa constatati ca nu vi se potriveste sau ca nu aveti neaparat nevoie de el? 
Ei bine, mie mi se intampla des. Ca make-up artist, ai tendinta de a cumpara foarte multe produse. Tentatia e mare mai ales atunci cand mergi cu fetele (care, ghici ce? Se ocupa tot cu machiajul) si auzi "bai, rujul acesta e genial. Crede-ma, trebuie sa il testezi." Iti cumperi macar o nuanta, pentru ca stii ca ele nu vorbesc prostii, insa tu ai o colectie intreaga acasa. Nu ai cum sa le consumi pe toate. De multe ori uiti de ele pentru ca intotdeauna se lanseaza produse noi, asa ca le duci la acest eveniment si faci schimb. Iti iei in locul rujului, blush-ul acela la care visezi de ceva timp, insa nu ai cum sa intri in posesia lui fiindca nu se gaseste la noi in tara. Ati prins ideea, da?







Anul acesta am ramas efectiv surprinsa de numarul mare de sponsori care a sustinut acest eveniment. Ma credeti, asa-i? Daca nu, uitati dovada.



 Am primit o multime de noi produse lansate despre care voi vorbi pe blog in postarile urmatoare:).
Ma bucur ca am revazut bloggerite dragi mie si ca am intalnit persoane noi pe care le cunosteam din mediul online.

O felicit pe Ani, ca de fiecare data, pentru ca sunt convinsa ca un astfel de eveniment necesita extrem de mult timp si implicare. O felicit pe aceasta cale si pe Maria, asistenta Anei-Maria. 

Multumim sponsorilor pentru cadourile minunate:
 Nivea, Elmiplant, BU, Farmec, Uriage, Bioderma,  Collistar  C-THRU, STR8, Melkior, Flormar, Techir, Vok.ro, Softcup, Gerocossen Sensiblu, Biosilk, Coty, Traistuta cu Zale si Famous Luxury Perfumes.
Fotografiile au fost realizate, ca de fiecare data, de Iulian Sima


In final, trebuie sa va arat cum am plecat de la acest eveniment. 



Abia astept urmatoarea editie!



2 comments

  1. My beautiful girls ❤

    ReplyDelete
  2. Foarte frumos evenimentul, sper sa particip si eu pe viitor! Mi-ar face o deosebita placere sa va cunosc <3 Pupici

    ReplyDelete

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!